yeniden mira olmak : 8 haftada 16 kilo hadi verelim

Enson 51. gün cuma olarak paylaşmışım 48.günü paylaşayım dedim tartıda şok oldum .Annemin tartısıyla arada kocaman bir fark var ya anneminki eksik tartıyordu yada benim tartı fazla tartıyor.Umarım benim tartım fazla tartıyordur.Yapacak bir şey yok .Buna göre paylaşım yapacağım artık
hoşgeldin mira benim tartıda önce eşimi tartınca doğru gösteriyor walla 1 kilo için nerdeyse tartıyı değiştiricem:confused:

Sabah kahvaltım biraz abartı oldu .Eşime yumurtalı ekmek yaptım dayanamadım bir dilim yedim.Bir iki çatal peynir aldım.
Öğle yemeğini yetiştiremedim.ev toplamaya çalışmaktan kıymayı difrizden çıkartmayı unutmuşum.Ancak akşam yemeği olur artık.Ev tam takır yemek yapılacak başka bir şey yok.ne sebze ne meyve ne yeşillik .Alışveriş yapmam lazım

Sabah kahvaltım biraz abartı oldu .Eşime yumurtalı ekmek yaptım dayanamadım bir dilim yedim.Bir iki çatal peynir aldım.
Öğle yemeğini yetiştiremedim.ev toplamaya çalışmaktan kıymayı difrizden çıkartmayı unutmuşum.Ancak akşam yemeği olur artık.Ev tam takır yemek yapılacak başka bir şey yok.ne sebze ne meyve ne yeşillik .Alışveriş yapmam lazım
bende öğleni biraz abarttım
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık
yarım D börek

az önce manavdan geldim bulguğum tüm yeşilliklerden aldım .Maydanoz roka semiz dereotu nane canım kısır istedi birazcık yapayım bari

Bende yuruyus hazirligindayim
Kolay gelsin.Benim bir saat doldu yapabilirsem arttırmam lazım.Bakalım nette araştırma yapıyorum yaklaşık 7700 kal bir kg ediyormuş.Ben bu gün 1000kal yaktım tabi bisikletin yalancısıyım. Bir saatimi aldı.Bu da yaklaşık sekiz saat haftada spor yapmak gerekiyor kaba hesapla haftada bir kilo için.

47.GÜN
20150406_101244.jpg
Hala bir değişim yok

Sabah kahvaltım:1 yumurta semiz tere roka nane maydanoz karışımı bır tutam 4 siyah zeytin 1 domates 1 salatalık 1 dilim kepek ekmeği

öğle yemeğim:bir kase yoğurt içine bir haşlanmış yumurta bir tutam yeşillik bir salatalık doğradım.Tadı fena olmadı.Kahvaltı biraz geç olduğu için ara öğün yapmadım

X