Yilbasina Kadar 14 Kilo

IMG_20151110_104329.jpg
İste kahvaltim :KK52: bugun yine kv.gidicem allam ne mamalar var ben ne yapicam sen yardim et :KK70:cuma da dogum gunum bu hafta kilo almazsam iyidir :p

Oglen
1\4 gozleme
2 kasik patates salatasi
1 adet sekerpare
3 bardak cay

Wuuhhuuuu yasasin yemek yemeeeekkk:KK53:

Aksam
2 kasik etli nohut
2 kasik pilav
2 catal patates kizartmasi
2 catal cigirtma
1 kase salata
2 dilim baklava
3 bardak cay

Ooohhh yaradi yav:KK53: napim oglen kv.aksam kardesim yedimde yedim:KK70:1 kilo aldim galiba:KK70:

Oglen
1\4 gozleme
2 kasik patates salatasi
1 adet sekerpare
3 bardak cay

Wuuhhuuuu yasasin yemek yemeeeekkk:KK53:

Aksam
2 kasik etli nohut
2 kasik pilav
2 catal patates kizartmasi
2 catal cigirtma
1 kase salata
2 dilim baklava
3 bardak cay

Ooohhh yaradi yav:KK53: napim oglen kv.aksam kardesim yedimde yedim:KK70:1 kilo aldim galiba:KK70:
Olsun bu baya gider sana işte tatlınıda yemişsin pilavınıda. Dışarı çıkınca böyle insan evde düzen oturtabiliyor ama malesef bir yerlere gidince dayanamıyor :)

M
Bugun ilk gunum. yaklasik olarak bir yildir hamile kalmaya calisiyorum. Uc olumsuz hamilelik gecirdim ve toplamda malesef 14 kilo aldim. Demekki sonuna kadar gitsem ne olacakti kim bilir :) Suan yilbasina kadar bebege ara verdik ben de bu surecte eski halime donmek istiyorum. Bakalim basarabilecek miyim :)

12 EKİM. 63.5kg.
02 KASİM 61kg.
09 KASİM. 60.1kg.
Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.

M

Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.
Tabiii ki hosgeldin destek olurum sana. Boyunu ogrenebilir miyim?

Tamam baslayalim o zaman :KK66: hergun yediklerini yaz bir de ekstradan spor yapabilirsen yap canim. Senin ne olmustu hamileliginde?
Kalp atışı die gittik, kalp atışı gözükmedi ve gelişmemiş .hala düşük sonrası sancılarını y!diyorum.kanamam sürüyor.senin boyun kilon nasıl?

Kalp atışı die gittik, kalp atışı gözükmedi ve gelişmemiş .hala düşük sonrası sancılarını y!diyorum.kanamam sürüyor.senin boyun kilon nasıl?
Gecmis olsun canim hayirlisi insallah bir dahakine hersey yolunda gider :KK66: benim 165-60 suan 52 olsun istiyorum :)

Sabah;
1 bardak sicak sut (tarcinli)

Leslie 3 mil

Oglen;
1 porsiyon cigirtma
1 kasik aci biber sos

45 dk pilates
15 dk agirlik calismasi

Ara
T.kahvesi

Aksam
1 kabak dolmasi
2 kasik yogurt

Yesil cayim bitti aksama gelecek onu da icerim.

Pooofff cok sinir oluyorum su yaglaaraaaa:KK11:

Sabah;
1 bardak sicak sut (tarcinli)

Leslie 3 mil

Oglen;
1 porsiyon cigirtma
1 kasik aci biber sos

45 dk pilates
15 dk agirlik calismasi

Ara
T.kahvesi

Aksam
1 kabak dolmasi
2 kasik yogurt

Yesil cayim bitti aksama gelecek onu da icerim.

Pooofff cok sinir oluyorum su yaglaaraaaa:KK11:
Çok güzel canım ne güzel sporuunu da yapmışsın. Ben şu an kötü durumdayım karnımın fotosunu yollasam dersin ki 5 aylık hamile :) acayip bir şişlik var üzerimde ve de halsizlik adım atıyorum nefesim kesiliyor sanki.

X