Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesil cayKahvaltim
2 domates
1 dilim ekmek
1 yumurta
Biraz peynir
Sicak tarcinli sut
Bir kutu ton baligi yedim birde aksama da yogurtlu karisik kizartma var bakalim ictigim sular ne kadar yariyorOglen
Bes kasik barbunya
İki kasik yogurt
Bu arada zorla bir litre su ictim. Daha da zorlicam kendimi bakalim fark edecek mi?
Hooopppp geldimCanım bugun listeyi 20 kişiyle sınırlamamaya karar verdik. Gelmek istersen beklerim:)
Tesekkur ederim cnm. :) kilo verme yarismasindasin ben de ordayim goruyorum seni yaziyorum bzn ama sen gormuyorsun sanirim :) gozden kaciyor yada bi de bir gruba daha katiliyorum boyle daha eglenceli geciyor zaman. İnsallah veririz kilolaricharmant topiğin hayırlı olsun. yeni gördüm bir süredir pek takılmıyordum buralarda. ben de senin gibi bir senedir hamile kalmaya çalışıyorum. en son geçen sene eylülde 7 aylık gebeyken bebeğimi kaybetmiştim biliyorsun. hamilelik işini biraz attım kafamdan şimdilik çünkü ne yapsam olmuyor. en iyisi zayıflayayım dedim 12 kilo fazlam var benim de.
evet canım aynı gruptayız. ben gruba bir süredir aktif katılamadım çünkü rejim yapamadım canım istemedi ama keyifli bir grup. şimdi yeniden başladım. İnşallah veririz canımTesekkur ederim cnm. :) kilo verme yarismasindasin ben de ordayim goruyorum seni yaziyorum bzn ama sen gormuyorsun sanirim :) gozden kaciyor yada bi de bir gruba daha katiliyorum boyle daha eglenceli geciyor zaman. İnsallah veririz kilolari
Ben de bu sabah sucuklu yumurtayla yarim ekmek yedim nasil olcak bu is bakalimevet canım aynı gruptayız. ben gruba bir süredir aktif katılamadım çünkü rejim yapamadım canım istemedi ama keyifli bir grup. şimdi yeniden başladım. İnşallah veririz canım
İnsallah basarirsin cnmCanımmm selam! Benim de hedefim aşağı yukarı aynı!!!!