- 21 Temmuz 2015
- 633
- 554
Günaydın, Sen ne burcuydun canım?Yaninda sana destek olacak biri lazim bir ay dayanabilirsen artik krizleri atlatiyorsun. Ben arkadasima o sekilde yardimci olmustum. Simdi kendi kendine yavas yavas kilo veriyor. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, Sen ne burcuydun canım?Yaninda sana destek olacak biri lazim bir ay dayanabilirsen artik krizleri atlatiyorsun. Ben arkadasima o sekilde yardimci olmustum. Simdi kendi kendine yavas yavas kilo veriyor. :)
Gunaydiiiin :) Akrep burcuyum :)Günaydın, Sen ne burcuydun canım?
VAVVV akrepler tehlikeli :)Gunaydiiiin :) Akrep burcuyum :)
Yok kiiizzz ne tehlikesiii sabrini tasirma yetersen ne burcusun?VAVVV akrepler tehlikeli :)
Koç burcuyum canım ben :)Yok kiiizzz ne tehlikesiii sabrini tasirma yetersen ne burcusun?
Sütlü nescafe mi bu ? Az az tadlarına bak. Yada istediğini yiyip sporunu fazla yap :) Akıl verene bakEki Görüntüle 1683997
İste kahvaltim bugun yine kv.gidicem allam ne mamalar var ben ne yapicam sen yardim et cuma da dogum gunum bu hafta kilo almazsam iyidir
Koc burclari iyi arkadastirlar :) eglenceli samimidirler :)Koç burcuyum canım ben :)
Hehehe hepsinden yedim valla bide kardesimle esi geldi yemege az once gittiler yarin bol bol spor yapmam gerekSütlü nescafe mi bu ? Az az tadlarına bak. Yada istediğini yiyip sporunu fazla yap :) Akıl verene bak
Olsun bu baya gider sana işte tatlınıda yemişsin pilavınıda. Dışarı çıkınca böyle insan evde düzen oturtabiliyor ama malesef bir yerlere gidince dayanamıyor :)Oglen
1\4 gozleme
2 kasik patates salatasi
1 adet sekerpare
3 bardak cay
Wuuhhuuuu yasasin yemek yemeeeekkk
Aksam
2 kasik etli nohut
2 kasik pilav
2 catal patates kizartmasi
2 catal cigirtma
1 kase salata
2 dilim baklava
3 bardak cay
Ooohhh yaradi yav napim oglen kv.aksam kardesim yedimde yedim1 kilo aldim galiba
Rol yapamazlar oldukları gibidirler :) Eğlenceli kısmını bilemiyorum ama güvenilirlerdir kendimi övmek gibi olmasın hahahaKoc burclari iyi arkadastirlar :) eglenceli samimidirler :)
Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.Bugun ilk gunum. yaklasik olarak bir yildir hamile kalmaya calisiyorum. Uc olumsuz hamilelik gecirdim ve toplamda malesef 14 kilo aldim. Demekki sonuna kadar gitsem ne olacakti kim bilir :) Suan yilbasina kadar bebege ara verdik ben de bu surecte eski halime donmek istiyorum. Bakalim basarabilecek miyim :)
12 EKİM. 63.5kg.
02 KASİM 61kg.
09 KASİM. 60.1kg.
Tabiii ki hosgeldin destek olurum sana. Boyunu ogrenebilir miyim?M
Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.
Teşekkürler:)Boyum 1.58Tabiii ki hosgeldin destek olurum sana. Boyunu ogrenebilir miyim?
Tamam baslayalim o zaman hergun yediklerini yaz bir de ekstradan spor yapabilirsen yap canim. Senin ne olmustu hamileliginde?Teşekkürler:)Boyum 1.58
Kalp atışı die gittik, kalp atışı gözükmedi ve gelişmemiş .hala düşük sonrası sancılarını y!diyorum.kanamam sürüyor.senin boyun kilon nasıl?Tamam baslayalim o zaman hergun yediklerini yaz bir de ekstradan spor yapabilirsen yap canim. Senin ne olmustu hamileliginde?
Gecmis olsun canim hayirlisi insallah bir dahakine hersey yolunda gider benim 165-60 suan 52 olsun istiyorum :)Kalp atışı die gittik, kalp atışı gözükmedi ve gelişmemiş .hala düşük sonrası sancılarını y!diyorum.kanamam sürüyor.senin boyun kilon nasıl?
Babam koc burcu o yuzden azcik biliyorum :)Rol yapamazlar oldukları gibidirler :) Eğlenceli kısmını bilemiyorum ama güvenilirlerdir kendimi övmek gibi olmasın hahaha
Çok güzel canım ne güzel sporuunu da yapmışsın. Ben şu an kötü durumdayım karnımın fotosunu yollasam dersin ki 5 aylık hamile :) acayip bir şişlik var üzerimde ve de halsizlik adım atıyorum nefesim kesiliyor sanki.