Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilirsin tabii ki bu hafta yap hadi tamam mi asurelerde bitti bakben de bir kilo vermiş olabilirdim çok kızıyorum kendime sorma
Yaa iste belki dun yediklerindir diye yarin bi daha tartil demistim ben de olabilir yani. Ama sklasmak da guzelama sanki sıkılaşmış gibiyim çok tuhaf. yani tartıyı bilmesem kilo verdim derdim.
tamamdır.Yapabilirsin tabii ki bu hafta yap hadi tamam mi asurelerde bitti bak
İşte budurHeyyooo ben geldiiimmm :)))
Bugun 60.4 olmusum yasasiiiinnn pztsiye 59 u gorucem demek bu. Hadi insallllaaaahhh
Tesekkur ederim insallahValla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum bu iradeyi. Umarım istediğiniz kiloya ulaşır hayırlı güzel sağlıklı bi gebelik yasarsiniz
Bende yazayım :)Canim cok sklyoor yediklerimi yazayim bari;
2 haslanmis yumurta, bir bardak tarcinli sicak sut, muz, rezene-anason cayi, tavada sucuk. Aksamuzeri ayran icmeyi dusunuyorum aksama da ya kabak yada kereviz olacak karar veremedim. Ayyyy icimden hicbisey gelmiyooooorrr.
Oyle krizler bana da geliyor ki olsun ye sonra yine devam et onemli olan birakmamak yavas yavas verirsin sen de bak kayinvalideme gittim gozleme yedim koca tabak dolusu et yedim napalim oluyor arada canim sicak cikolata istiyor galiba tutamazsam onu da icebilirim ama yarin boyle yarin diye diye vazgeciyorum cunku oyle yani kimse mukemmel degil. Sen de yapabilirsin. Ama kimseyi kendinle kiyaslama mesela olur mu herkes farkli onemli olan sonuc.Bende yazayım :)
Sabah bir parça çavdar ekmeği, biraz peynir, domates, salatalık, bir kutu muzlu süt
Öğle 1 tabak kıymalı mercimek, kıvırcık salata, 1 tane metro(çikolata varya )
Akşama eşimin ananenesine gidicez ne yerim bilmiyorum.
Hafta sonu bir sürü hamur işi yedim. Ben diyet yapamıyorum. Çok iradesizim ya çok sinirim bozuluyor. Adetim çok yaklaştı. Nasıl çikolatalı tatlı bieşyler yemek istiyorum anlatamam.
Tebrik ediyorum seni inşaallah istediğin kiloya inersin. Böyle iradeli insanlara çok imreniyorum. Maşallah diyim nazar değmesin
Yapmayı çok istiyorum. Ne güzel zapzayıftım. Yemeği çok yemiyorum. Hamur iişini çok seviyorum. Canım nasıl çikolata çekerse hamur işi de çekiyor o derece. Galiba birazda psikolojik. Yememem gerektiği için canım istiyor kendimi şartlandırıyorum. Bişeyler yapmam lazım bu şekilde olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzOyle krizler bana da geliyor ki olsun ye sonra yine devam et onemli olan birakmamak yavas yavas verirsin sen de bak kayinvalideme gittim gozleme yedim koca tabak dolusu et yedim napalim oluyor arada canim sicak cikolata istiyor galiba tutamazsam onu da icebilirim ama yarin boyle yarin diye diye vazgeciyorum cunku oyle yani kimse mukemmel degil. Sen de yapabilirsin. Ama kimseyi kendinle kiyaslama mesela olur mu herkes farkli onemli olan sonuc.
Yaninda sana destek olacak biri lazim bir ay dayanabilirsen artik krizleri atlatiyorsun. Ben arkadasima o sekilde yardimci olmustum. Simdi kendi kendine yavas yavas kilo veriyor. :)Yapmayı çok istiyorum. Ne güzel zapzayıftım. Yemeği çok yemiyorum. Hamur iişini çok seviyorum. Canım nasıl çikolata çekerse hamur işi de çekiyor o derece. Galiba birazda psikolojik. Yememem gerektiği için canım istiyor kendimi şartlandırıyorum. Bişeyler yapmam lazım bu şekilde olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz