Menunu begendimBugunku menum.
Bi kupa sicak limonlu su.
Yagda yumurta.
İkiser catal cokelek ve helva.
Yarim lubnan ekmegi. Ve bi kupa yesil cay.
Kahvaltiyi oglen yapabildim.
İki sat sonra. Kucuk kase yogurtlu tavuklu sehriye corbasi.
Ara ves yer fistigi.
Bes yemek kasigi bulgur pilavi biber tursusu.
Aksam bi kucuk kase kuru fasulye.
Yarimsar portakal ve mandalin. Bi dilimde elma.
Yatmadan incede yine yogurt pulbuber ve limon karisimi.
Arkadaslar ip olmadan ip atliyor gibi ziplasak ip atlama yerine gecermi sizce:)
100 mekik cektim ellerimi basima koymadan
Ohh ohh ellilere gelmissin masallah canimKızlar 2 gündür yol yapın çalışması var giremiyorum netetelde de net bitti güncek kilo 59,8 umarım yarın gelir net. Şimdi ark bağlandım da, haber veriyim dedim size
Bu hafta kendime iskence yapmaya karar verdim siz beni dinleyin ama yaptigimi yapmayin sakinmadallah charmant berdeyse hic bisey yemiyorsun.
Hesapliyormusun kac kalori yemissin bugun.?
Azmin super aynen devam..
Sağol canım. Bugün biraz netleşti. Prolaktinim için ilaç verdiler. Bide mr çekilecek. Tiroidim içinde ilacın dozu biraz arttı. Allah beterinden korusun ama hastanelerde uğraşmak zormuş. Kilo bildirimi yapamadım. Kilo veremedim. 67.2 kiloyum. Bugün ku menum:İnsallah tedaviyle hallolur sorun canim.
Sabahtan beri bisey yememissin ama bence hicbisey olmaz. Sikma caniniSağol canım. Bugün biraz netleşti. Prolaktinim için ilaç verdiler. Bide mr çekilecek. Tiroidim içinde ilacın dozu biraz arttı. Allah beterinden korusun ama hastanelerde uğraşmak zormuş. Kilo bildirimi yapamadım. Kilo veremedim. 67.2 kiloyum. Bugün ku menum:
Sabah: Yok
Öğle: Yok
Akşam ustu: 1 poğaça
Akşam: 2 kaşık pilav, 2kaşık bezelye.
Bugün çok sinirlerim bozuldu bıraktım kendimi. Karnımda çok açtı pilav ve bezelye iki şekeri yedim yani. Bahane arayınca bahane çok
Senin misafirler sana yaramisDerken net gelmiş haberim yokkızlar misafir dolu bir hafta sonu, günde 1 öğün ama yoğun öğün yemekler.. Yani yemek açısından saçma bir hafta sonuydu.. Aslında cumartesi bir şey yemedim ki yazmıştım. Pazar da yatılı misafirim vardır. Sadece öğlen 1 dilim börek, 1 dilim yoğurtlu patates ezmesi, 1 dilim de tavuk göğsü yedim. Ama başka da bir şey yemedim ve gece 3 buçuğa kadar ayaktaydım hep yoğundum. Bugün ise,
Sabah
Yok(tabi kalkamadım geç kaldım koştur koştur derse gittim)
Öğlen
Yarım simit
Çay
Akşam
Ciğer sote (2 yk)
Kilom da evet 59.8 aslında 60 diye yuvarlanır ama çok mutluyum 50leri gördüm, o saçma yemek düzenine ve regl olmama rağmen
Sağolcharmant senin motivasyonun göz ardı edilemez
Hic bisey yemiyorsunuz yaa. Masallh size iyi dayaniyorsynuz.Derken net gelmiş haberim yokkızlar misafir dolu bir hafta sonu, günde 1 öğün ama yoğun öğün yemekler.. Yani yemek açısından saçma bir hafta sonuydu.. Aslında cumartesi bir şey yemedim ki yazmıştım. Pazar da yatılı misafirim vardır. Sadece öğlen 1 dilim börek, 1 dilim yoğurtlu patates ezmesi, 1 dilim de tavuk göğsü yedim. Ama başka da bir şey yemedim ve gece 3 buçuğa kadar ayaktaydım hep yoğundum. Bugün ise,
Sabah
Öğlen
Yarım simit
Çay
Akşam
Ciğer sote (2 yk)
Kilom da evet 59.8 aslında 60 diye yuvarlanır ama çok mutluyum 50leri gördüm, o saçma yemek düzenine ve regl olmama rağmen
Once saglik kuzum sonra verirsin nasilsa. Gecmis olsun en azindan sorunu bulmus ve tedavisine baslanmisSağol canım. Bugün biraz netleşti. Prolaktinim için ilaç verdiler. Bide mr çekilecek. Tiroidim içinde ilacın dozu biraz arttı. Allah beterinden korusun ama hastanelerde uğraşmak zormuş. Kilo bildirimi yapamadım. Kilo veremedim. 67.2 kiloyum. Bugün ku menum:
Bugün çok sinirlerim bozuldu bıraktım kendimi. Karnımda çok açtı pilav ve bezelye iki şekeri yedim yani. Bahane arayınca bahane çok
Sen de cok iyi basladin haftaya daha da iyi olacaksinHic bisey yemiyorsunuz yaa. Masallh size iyi dayaniyorsynuz.
