- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Sağol kuzucum akşama balık istiyorum ama eşimin canı çekmiyormuş yemek yapmasan da olur kahvaltı türü yiyelim diyor uff çok pis canım çekiyor ama kaç gündür yiyemedim ne alaka insanın balık havası olması diye bir şey mi var yoksa beni mi kekliyor almamak içinAfiyet olsun kuzumaohhh
Benim esimde oyle o yuzden hep onun keyfine gore yemek yapiyorumSağol kuzucum akşama balık istiyorum ama eşimin canı çekmiyormuş yemek yapmasan da olur kahvaltı türü yiyelim diyor uff çok pis canım çekiyor ama kaç gündür yiyemedim ne alaka insanın balık havası olması diye bir şey mi var yoksa beni mi kekliyor almamak için
İlginçler ya havası olacakmışBenim esimde oyle o yuzden hep onun keyfine gore yemek yapiyorum
Baska kolay bisey yap madem ugrasma bugun benim bile evdeyim bisey yapasim gelmiyorİlginçler ya havası olacakmışO değil akşamdan kıyma ya da et çıkarsaydım ona göre aylık yemek programım vardı ıspanak yapacağım ya da onu da istiyor canım bilseydim dün akşamdan doğrardım şimdi git markete al ıspanağı doğra yıka pişir uff
Yumurta mı yiyelim geneBaska kolay bisey yap madem ugrasma bugun benim bile evdeyim bisey yapasim gelmiyor
Ben cok severim yumurtaYumurta mı yiyelim genediğerleri de sağlıksız uff
Olmadı öyle yaparım artıkBen cok severim yumurta
Gayet güzel bir menü.. Öğlen de et yemişsn canım, ben çok anlamam ama sıkıntı yok sanki? Akşam yememek en güzelimenümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
bi kase süt ve nestle müsli
ara bir mandalina
öğle bi kase mercimek çorba ve bir tabak kavurma ( ama pişmanım bence 1 tabak çok )
öğlen fazla kaçırdığım için akşam yemeyi düşünmüyorum
bir meyve ve sütle bu günü kapatmak planım
ayrıca yarım saatte B-fit
bu hafta yine geçen haftaki gibi çok iyi kilo vermem lazım
Haklısın canım, bu hafta vardı bir aşırılılık, ama halledicem inşallahGüzel canım yemeklerini az kısarsan vereceğini düşünüyorum az inatta yapıyor olabilir kilolar
Gayet güzel canım kavurma yağ ve tuz oranı fazla tabi ki çoksa enerjisi proteini iyidir
Haklısın canımm ya.. Yatmadan önce mekik çekeyim ve bisiklet yapayım benceAslinda yediklerinde sorun yok bence spor yapabilsen keske farki goreceksin
Yaaa bana da oluyor öyle.. O yemeğin havası olmuyor bazenSağol kuzucum akşama balık istiyorum ama eşimin canı çekmiyormuş yemek yapmasan da olur kahvaltı türü yiyelim diyor uff çok pis canım çekiyor ama kaç gündür yiyemedim ne alaka insanın balık havası olması diye bir şey mi var yoksa beni mi kekliyor almamak için
Usenmek yooookk mekigi degilde en azindan bisikleti yapVe menüm
Sabah
Simit(valla hep beraber yedik sınıfta gitti 1 tane
Öğle
Benim fix tostum(bundan da sıkıldım yaa, başka bir şey bulmam lazım)
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk barbunya fasulye
2 yk pilav
Salata
3 tane minik kornişon turşu
5 tane acı biber turşusu
Programa göre toplam aldığım kalori 1065.. Akşam üşenmezsem mekik çekicem ve bisiklete binicem
Bisikleti hiç sevmiyorum yaa.. Ama tamam söz yapıcamUsenmek yooookk mekigi degilde en azindan bisikleti yap
Bisikleti hiç sevmiyorum yaa.. Ama tamam söz yapıcam
Kuzum yaa 2 dilim ekmek sabah yemişsin, bir şey olmaz ki, erimiş gitmiştirMenum;
Sabah
3\1 kk peynir
2 dlm ekmek
3 in 1
Oglen
2 has.yumurta
3 in 1
Ara
1 Mandalina
Aksam
4 kasik kereviz yemegi
2 mercimek koftesi(kizarmis)
Karisik salata
Yesil cay.
Bugun sabahim kotu oldu neden oldu anlamadim
Kız maşallah ne programlısın :) aylık yemek programın varmış. Ispanakla hafta içi uğraşılır mı.. Uğraşana da bravo valla. Ben de hafta sonu ıspanak yaptım. Çok seviyorum ama çok zahmetli oluyor..İlginçler ya havası olacakmışO değil akşamdan kıyma ya da et çıkarsaydım ona göre aylık yemek programım vardı ıspanak yapacağım ya da onu da istiyor canım bilseydim dün akşamdan doğrardım şimdi git markete al ıspanağı doğra yıka pişir uff
Kızarmış mercimek köftesi nasıl oluyor hiç görmedim hiçte yemedimMenum;
Sabah
3\1 kk peynir
2 dlm ekmek
3 in 1
Oglen
2 has.yumurta
3 in 1
Ara
1 Mandalina
Aksam
4 kasik kereviz yemegi
Karisik salata
Yesil cay.
Kızarmış mercimek köftesi nasıl oluyor hiç görmedim hiçte yemedim
Bu hafta dengelersin canımHaklısın canım, bu hafta vardı bir aşırılılık, ama halledicem inşallah
Yaaa bana da oluyor öyle.. O yemeğin havası olmuyor bazenkeklemiyordur bence
Sporunu aksatma canım menün iyi simit ve o turşuları yemeseydin iyiydi ekmek ve türevi çok tüketiyorsun dikkat etsen daha iyi olacak eminim öğlen okuldasın sanırım o yüzden zor olur tahmin edebiliyorum 1 kase çorba içecek yerin yokmuVe menüm
Sabah
Simit(valla hep beraber yedik sınıfta gitti 1 tane
Öğle
Benim fix tostum(bundan da sıkıldım yaa, başka bir şey bulmam lazım)
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk barbunya fasulye
2 yk pilav
Salata
3 tane minik kornişon turşu
5 tane acı biber turşusu
Programa göre toplam aldığım kalori 1065.. Akşam üşenmezsem mekik çekicem ve bisiklete binicem
Gayet iyi bence sabah yemişsin fazla da değil yani vücut istemiştirMenum;
Sabah
3\1 kk peynir
2 dlm ekmek
3 in 1
Oglen
2 has.yumurta
3 in 1
Ara
1 Mandalina
Aksam
4 kasik kereviz yemegi
Karisik salata
Yesil cay.
Kız maşallah ne programlısın :) aylık yemek programın varmış. Ispanakla hafta içi uğraşılır mı.. Uğraşana da bravo valla. Ben de hafta sonu ıspanak yaptım. Çok seviyorum ama çok zahmetli oluyor..
Dünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, kıvırcık salata
Ara: 1 minik ev poğaçası
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık peynirli makarna
40 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?