Yilbasina Kadar 14 Kilo

Maşallah canım.. Yuvarlama niye yuvarlıycaksın. 60 tan aşağı inmişsin işte.. İnşşallah devamı da gelecek. Darısı başıma

Senin misafirler sana yaramis genelde kilo aldirir misafir seninki tersi olmus bugun cok az menun kahvaltin olsaydi iyi olurdu ama toparlarsin dengeyi supersin devaammm
Ya evet dengeli beslenmem lazım, bak hala kahvaltı edemedim, doktor koşturmasından.. Ya ben biraz beceriksizim misafir gelince çok kasıyorum, yoruluyorum ondan yiyemiyorum
Hic bisey yemiyorsunuz yaa. Masallh size iyi dayaniyorsynuz.

60 misi dussumussun tebrik ederim aynen devam.:)
Ve darisi bana en kilolunuz olarak:-*
Canımmm sağol, inan sen de çok güzel kilo vereceksin. Ama benim şuan yaptığım sağlıksız hiç sevmiyorum. Çünkü az düzene oturtsam kilo alırım. Ben de düzene girmeye çalışıyorım. Hepimiz ideak kilomuza kavuşcaz

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

charmant bu akşam eşime bulgur pilavı yapacağım bir bakayım dedim kalorisi sanırım pirince göre oldukça az sebzeli olduğu için 3-4 ymk kaşığı tüketilmesi öneriliyor diyette sence yemeli miyim yanına yoğurt çorbası ve patlıcan musakka yapacağım

Aaa bende bulgur pilavi yapicam kizz

Nehiiir karnim aciktiii bunlara bayilirim beeeenn azar azar yiyebilirsin kuzum. Zaten spor yapiyorsun. Ama normalde kiyma ve bulgur birlikte olmasa iyi olur. Yine de dengeli yersen sorun olmaz

Ben nohut pisiricem yanina bulgur mu yapsam o zaman canim cekti yaa dur kocama sorayim

Nehiiir karnim aciktiii bunlara bayilirim beeeenn azar azar yiyebilirsin kuzum. Zaten spor yapiyorsun. Ama normalde kiyma ve bulgur birlikte olmasa iyi olur. Yine de dengeli yersen sorun olmaz

Ben nohut pisiricem yanina bulgur mu yapsam o zaman canim cekti yaa dur kocama sorayim

Musakkayı sade yapardım canım eşimde çiğ köfte yiyelim hastasın uğraşma diyor canımı çektirdi çok pis sadece çiğ köfte de dürüm olarak yiyebilirim bak aşırı kalorili değil

Yaaaaaa ona da bayilirim amaaaaa
Diyet topiğinde bunlar bahsetmek hiç adil olmadı şimdi bende seçim yaparken hiç uğraşmayacağım için çiğ köfteden yana şansımı kullanıyorum hesapladım sadece onu yersem akşam 842 kalori falan yapıyor toplam o 360 kalori falan çünkü ee sporumu da yapacağıma göre

O zaman gelsin eksileeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…