- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 42
-
- Konu Sahibi olcayayana
gaza gelmelisin bence de canım . hedefi yüksek tutmak lazım bakarsın olur . Bir haftada ne kadar gitti .bende 12 hafta verdim kendime 12-13 kilo planlıyordum ama sendeki azimi görünce gaza geldim 14-15 mi yapsam acaba1 haftası bitti kilolardan da gitti hadi bakalım haftaya pazartesi son durumu yazarım
Teşekkür ederim canım.Umarım devamı böyle gelir.Tabi hepimiz içinwalla güzel gidiyorsun takipteyim
Arada değişiklik iyi oluyor.Bide daha keyifliSlm canim cok iyi başladın. Bende yeni başladım sayilir. Kilolarda yakin. Kahvaltilara bayıldım bende yarın böyle bir kahvaltı yaparım inşallah. Takipteyim hadi bakalim beraber incelelim
bu hafta 2kg civarı eksildim ammma ben bu ilk hafta gidenin büyük bir kısmının ödem olduğunu gördüm (eski tecrübelerimden)önemli olan bundan sonraki yani bu hafta, daha da rüyamda görürüm zaten bu kadarınıgaza gelmelisin bence de canım . hedefi yüksek tutmak lazım bakarsın olur . Bir haftada ne kadar gitti .
aynen ama ilk baştan hızlı gidince moral oluyor.güzel gitmiş valla belli olmaz o işler sporla desteklersek gider gibi yada öyle olduğuna inanmak istiyorumbu hafta 2kg civarı eksildim ammma ben bu ilk hafta gidenin büyük bir kısmının ödem olduğunu gördüm (eski tecrübelerimden)önemli olan bundan sonraki yani bu hafta, daha da rüyamda görürüm zaten bu kadarını
aynen öyle bu hafta beni motive etti mi ettiaynen ama ilk baştan hızlı gidince moral oluyor.güzel gitmiş valla belli olmaz o işler sporla desteklersek gider gibi yada öyle olduğuna inanmak istiyorum
harikasın53.GÜN
53.GÜN
Ben de henüz başlayamadım spora evde eliptik bisiklet var ama ben evde değilim eve gidince başlarım diye düşünüyorumaynen öyle bu hafta beni motive etti mi ettibiraz spor da vardı 2 gün yürüdüm, ama spora çok yüklenmiyorum az yiyerek bir süre böyle gitsin , kilo vermem yavaşlatınca devreye sokucam sporu