- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Benim eşimde Rizeli neresinden canımCanım eşim rizeli benim, oraya öZgüymüş ben de kayınvalidemden öğrendimayy ben de çok sevindim sigara işine
Hiç içme canım sigara yokkkkKızlar merhabaaben bugün kar, derhabe tatil mi değil mi derken valla unuttum tartılmayı ama dün yemek yiyip su içip tartıldığımda 59,1 dim bunun aç halini düşünürsen 58.0 olduğumu düşünüyorm neyse gelelelim menüme
Sabah
1 kase yağsız sütle nesfit çikolatalı ( 3 yk nesfit 1 kase süt yani)
Öğle
Yok
Akşam
1 kepçe çorba(valla uyduruk bir çorba adını yazamıyorum salça var baharat var acılı ekşili bir şey)
3 yk sebzekoli (bu da tüm otları karıştıp fırınlıyorsun, üstüne de tavuk didikleyip yine fırınlıyorsun)
Veee güzek haber bugün sadece 1 sigara içtiimmm aferim banaaa
Çayeli tatlım, siz neresinden?? Akraba çıkarmışızBenim eşimde Rizeli neresinden canım
Canım yaa sen hamilesinn yaa diyet yapmasan mı?? Ya da dr sana yenecekler ve yenmeyecekler diye liste verir. Hoş gayet sağlıklı besleniyorsun, bebiş için de yararlıGünaydın herkese,
Ben güzel bir haber aldım ama şimdilik hiçbişey değişmedi. O yüzden devam ediyorum :))
Dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, yeşillikler, peynir, zeytin, 1 dilim tambuğday ekmeği
Öğle: Bir kaç kaşık bamya çorbası, 3 tane çiğ köfte marulla, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 armut+ 2 grisini
Akşam: 3 kaşık sebzeli türlü+1 kaşık zeytinyağlı pırasa
Haklısın da aylardır bekliyorum ya off dedim valla.. Ama bugün de 1 tane içtimHiç içme canım sigara yokkkkhem bebek hem kendin için
Immm bamyaSabah; Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kase yoğurt çorbası + 1 kase bamya yemeği + 1 mandalina
Pazar canımÇayeli tatlım, siz neresinden?? Akraba çıkarmışız
Immm bamyaafiyet olsun canım güzel menü
Sabah
Süt
Öğle
Tavuklu salata(ama bahatarat koymuşlar yiyemedim çok)
Akşam
Yumurtalı pırasa kavurma
İnşaallah tamamen bırakırsın canım. Günde 1 taneyle durabiliyorsan içmeden de durabilirsinÇayeli tatlım, siz neresinden?? Akraba çıkarmışız
Canım yaa sen hamilesinn yaa diyet yapmasan mı?? Ya da dr sana yenecekler ve yenmeyecekler diye liste verir. Hoş gayet sağlıklı besleniyorsun, bebiş için de yararlı
Haklısın da aylardır bekliyorum ya off dedim valla.. Ama bugün de 1 tane içtim
Evt söyler herhalde doktor. Ama dediğin gibi bu şekil beslenmek iyi gibi :)Çayeli tatlım, siz neresinden?? Akraba çıkarmışız
Canım yaa sen hamilesinn yaa diyet yapmasan mı?? Ya da dr sana yenecekler ve yenmeyecekler diye liste verir. Hoş gayet sağlıklı besleniyorsun, bebiş için de yararlı
Haklısın da aylardır bekliyorum ya off dedim valla.. Ama bugün de 1 tane içtim
Spor yapıyorsun gider canım onlar.. Ödül olsun sana :)Sabah; Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kase yoğurt çorbası + 1 kase bamya yemeği + 1 mandalina
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ceviz
Akşam; 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; Biraz cips + biraz çerez + 1 ad.çokonat ( nasıl krize girdiysem regl olamamam ah ahh )
2 gündür spor yapmıyorum canım biraz rahatsızım 1-2 güne kadar devam edeceğim amaSpor yapıyorsun gider canım onlar.. Ödül olsun sana :)
Geçmiş olsun canım2 gündür spor yapmıyorum canım biraz rahatsızım 1-2 güne kadar devam edeceğim ama
Sağol canımGeçmiş olsun canım
çünkü topiğin sahibi hedefine ulaştı ve ara verdi bir süre, sen bizim ordan devam et canımArtıık kimseler yok burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?