yeniden mira olmak : 8 haftada 16 kilo hadi verelim

olcayayana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
891
1.124
42
Mira mira olalı doğum hariç tartıda hiç 92 görmemişti.Uzun zamandır kiloluyum ama bu aralar kendimi aştım. Kendimle mutlu değilim. Her sabah diyete başlayıp akşama bırakanlardanım.Daha önce diyetle 80 kiloya düştüm bırakır bırakmaz fazlasıyla geri aldım.Bu sefer işi sıkı tutmak istiyorum.O yüzden hedef koydum mayıs sonu kuzenim evleniyor.O zamana kadar biraz hızlı vermem lazım. İlk 8 hafta 16 kilo vermeliyim ikinci 8 hafta 12 kilo üçüncü 8 haftada 10 kilo vermem lazım
Biraz disiplin,düzen neden olmasın ki ? Hadi birbirimize destek olalım

Çıktığın bu yolda sana başarılar dilerim canım başarmaman için hiç bi neden yok yapabilirsin :))) uygulıycağın diyet programını paylaşırmısın

An itibariyle kilom :) çok feci ama yapacak bişi yok önümüze bakacağız artık.
Tam düzenli hayata başlayacağım dedim. Benim ufaklık gece uyumadı.Sabah 6 da uyudu. Haliyle ben de :) Sabah da kahvaltı yalan oldu.Uyanınca bir su bardağı türk kahvesi içtim.Ancak kendime gelebildim

Çıktığın bu yolda sana başarılar dilerim canım başarmaman için hiç bi neden yok yapabilirsin :))) uygulıycağın diyet programını paylaşırmısın
Çok teşekkür ederim.Evet başarmam lazım.Umarım hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşırız.Belli bir listem yok ama klasik liste sistemini takip etmeyi planlıyorum.6 öğün yapıp ,sabah aç karnına bir bardak ılık su ,yemeklerin yanında yağsız salata yoğurt bir dilim kepek ekmeği sebze yemeği ilk hafta 6 yemek kaşığı veya bakliyat varsa 4 yk gibi yediklerimi günlük olarak paylaşırım zaten

canım başarılar dilerim... sağlıklı bir şekilde verirsin umarım 8 haftada 16 kilo vermenin formülünü benimlede paylaşırsan sevinirim. zira çok ihtiyacım var :)

canım başarılar dilerim... sağlıklı bir şekilde verirsin umarım 8 haftada 16 kilo vermenin formülünü benimlede paylaşırsan sevinirim. zira çok ihtiyacım var :)
Aynı durumdayız bildiğim bir formül yok ama elimden geleni yapacağım. Almanın formülünü çok iyi biliyorum ama vermek konusunda biraz zayıfım :)

Başarılar canimmmm

Uygulayabileceğim uygun bi program bulsam hemen başlıyıcam ama bulamıyorum
kendin yapmayı denesene listeler zor geliyor bana kaşık hesabı daha kolay geldi.Yeteri bilmiyorum ben o yuzden saymak iyi gibi tabağıma 6 silme kaşıktan fazla yemek almayacağım baklıyatsa 4 yk bir dilim kepek yada tam bugday ekmeği yada iki kaşık makarna yada iki kaşık pilav yağsız salata yoğurt gibi böylece ayrı ayrı yemek yapma derdi de olmayacak yemekleri daha az yağla yaparım diye düşünüyorum. Aralarda tek çeşit meyve bir porsiyon yada 5 fındık 2 kayısı yada 1 incir 1 tam ceviz yada yarım paket diyet büskivi şekersiz çay gibi bu daha kolay üstelik mantık aynı birde arada et eklersin öğünün birine haftada 2-3 kez kahvaltıya 1 haşlanmış yumurta ekle, et olduğu öğün ekmek pilav makarna tüketme birde abur cubur gazlı içecek ve şekeri kes tamam oldu bitti demesi kolay ama uygulaması alışıncaya kadar biraz zor olacak bana çünkü hayatım abur cubur.

mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği 3 yk yoğurt içine bir yk yulaf ezmesi akşam yemeğim

Eklentiler

• 20150329_170540.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150329_173947.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…