Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 bardak tarcinli sut

Oglen
Yarim elma
Yarim mandalina
Yarim portakal

Ara
Nescafe 3 in 1

Aksamustu
160 gr ton baligi

Aksam
Bir kase yulaf ve keten tohumlu yogurt

Yesil cay

Kusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyor ama diyetimi bozmadim dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama başka da bisey yemem artik sabaha kadar

Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı ama bi daha bu kadar yemem yiyemem

Evet ilk gün hamur isi ekmek filan yemeden doymak için abarttim bayağı ama bi daha bu kadar yemem yiyemem

Güzel canım ama az yiyip çok aç kaldığın için saldırıyorsun mesela öyle cevizle leblebiyle yemek olmaz acıkır 1-2 güne kadar saldırırsın sabah güzel kahvaltını yapmaya çalış öğle ve akşam yemek ye muhakkak

Olsun canım ilk başlar bende neler yiyordum bir bilsen zamanla öğreniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…