Yilbasina Kadar 14 Kilo

Eeveeettt bugun dis gebelikten kurtulmus bulunmaktayim :KK50:

Yediklerime gelince;
Sabah
Tahlile gittim bisey yiyemedim

Oglen
Sucuklu yumurta,domates,peynir,sut

Ara
Yesil elma

Aksama da izmir kofte var ama sadece iki kofte yerim salata yada cacikla..

:kk77:

Sabah
Sucuklu yumurta
Biraz peynir
Sut

Ara
2 fincan yesil cay
Bir avuc leblebi

Ara
2 kare bitter cikolata
Sade nescafe

Aksam
2 kasik barbunya
3-4 aci biber tursu( minik sarilardan)

Ara
Yesilcay
Yarim bardak soda

Spor
Leslie ile 3 mil
Toplam 1.5 saat yuruyus

Evet spor basladi bakalim ne kadar etkili olacak hizlaa ilerliyorum:KK55:

Bugun disardaydim arkadaslarima ugradim tum gun yediklerim

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 bardak tarcinli sut

Ara
T.kahvesi
Yesilcay

Ara
T.kahvesi
Cay
2 kucuk cezeye

Aksam
Haslanmis tavuk
1 bardak zero

Cok yorgunum biraz dinlenmeliyim :KK31:

Heyyooo ben geldiiimmm :)))
Bugun 60.4 olmusum yasasiiiinnn pztsiye 59 u gorucem demek bu. Hadi insallllaaaahhh:KK53:

Bugunku planim su sekilde ;

Sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak yesil cay

Leslie 3 mil

Ara
1 bardak soguk sut
1 adet Muz

Ara
1 bardak yesil cay

İkindi
Haslanmis tavuk

45 dk pilates

Aksam
2 kofte
Limonlu marul

Az kaldiiiiii :))))

Valla tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum bu iradeyi. Umarım istediğiniz kiloya ulaşır hayırlı güzel sağlıklı bi gebelik yasarsiniz

Merhaba yavru kuuusss :KK66:

Sabah
1 domates
2 haslanmis yumurta
1 bardak sicak tarcinli sut

Ara
1 bardak cay

İkindi
Haslanmis tavuk
1 maden suyu

Aksam
İki kasik yulaf koyulmus uc kasik yogurt
1 bardak zero

Yarin aksamustu kayinvalideme gidicez aksam orda kaliriz ertesi sabah gozleme yapacakmis esim cok sever. Bakalim nasil gececek :-)

Ben geeeldiiiimm :KK66:
Aksam karisik et kavurma ve cola ictim. Bugun

Sabah
1 adet gozleme
1 adet yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
3 bardak cay

Ara
Yesilcay

Ogleden sonra (eve geldim sonunda)
Eki Görüntüle 1681775
İcerigi; uc kasiktan haslanmis karabugday,uc parca marul,bir kase karides,bir kase mantar,bir dilim ince kiyilmis ayva,iki kasik sarimsakli yogurt ve zero.

:kk77::KK72:

Son düzenleme:
Gunaaaydiiiinnn evet cicim bugun istedigim o 5 li rakamlara inemedim malesef ama olsun haftaya kesin ordayim :KK66:
IMG_20151109_080553.JPG

Canim cok sklyoor :KK34:yediklerimi yazayim bari;
2 haslanmis yumurta, bir bardak tarcinli sicak sut, muz, rezene-anason cayi, tavada sucuk. Aksamuzeri ayran icmeyi dusunuyorum aksama da ya kabak yada kereviz olacak karar veremedim. Ayyyy icimden hicbisey gelmiyooooorrr.:KK12:

