Yilbasina Kadar 14 Kilo

Menunu begendim ip tabii ki oyle atlayabilirsin :)

Derken net gelmiş haberim yok kızlar misafir dolu bir hafta sonu, günde 1 öğün ama yoğun öğün yemekler.. Yani yemek açısından saçma bir hafta sonuydu.. Aslında cumartesi bir şey yemedim ki yazmıştım. Pazar da yatılı misafirim vardır. Sadece öğlen 1 dilim börek, 1 dilim yoğurtlu patates ezmesi, 1 dilim de tavuk göğsü yedim. Ama başka da bir şey yemedim ve gece 3 buçuğa kadar ayaktaydım hep yoğundum. Bugün ise,

Sabah
Yok(tabi kalkamadım geç kaldım koştur koştur derse gittim)

Öğlen
Yarım simit
Çay

Akşam
Ciğer sote (2 yk)

Kilom da evet 59.8 aslında 60 diye yuvarlanır ama çok mutluyum 50leri gördüm, o saçma yemek düzenine ve regl olmama rağmen

Sağol charmant senin motivasyonun göz ardı edilemez

İnsallah tedaviyle hallolur sorun canim.
Sağol canım. Bugün biraz netleşti. Prolaktinim için ilaç verdiler. Bide mr çekilecek. Tiroidim içinde ilacın dozu biraz arttı. Allah beterinden korusun ama hastanelerde uğraşmak zormuş. Kilo bildirimi yapamadım. Kilo veremedim. 67.2 kiloyum. Bugün ku menum:
Sabah: Yok
Öğle: Yok
Akşam ustu: 1 poğaça
Akşam: 2 kaşık pilav, 2kaşık bezelye.
Bugün çok sinirlerim bozuldu bıraktım kendimi. Karnımda çok açtı pilav ve bezelye iki şekeri yedim yani. Bahane arayınca bahane çok

Sabahtan beri bisey yememissin ama bence hicbisey olmaz. Sikma canini

Senin misafirler sana yaramis genelde kilo aldirir misafir seninki tersi olmus bugun cok az menun kahvaltin olsaydi iyi olurdu ama toparlarsin dengeyi supersin devaammm

Hic bisey yemiyorsunuz yaa. Masallh size iyi dayaniyorsynuz.

60 misi dussumussun tebrik ederim aynen devam.:)
Ve darisi bana en kilolunuz olarak:-*

Once saglik kuzum sonra verirsin nasilsa. Gecmis olsun en azindan sorunu bulmus ve tedavisine baslanmis bugunku menune baktigimda zaten tum gun bisey yememissin aksami gormezden gelebiliriz dengeler kalori alimini yani. Artik duzene koyarsin

Sen de cok iyi basladin haftaya daha da iyi olacaksin
İnslh cnm inslh o ginleri gorueum.
Daha oncede dedigim gibi ben bir qy olacak nerdeyse ugrasiyorum.ama gercekten cok zor gidiyir bnmkiler yillardir aybi.kilo yerlesnisnidir nedir.
Ama yeme duzenini sizle tanisinca hizaya girdirdim henuz.

İnslh pes etmem sizinde desteginizke.

En azindan su liateye bi 65 yazdirmak iatiyorum

Yazicaz insallah canim

Sabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte

Ara; 15:10 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam;19:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 orta boy fırın makarna
Ara; 20:30 - 2 mandalina + 1 kivi + 2 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 kupa limonlu ıhlamur

Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3mil) + 100 squat + 20 dakika ev işi

Çok iyisin canım toparlıyorsun şimdiden zaten

Güzel canım menün gayet ideal
Kızlar 2 gündür yol yapın çalışması var giremiyorum nete telde de net bitti güncek kilo 59,8 umarım yarın gelir net. Şimdi ark bağlandım da, haber veriyim dedim size

Çok iyisin canım maşallah geldin bizlerlesin artık

Canım sabahtan beri bir şey yememişsin kalori dengelenir merak etme önce sağlığın bak bende sağlığım için 2-3 gündür yiyorum abartmadan ne olacak biz isteyelim yeter ki sonrasında fazlasıyla veririz

bence cok iyi hatta harika masallah hersey yerinde spor yaptigin icin mukemmel

Once saglik kuzum sonra verirsin nasilsa. Gecmis olsun en azindan sorunu bulmus ve tedavisine baslanmis bugunku menune baktigimda zaten tum gun bisey yememissin aksami gormezden gelebiliriz dengeler kalori alimini yani. Artik duzene koyarsin
Daha da asılıcam Allahın izniyle.. Doktora bir kaç ay korunun dedi. Prolaktin yüksekken hamile kalmak iyi değil dedi. Sanki kalıyorum da :) düşüğe sebep olabiliyormuş. Hazır bir kaç ay bişey olmayacak bari daha da uğraşayım inşaallah.. Ne yapıyım umut dünyası

Aynen bende bir 65 e gelebilsem o bile bişey benim için

Kahvaltimi yaptim

1 bardak tarcinli sut
5 dilim sucuk
1 yumurta

Disari cikip azcik hava alicam pil almayi unutmazsam pil de alicam kilomu gormem lazim kendimi daha iyi kontrol ediyorum.

Seninle ayni zamanlara denk geliyor demek ki ben de 20 ocaktan sonra baslayabikicem calismalara ben de verebildigimi veeicem iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…