60 misi dussumussun tebrik ederim aynen devam.:)
Ve darisi bana en kilolunuz olarak:-*
İnslh cnm inslh o ginleri gorueum.Sen de cok iyi basladin haftaya daha da iyi olacaksin
Yazicaz insallah canimİnslh cnm inslh o ginleri gorueum.
Daha oncede dedigim gibi ben bir qy olacak nerdeyse ugrasiyorum.ama gercekten cok zor gidiyir bnmkiler yillardir aybi.kilo yerlesnisnidir nedir.
Ama yeme duzenini sizle tanisinca hizaya girdirdim henuz.
İnslh pes etmem sizinde desteginizke.
En azindan su liateye bi 65 yazdirmak iatiyorum
Evet bugunku menum;
Sabah
1 yumurta
1 ceri domates
5 kirma zeytin
Yarim kk peynir
Ara
Nescafe 3 in 1
Oglen
2 kasik yulaf ve 1 cay kasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
2 findik 2 fistik
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksam
2 kasik yulaf, 1 tatli kasigi keten tohumu ve 1 caykasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
Güzel canım menün gayet idealBugunku menum.
Bi kupa sicak limonlu su.
Yagda yumurta.
İkiser catal cokelek ve helva.
Yarim lubnan ekmegi. Ve bi kupa yesil cay.
Kahvaltiyi oglen yapabildim.
İki sat sonra. Kucuk kase yogurtlu tavuklu sehriye corbasi.
Ara ves yer fistigi.
Bes yemek kasigi bulgur pilavi biber tursusu.
Aksam bi kucuk kase kuru fasulye.
Yarimsar portakal ve mandalin. Bi dilimde elma.
Yatmadan incede yine yogurt pulbuber ve limon karisimi.
Arkadaslar ip olmadan ip atliyor gibi ziplasak ip atlama yerine gecermi sizce:)
100 mekik cektim ellerimi basima koymadan
Kızlar 2 gündür yol yapın çalışması var giremiyorum netetelde de net bitti güncek kilo 59,8 umarım yarın gelir net. Şimdi ark bağlandım da, haber veriyim dedim size
Çok iyisin canım maşallah geldin bizlerlesin artıkDerken net gelmiş haberim yokkızlar misafir dolu bir hafta sonu, günde 1 öğün ama yoğun öğün yemekler.. Yani yemek açısından saçma bir hafta sonuydu.. Aslında cumartesi bir şey yemedim ki yazmıştım. Pazar da yatılı misafirim vardır. Sadece öğlen 1 dilim börek, 1 dilim yoğurtlu patates ezmesi, 1 dilim de tavuk göğsü yedim. Ama başka da bir şey yemedim ve gece 3 buçuğa kadar ayaktaydım hep yoğundum. Bugün ise,
Sabah
Öğlen
Yarım simit
Çay
Akşam
Ciğer sote (2 yk)
Sağol canım. Bugün biraz netleşti. Prolaktinim için ilaç verdiler. Bide mr çekilecek. Tiroidim içinde ilacın dozu biraz arttı. Allah beterinden korusun ama hastanelerde uğraşmak zormuş. Kilo bildirimi yapamadım. Kilo veremedim. 67.2 kiloyum. Bugün ku menum:
bence cok iyi hatta harika masallah hersey yerinde spor yaptigin icin mukemmelSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte
Ara; 15:10 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam;19:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 orta boy fırın makarna
Ara; 20:30 - 2 mandalina + 1 kivi + 2 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3mil) + 100 squat + 20 dakika ev işi
Daha da asılıcam Allahın izniyle.. Doktora bir kaç ay korunun dedi. Prolaktin yüksekken hamile kalmak iyi değil dedi. Sanki kalıyorum da :) düşüğe sebep olabiliyormuş. Hazır bir kaç ay bişey olmayacak bari daha da uğraşayım inşaallah.. Ne yapıyım umut dünyasıOnce saglik kuzum sonra verirsin nasilsa. Gecmis olsun en azindan sorunu bulmus ve tedavisine baslanmisbugunku menune baktigimda zaten tum gun bisey yememissin aksami gormezden gelebiliriz dengeler kalori alimini yani. Artik duzene koyarsin
Aynen bende bir 65 e gelebilsem o bile bişey benim içinİnslh cnm inslh o ginleri gorueum.
Daha oncede dedigim gibi ben bir qy olacak nerdeyse ugrasiyorum.ama gercekten cok zor gidiyir bnmkiler yillardir aybi.kilo yerlesnisnidir nedir.
Ama yeme duzenini sizle tanisinca hizaya girdirdim henuz.
İnslh pes etmem sizinde desteginizke.
En azindan su liateye bi 65 yazdirmak iatiyorum
Seninle ayni zamanlara denk geliyor demek ki ben de 20 ocaktan sonra baslayabikicem calismalaraDaha da asılıcam Allahın izniyle.. Doktora bir kaç ay korunun dedi. Prolaktin yüksekken hamile kalmak iyi değil dedi. Sanki kalıyorum da :) düşüğe sebep olabiliyormuş. Hazır bir kaç ay bişey olmayacak bari daha da uğraşayım inşaallah.. Ne yapıyım umut dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?