• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

12. Gün sabah kan vercem inşallah. Benım 2.aşılamam iğne etkisi 9. Günde gidiyor tamamen benden sonra negatife dönüyordum ilk defa gördüm . 3 ovitrelle denemem var hepsinde aynı olmuştu

Merhaba arkadaşlar
Benim testime baka bilirmisiniz 🥹
Bu testi ilk idrarla yapmadım . 3 saat bekletmiştim
Ve testi çok uygunsuz yerde aklıma geldi yaptım diye ilk 5 dkda bakamadım bile. Saate baktım tam 13 dkda böyleydi. Yarın bat günüm.
Sizce bişey varmıdır? Yoksa 13 dk beklemiş mi sayılıyor?

Eklentiler

• cd712e3b-324f-4349-b477-b4e0b6e5c7c6.jpeg
    cd712e3b-324f-4349-b477-b4e0b6e5c7c6.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba arkadaşlar
Benim testime baka bilirmisiniz 🥹
Bu testi ilk idrarla yapmadım . 3 saat bekletmiştim
Ve testi çok uygunsuz yerde aklıma geldi yaptım diye ilk 5 dkda bakamadım bile. Saate baktım tam 13 dkda böyleydi. Yarın bat günüm.
Sizce bişey varmıdır? Yoksa 13 dk beklemiş mi sayılıyor?
Var gibi duruyor ama sanki test dik bir şekilde beklemiş o yüzden alt taraflar renkleri koyu ustler açık duruyor. Yarın ya da öbür gün ilk idrarla tekrar yapardım ben olsam. Düz bir zemine koyup öyle takip edersiniz hem

Var gibi duruyor ama sanki test dik bir şekilde beklemiş o yüzden alt taraflar renkleri koyu ustler açık duruyor. Yarın ya da öbür gün ilk idrarla tekrar yapardım ben olsam. Düz bir zemine koyup öyle takip edersiniz hem
Evet, haklısınız. Bakamadım diye attım çantama. Sonra Testi çıkardım gözlerim 👀 böyle oldu😂. Hemen saate baktım kaç dk diye 13 dk geçmişdi
Yarın yapıcam inşAllah test alıp
Meraktayım diye bura da ekledim testi. İçim rahatlasın diye

Evet, haklısınız. Bakamadım diye attım çantama. Sonra Testi çıkardım gözlerim 👀 böyle oldu😂. Hemen saate baktım kaç dk diye 13 dk geçmişdi
Yarın yapıcam inşAllah test alıp
Meraktayım diye bura da ekledim testi. İçim rahatlasın diye
🤣Pozitif bence bu test ama işte dikkat edilmeyen şeyler yanıltıcı sonuç verdiyse umutlanip sonra üzülmek yerine tekrar yapmak daha iyi olacak😅 insan yerinde duramıyor böyle çıksa ben de atardım hemen buraya🤣

IMG_9147.jpeg

Kızlar döngünün 21. Günü
27-31 gün arası regl oluyorum son döngülerimi baz alırsak

En son döngüm 27 gün sürdü

Bu pik mi ? Nedir anlamadım
Bata tahminim 7-8 gün var ama emin değilim
Yorumlar mısınız 🙏🏻

Back
X