yeniden mira olmak : 8 haftada 16 kilo hadi verelim

Şimdi kaçamakları yazalım bir tane bağdat hurması ve birtane siğara böreği
bir tane (küçük) muz .aslında muz kaçamak
sayılmaz çünkü ara öğünümdü.ama iki gün üst üste olmasaydı iyiydi.

bende 12 hafta verdim kendime 12-13 kilo planlıyordum ama sendeki azimi görünce gaza geldim 14-15 mi yapsam acaba 1 haftası bitti kilolardan da gitti hadi bakalım haftaya pazartesi son durumu yazarım

Slm canim cok iyi başladın. Bende yeni başladım sayilir. Kilolarda yakin. Kahvaltilara bayıldım bende yarın böyle bir kahvaltı yaparım inşallah. Takipteyim hadi bakalim beraber incelelim

bende 12 hafta verdim kendime 12-13 kilo planlıyordum ama sendeki azimi görünce gaza geldim 14-15 mi yapsam acaba 1 haftası bitti kilolardan da gitti hadi bakalım haftaya pazartesi son durumu yazarım
gaza gelmelisin bence de canım . hedefi yüksek tutmak lazım bakarsın olur . Bir haftada ne kadar gitti .

Slm canim cok iyi başladın. Bende yeni başladım sayilir. Kilolarda yakin. Kahvaltilara bayıldım bende yarın böyle bir kahvaltı yaparım inşallah. Takipteyim hadi bakalim beraber incelelim
Arada değişiklik iyi oluyor.Bide daha keyifli hadi hep beraber yaza fıstık gibi girelim

gaza gelmelisin bence de canım . hedefi yüksek tutmak lazım bakarsın olur . Bir haftada ne kadar gitti .
bu hafta 2kg civarı eksildim ammma ben bu ilk hafta gidenin büyük bir kısmının ödem olduğunu gördüm (eski tecrübelerimden)önemli olan bundan sonraki yani bu hafta, daha da rüyamda görürüm zaten bu kadarını

aynen ama ilk baştan hızlı gidince moral oluyor.güzel gitmiş valla belli olmaz o işler sporla desteklersek gider gibi yada öyle olduğuna inanmak istiyorum

Bugün geç kalktık birde hasta ziyaretine gittim, kahvaltı yalan oldu.öğle yemeği yerine kahvaltı yaptım .Taze semiz vardı domates salatalık bir parça peynir 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay.Sabah her zaman ki gibi türk kahvesi ile güne başladım.O olmazsa uyanamıyorum.

Eklentiler

• 20150401_130133.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 81
aynen ama ilk baştan hızlı gidince moral oluyor.güzel gitmiş valla belli olmaz o işler sporla desteklersek gider gibi yada öyle olduğuna inanmak istiyorum
aynen öyle bu hafta beni motive etti mi ettibiraz spor da vardı 2 gün yürüdüm, ama spora çok yüklenmiyorum az yiyerek bir süre böyle gitsin , kilo vermem yavaşlatınca devreye sokucam sporu

menülerine bakınca bu konuda tecrübelisin gibi geldi bana , önceden kilo vermişliğin var mı

Simdi başlangıç kilona bakayim dedimde ikimizde 91.1 ile başlamışız:) birtek farkla ben senden birgün sonra başlamışım:))

aynen öyle bu hafta beni motive etti mi ettibiraz spor da vardı 2 gün yürüdüm, ama spora çok yüklenmiyorum az yiyerek bir süre böyle gitsin , kilo vermem yavaşlatınca devreye sokucam sporu
Ben de henüz başlayamadım spora evde eliptik bisiklet var ama ben evde değilim eve gidince başlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…