Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sisliktir o kuzum bazen oluyor oyle :) belki de bebis vardiiiirr

11.11.2015
Kahvaltı:
Yarım pogaca
Yeşil çay bir fincan
Öğlen.
Ezogelin+ tavuksote+yoğurt ekmeksiz.
Akşam
Balık ekmeksiz ve su.sadece bir incan türk kahvesi
11 kasim günahların:
Spor -
1 adet cookienin yarısı
Dört parça çikolata

12.11.2015i gun sonunda yazacağım

Ahhh o gunahlar olmayaydi mukemmel menu alkislardim

Bugunku kahvaltiiimmm hadi bugunu atlatiyorum diyelim yarin napicam ben amaa babamlar ve kardesimle esi de gelecek dogum gunume gel de yeme

Oglen bir tane biber dolmasi yedim az once de sahlep ictim icimde cilgin bir yeme arzusu var aksami da atlatabilsem insallah melemen ve makarna yapicam ama melemenden yerim azcik haa bide dur brokoli yapayim beeenn

Oglen bir tane biber dolmasi yedim az once de sahlep ictim icimde cilgin bir yeme arzusu var aksami da atlatabilsem insallah melemen ve makarna yapicam ama melemenden yerim azcik haa bide dur brokoli yapayim beeenn
Bugün mü doğum günün canım. Nice yıllara
Olsun kuzum bozma moralini olacak nasilsasisligin de adettenmis o zaman
Evet canım belkide.. Kendime bir program yapıp başlıcam ben artık bu zayıflama işine olmayacak böyle. Madem yine bebek yok.

12 kasim menum
Sabah
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin1 mandalina
Ara ogün
1 fincan yeşilçay
5 badem
Öğlen
Yoğurt çorba 1 dilim cevizli kek 1 fincan nescafe
Ara ogün5 badem 1 mandalina
Akşam
4 kasik patlıcan oturtma+2 kasik pilav
Toplam 1107 kalori menum
2 lt su ictm.spor yok hala düşük surecindeyim rahatsız hissediyorum kendmi

Ayy masallah tu tu tuuu cok iyi gidiyorsun canim kesin gidecek kilolar

Aksam iki kasik melemen iki catal makarna yedim. Rezene-anason cayi ictim. Yarin neler olacak bakalim
senin de menun cok güzelmiş bence daha istikrarlisin bana gore.Bisi rica etsem olur mu? Herkes menüsünü akşamları bi anda yazsa okumak daha kolay oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…