-
- Konu Sahibi olcayayana
kendi evinde daha düzenli oluyorsun aslında , bende annemlere gidince annem baştan söyler burda diyet yok kendi evinizde yapın diyeDoğru söylüyorsun düzenli beslenmek lazım benim bu gün çok kötüydü.Bundan sonra daha dikkatli olmam lazım
Aynen annem yemediğim zaman kızıyor ama yediğim zamanda kızıyor anlamıyorum az kaldı eve gitmeye düzene girerim artıkkendi evinde daha düzenli oluyorsun aslında , bende annemlere gidince annem baştan söyler burda diyet yok kendi evinizde yapın diye
tatlım zaten yarış dediğimiz bu değil mi?Birbirimizi motive etmek.Ben çok umutluyum.Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağızsenin tartıyı gördükçe ben vermişim gibi seviniyorum yademek ki insan başkasının başarısıyla da motive olabiliyormuş, bu konuda yarış falan hikaye
güzel düşün farzet ki spor yapacaksın, bebeğin var galiba ama allah bir kolaylık verirpazartesiye kadar düzenli yemek işi pek olmayacak hazırlık, misafir vs pazartesiden sonra düzene gireceğim.Gerçi şimdi evimin halini düşünemiyorum.Eve çizme giyip girmem gerekebilir.Büyük bir temizlik beni bekliyor.Eşim şimdiden başladı ev dağıldı kendini hazırla demeye :)
mira nerelerdesin[/QU
tatlım sonunda evimdeyim o iki gündür yazamadım. artık düzenli yazarım.
aynen spora başladım.Benim ufaklık büyüdü 3 ün içinde o uyurken yapıyorum kendimi ona göre ayarlıyorum yapacak bişi yokgüzel düşün farzet ki spor yapacaksın, bebeğin var galiba ama allah bir kolaylık verir