Canim cok sklyoor :KK34:yediklerimi yazayim bari;
2 haslanmis yumurta, bir bardak tarcinli sicak sut, muz, rezene-anason cayi, tavada sucuk. Aksamuzeri ayran icmeyi dusunuyorum aksama da ya kabak yada kereviz olacak karar veremedim. Ayyyy icimden hicbisey gelmiyooooorrr.:KK12:
Bende yazayım :)
Sabah bir parça çavdar ekmeği, biraz peynir, domates, salatalık, bir kutu muzlu süt
Öğle 1 tabak kıymalı mercimek, kıvırcık salata, 1 tane metro(çikolata varya )
Akşama eşimin ananenesine gidicez ne yerim bilmiyorum.
Hafta sonu bir sürü hamur işi yedim. Ben diyet yapamıyorum. Çok iradesizim ya çok sinirim bozuluyor. Adetim çok yaklaştı. Nasıl çikolatalı tatlı bieşyler yemek istiyorum anlatamam.
Tebrik ediyorum seni inşaallah istediğin kiloya inersin. Böyle iradeli insanlara çok imreniyorum. Maşallah diyim nazar değmesin

Bende yazayım :)
Sabah bir parça çavdar ekmeği, biraz peynir, domates, salatalık, bir kutu muzlu süt
Öğle 1 tabak kıymalı mercimek, kıvırcık salata, 1 tane metro(çikolata varya )
Akşama eşimin ananenesine gidicez ne yerim bilmiyorum.
Hafta sonu bir sürü hamur işi yedim. Ben diyet yapamıyorum. Çok iradesizim ya çok sinirim bozuluyor. Adetim çok yaklaştı. Nasıl çikolatalı tatlı bieşyler yemek istiyorum anlatamam.
Tebrik ediyorum seni inşaallah istediğin kiloya inersin. Böyle iradeli insanlara çok imreniyorum. Maşallah diyim nazar değmesin
Oyle krizler bana da geliyor ki :KK48: olsun ye sonra yine devam et onemli olan birakmamak yavas yavas verirsin sen de :KK66: bak kayinvalideme gittim gozleme yedim koca tabak dolusu et yedim napalim oluyor arada :kk77: canim sicak cikolata istiyor galiba tutamazsam onu da icebilirim ama yarin:KK12: boyle yarin diye diye vazgeciyorum cunku :KK70: oyle yani kimse mukemmel degil. Sen de yapabilirsin. Ama kimseyi kendinle kiyaslama mesela olur mu herkes farkli onemli olan sonuc. :KK15:

Oyle krizler bana da geliyor ki :KK48: olsun ye sonra yine devam et onemli olan birakmamak yavas yavas verirsin sen de :KK66: bak kayinvalideme gittim gozleme yedim koca tabak dolusu et yedim napalim oluyor arada :kk77: canim sicak cikolata istiyor galiba tutamazsam onu da icebilirim ama yarin:KK12: boyle yarin diye diye vazgeciyorum cunku :KK70: oyle yani kimse mukemmel degil. Sen de yapabilirsin. Ama kimseyi kendinle kiyaslama mesela olur mu herkes farkli onemli olan sonuc. :KK15:
Yapmayı çok istiyorum. Ne güzel zapzayıftım. Yemeği çok yemiyorum. Hamur iişini çok seviyorum. Canım nasıl çikolata çekerse hamur işi de çekiyor o derece. Galiba birazda psikolojik. Yememem gerektiği için canım istiyor kendimi şartlandırıyorum. Bişeyler yapmam lazım bu şekilde olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yapmayı çok istiyorum. Ne güzel zapzayıftım. Yemeği çok yemiyorum. Hamur iişini çok seviyorum. Canım nasıl çikolata çekerse hamur işi de çekiyor o derece. Galiba birazda psikolojik. Yememem gerektiği için canım istiyor kendimi şartlandırıyorum. Bişeyler yapmam lazım bu şekilde olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yaninda sana destek olacak biri lazim :KK66: bir ay dayanabilirsen artik krizleri atlatiyorsun. Ben arkadasima o sekilde yardimci olmustum. Simdi kendi kendine yavas yavas kilo veriyor. :)

X