Yilbasina Kadar 14 Kilo

çünkü topiğin sahibi hedefine ulaştı ve ara verdi bir süre, sen bizim ordan devam et canım
Charmant bu ara çalışıyor, hamilelik topiğine de çok giremiyor. Bu ithamınızı yanlış buldum neyse..

Kızlar ben de istanbulda seminerdeyim. PaZartesi dönücem. Bu seminerim bana en büyük katkısı sadece sabah ve akşam yemek yiyorum ve otelin saunasından faydalanıyorum 2 gündür spor yapıyorum yani şimdi de hamama gitcem tabi dersler aksadı biraz ama napalım

yanlış bulduğunuz nedir tam olarak sakıncalı bişey mi söyledim ben anlayamadım

Ne güzel canım hem spor hem sauna :) çok aç kalma ama

yanlış bulduğunuz nedir tam olarak sakıncalı bişey mi söyledim ben anlayamadım
Belki ben charmantı yani konu sahabini çok sevdiğimden yanlış anladım ama işte konu sahibi kendi hedefine ulaştı sizi de bıraktı gitti dediniz gibi anladım ben. Ama çalışmaya başladı ve işi oturana kadar sık nete giremiyor. Yani bu topiği bırakmadı aslında.. Sert tepki gibi olduysa kusura bakmayın, dediğim gibi ben de yanlış anlamış olabilirim

Ne güzel canım hem spor hem sauna :) çok aç kalma ama
Aynen sen biliyorsun bir de hamilelik mevzusunu da kafama takmıştım ya çok iyi geldi bir de spor hocası kilomun iyi olduğunu söyledi sadece sıkılaşmam gerekiyormuş
Ya aç şöyle benim ablam turizmciydi otelde yemek yemeyi sevmiyorum pek.. Staj zamanı gördüklerini anlatıyordu da.. Yani burası da ismi olan bir otel değil.. Sabah akşam görümcemde yiyorum saçma bir takıntı.. Taa ablam kaç sene önce anlatmıştı ama çocuktum ben aklımda kalmış

yok zaten chamant la biz diğer topikten arkadaşız, onun işe başladığını ve bu ay sonu bebiş çalışmalarına başlayacağınıda biliyorum,
bir önceki sayfalardan bakarsanız yeşielma dediki kimseler yok burda bende onun bu sözüne karşı bizim orda devam et dedim zaten yeşilelmada charmatta diğer topikten arkadaşım ben, yani hani burda kimse kalmadıysa bizim ordan devam edelim dedim, birde yeşilelma yeni katıldığı için bilemeyebilir charmantın bir süre burda olmayacağını ondan dedim yoksa başka bir amacım yoktu, charmantı bende çok severim

Anladım canım olsun tedbir diyelim biz buna :) iyi yapıyorsun boşver. Hamilelik işi hallolacak inşaallah Allah büyüktür. Kafayı bişeylerle dağıtmak lazım ama insan bazen yapamıyor işte . Bebek olana kadar her fırsatı değerlendir işte.

Anladım, kusura bakma tekrar o zaman yanlış anlamışım ben

Aynen sana katılıyorum. Ben de o sebeple değerlendirme yapıyorum işte sen nasılsın?? Bebiş nasıl? Diyet zorlamıyor değil mi??

Anladım, kusura bakma tekrar o zaman yanlış anlamışım ben

Aynen sana katılıyorum. Ben de o sebeple değerlendirme yapıyorum işte sen nasılsın?? Bebiş nasıl? Diyet zorlamıyor değil mi??
İyiyim canım hamile gibi değilim. Sadece 2-3 dk süreli kasık ağrım oluyor gün içinde. Bugün 12:30 randevum var. Bakalım hayırlısı.. Diyet şöyle zorluyor. 2 saatte bir açlık duygusu hissediyorum midem bir garip oluyor. Diyetten mi hamilelikten mi anlayamıyorum. 65 kiloyum bu arada biraz daha verebilsem iyiydi :)

Cumartesi günkü menüm:
Sabah 06:30 da 1 bardak sıcak light süt
12:00 de kahvaltı: Yeşillikler, 1 yumurta, zeytin, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez
15:00 ara öğün: toplamda 1 avuç kadar kuruyemişler
18:00 ara öğün: 1 kase Avokadolu muzlu unsuz puding :)
20:00 akşam: 1 kase tarhana çorbası, tonbalıklı salata
Pazar günkü menüm:
Sabah 06:30 da 1 bardak sıcak light süt
12:00 de kahvaltı: Yeşillikler, 1 yumurta, zeytin, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez
15:00 ara öğün: toplamda 1 avuç kadar kuruyemişler
19:30 akşam: 1 kase tarhana çorbası, 4 kaşık mercimek, cacık, salata
21:30 ara öğün: 3 kestane :)

Olsun doğumdan sonra toplu veririsin iyi olmana iyi haberler almana sevindim çok:) doktorun zaten yiyeceğin yemeyeceğin şeyleri de vermiş.. Kendine dikkat et tatlım

Süt içmekle çok iyi yapıyorsun canım. Bence menülerin gayet güzel, hem sağlıklı hem az kalorili tebrik ederim seni

Pazar menü

Sabah
1 simit
1 beyaz peynir
3 zeytin
3 tane çeri domates
1 badem salata
1 çay kaşığı çilek reçeli
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam
1 kase unsuz pirinçsiz yoğurt çorbası
3 yk zılbıt (hodan da derler)
(Bu ara yöresel takılıyoruz )

Süt içmekle çok iyi yapıyorsun canım. Bence menülerin gayet güzel, hem sağlıklı hem az kalorili tebrik ederim seni
Evet sütü akşam yatarken de iç dedi. Bu şekilde deva edersen dengeli kilo alırsın dedi. İNşaallah sağlıkla devam etsinde gerisi kolay Allahın izniyle

Evet sütü akşam yatarken de iç dedi. Bu şekilde deva edersen dengeli kilo alırsın dedi. İNşaallah sağlıkla devam etsinde gerisi kolay Allahın izniyle
Süper canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Nasıl bişey bu zılbıt ne ilginç ismi var :)

charmant ben bu bunyemi anlayamadim valla.
4 aralik 62.8
11 aralik bugun 61.8 daha az yemem gerekiyor sanirim.
Adetim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…