Yilbasina Kadar 14 Kilo

Selaamm :) dun mandalina salatalik yesil cay nohut ve bir tabak kisir yedim:kk77:

Bugun sabah
2 domates
Biraz peynir
1 biber
1 siyah zeytin
1 kasik salca
Ve ceyrek bazlama yedim :eek:

Gunun devaminda

2 bardak cay
1 kase siyah uzum
1 ince dilim pasta

Yogurtlu sarimsakli makarna var.

Geceyi bitki cayiyla noktaliycam.

Yarin gorusuruuuuzzz :kk77::KK55:

Merhaba ciniiimmmm :)
Kilom 62.4 :KK52::KK73:boyle haftada bir kilo versem de raziyim. Tekrar gelicem :KK25:

Selaaaamm. Bugun ucuncu ignemi de oldum.

Sabah
Sebzeli omlet, peynir, domatesli biber, kasarli patates ve 3 dilim ekmek yedim :)
T.kahvesi ictim
2 dilim salcali ekmek yedim
Aksama da yarim ekmek arasi kokorec ve salgam yiyip icecegim. Bugun boyle olsun acisini cikaririm :))))))

Yarin gorusuruuuzzz..

Merhabaaaa :)
Dunku listem;
İki yumurta
Kabak yemegi
Armut
Alti kasik barbunya
Brokoli salatasi
Bir buyuk dilim pasta :KK53:

Bugun sabah;
Uc yumurta
Bir domates
Sekersiz nescafe

:KK3:

Oglen
Bes kasik barbunya
İki kasik yogurt

Bu arada zorla bir litre su ictim. Daha da zorlicam kendimi bakalim fark edecek mi?

Merhabaaaa :)

Bugun yediklerim;
3 yumurta
1 nescafe
Yarim elma
Tarhana corbasi
6 kakaolu top

Aksama da kereviz var :KK66:

Bu arada su ise yariyor bence icmeye devaamm :KK66:

Canim deli gibi herseyi yemek istiyooooorrrrr :KK34:
Neyse...

Sabah
1 domates
Biraz peynir
2 dilim ekmek
Nescafe

Oglen
Tarhana corbasi
Bir tabak patates kizartmasi:KK35:

Ara
Bir dilim mozaik kek
Yesil cay

Aksam
Bilemiyorum:KK20:

Su ana kadar 6 bardak su ictim resmen zorla iciyorum bogulucam:KK12: 2 ltreye tamamlamaliyim..

charmant charmant topiğin hayırlı olsun. yeni gördüm bir süredir pek takılmıyordum buralarda. ben de senin gibi bir senedir hamile kalmaya çalışıyorum. en son geçen sene eylülde 7 aylık gebeyken bebeğimi kaybetmiştim biliyorsun. hamilelik işini biraz attım kafamdan şimdilik çünkü ne yapsam olmuyor. en iyisi zayıflayayım dedim 12 kilo fazlam var benim de.

charmant charmant topiğin hayırlı olsun. yeni gördüm bir süredir pek takılmıyordum buralarda. ben de senin gibi bir senedir hamile kalmaya çalışıyorum. en son geçen sene eylülde 7 aylık gebeyken bebeğimi kaybetmiştim biliyorsun. hamilelik işini biraz attım kafamdan şimdilik çünkü ne yapsam olmuyor. en iyisi zayıflayayım dedim 12 kilo fazlam var benim de.
Tesekkur ederim cnm. :) kilo verme yarismasindasin ben de ordayim goruyorum seni yaziyorum bzn ama sen gormuyorsun sanirim :) gozden kaciyor yada :KK66: bi de bir gruba daha katiliyorum boyle daha eglenceli geciyor zaman. İnsallah veririz kilolari :kk77::KK66:

Tesekkur ederim cnm. :) kilo verme yarismasindasin ben de ordayim goruyorum seni yaziyorum bzn ama sen gormuyorsun sanirim :) gozden kaciyor yada :KK66: bi de bir gruba daha katiliyorum boyle daha eglenceli geciyor zaman. İnsallah veririz kilolari :kk77::KK66:
evet canım aynı gruptayız. ben gruba bir süredir aktif katılamadım çünkü rejim yapamadım canım istemedi ama keyifli bir grup. şimdi yeniden başladım. İnşallah veririz canım :KK19:

evet canım aynı gruptayız. ben gruba bir süredir aktif katılamadım çünkü rejim yapamadım canım istemedi ama keyifli bir grup. şimdi yeniden başladım. İnşallah veririz canım :KK19:
Ben de bu sabah sucuklu yumurtayla yarim ekmek yedim nasil olcak bu is bakalim:KK70:

Selam yavru ceylan :)

Sabah
2 fincan sekersiz sade nescafe

Oglen
1 domates
Biraz peynir

Ara
Sutlu sekerli nescafe

Aksam
Nohut yemegi

Sabah tartida 63.3 ciktim kabus olmali bu
:KK11: :KK12:

Amaaaa guzel haber tahlilim iyi dusus var yani spora baslayabiliriiimmm yeehhuuu:KK71:

X