Maşallah canım.. Yuvarlama niye yuvarlıycaksın. 60 tan aşağı inmişsin işte.. İnşşallah devamı da gelecek. Darısı başımaDerken net gelmiş haberim yokkızlar misafir dolu bir hafta sonu, günde 1 öğün ama yoğun öğün yemekler.. Yani yemek açısından saçma bir hafta sonuydu.. Aslında cumartesi bir şey yemedim ki yazmıştım. Pazar da yatılı misafirim vardır. Sadece öğlen 1 dilim börek, 1 dilim yoğurtlu patates ezmesi, 1 dilim de tavuk göğsü yedim. Ama başka da bir şey yemedim ve gece 3 buçuğa kadar ayaktaydım hep yoğundum. Bugün ise,
Sabah
Yok(tabi kalkamadım geç kaldım koştur koştur derse gittim)
Öğlen
Yarım simit
Çay
Akşam
Ciğer sote (2 yk)
Kilom da evet 59.8 aslında 60 diye yuvarlanır ama çok mutluyum 50leri gördüm, o saçma yemek düzenine ve regl olmama rağmen
Sağolcharmant senin motivasyonun göz ardı edilemez
İnşaallah canım bendee ..Seninle ayni zamanlara denk geliyor demek ki ben de 20 ocaktan sonra baslayabikicem calismalaraben de verebildigimi veeicem iste.
Kahvaltimi yaptim
1 bardak tarcinli sut
5 dilim sucuk
1 yumurta
Disari cikip azcik hava alicam pil almayi unutmazsam pil de alicamkilomu gormem lazim kendimi daha iyi kontrol ediyorum.
Çok mutlu oldum o zaman kuzum bu sabah -100 gram daha azdım o kadar yedim bir debence cok iyi hatta harika masallah hersey yerinde spor yaptigin icin mukemmel
Çok iyisin canım al pili iyice adapte olursun eminimKahvaltimi yaptim
1 bardak tarcinli sut
5 dilim sucuk
1 yumurta
Disari cikip azcik hava alicam pil almayi unutmazsam pil de alicamkilomu gormem lazim kendimi daha iyi kontrol ediyorum.
Ya evet dengeli beslenmem lazım, bak hala kahvaltı edemedim, doktor koşturmasından.. Ya ben biraz beceriksizim misafir gelince çok kasıyorum, yoruluyorum ondan yiyemiyorumSenin misafirler sana yaramisgenelde kilo aldirir misafir seninki tersi olmus bugun cok az menun kahvaltin olsaydi iyi olurdu ama toparlarsin dengeyi supersin devaammm
Canımmm sağol, inan sen de çok güzel kilo vereceksin. Ama benim şuan yaptığım sağlıksız hiç sevmiyorum. Çünkü az düzene oturtsam kilo alırım. Ben de düzene girmeye çalışıyorım. Hepimiz ideak kilomuza kavuşcazHic bisey yemiyorsunuz yaa. Masallh size iyi dayaniyorsynuz.
60 misi dussumussun tebrik ederim aynen devam.:)
Ve darisi bana en kilolunuz olarak:-*
Ekmek gunde 2 dilimden fazla yok zatende sporu birakmistim dun yarim saat pilates yaptim. Bugunde yapicigim
Aaa bende bulgur pilavi yapicam kizzcharmant bu akşam eşime bulgur pilavı yapacağım bir bakayım dedim kalorisi sanırım pirince göre oldukça az sebzeli olduğu için 3-4 ymk kaşığı tüketilmesi öneriliyor diyette sence yemeli miyim yanına yoğurt çorbası ve patlıcan musakka yapacağım
Nehiiir karnim aciktiii bunlara bayilirim beeeenncharmant bu akşam eşime bulgur pilavı yapacağım bir bakayım dedim kalorisi sanırım pirince göre oldukça az sebzeli olduğu için 3-4 ymk kaşığı tüketilmesi öneriliyor diyette sence yemeli miyim yanına yoğurt çorbası ve patlıcan musakka yapacağım
Aaa bende bulgur pilavi yapicam kizz
Sordum istemiyormusBen nohut pisiricem yanina bulgur mu yapsam o zaman canim cekti yaadur kocama sorayim
Aaa bende bulgur pilavi yapicam kizz
Nehiiir karnim aciktiii bunlara bayilirim beeeennazar azar yiyebilirsin kuzum. Zaten spor yapiyorsun. Ama normalde kiyma ve bulgur birlikte olmasa iyi olur. Yine de dengeli yersen sorun olmaz
Ben nohut pisiricem yanina bulgur mu yapsam o zaman canim cekti yaadur kocama sorayim
Yaaaaaa ona da bayilirim amaaaaaMusakkayı sade yapardım canım eşimde çiğ köfte yiyelim hastasın uğraşma diyor canımı çektirdi çok pis sadece çiğ köfte de dürüm olarak yiyebilirim bak aşırı kalorili değil
Diyet topiğinde bunlar bahsetmek hiç adil olmadı şimdi bende seçim yaparken hiç uğraşmayacağım için çiğ köfteden yana şansımı kullanıyorum hesapladım sadece onu yersem akşam 842 kalori falan yapıyor toplam o 360 kalori falan çünkü ee sporumu da yapacağıma göreYaaaaaa ona da bayilirim amaaaaa
O zaman gelsin eksileeerrrDiyet topiğinde bunlar bahsetmek hiç adil olmadı şimdi bende seçim yaparken hiç uğraşmayacağım için çiğ köfteden yana şansımı kullanıyorum hesapladım sadece onu yersem akşam 842 kalori falan yapıyor toplam o 360 kalori falan çünkü ee sporumu da yapacağıma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?