Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Eki Görüntüle 3520592
Eki Görüntüle 3520593
ISMI AZAM DUA GRUBU

Bugün okumalara başlıyoruz
Bazı günler iki kişi için okuyacağız hanımlar 🌷🏵🌸💐
Lütfen niyetini yazmayalar yazsınlar özelden gönderin başlık ISMI AZÂM yazınız👍

👍Niyetlerinizi değiştirme yada ekleme gibi durumlar olmasin kızlar karışlık oluyor 👍

⛔🚫Lütfen duaları günün de okuyalım bildirim ve etiketlere dönelim olurda özeliniz de bir şey olursa hastalık gibi yada ani gelişen durumlar özelden bana yazın ki bileyim 😊😇

⛔3 gün okuma yapmayanı listeden çıkarıcam kirilmaca olmasin ⛔🚫

Rabbim kulun kula yaptığı duayı red etmeyeceğini söylüyor inşallah dualarımız makamına erişir ve kabul eder ...🤲🤲🤲

ISMI AZÂM DUASINI Türkçe anlamını ve arapça yazılı halini bugünlük paylaştım okuyun lütfen ne okuduğumuzu bilmek duaya daha bir anlam katar ⚘🌷🌼

Allah kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

Bugün duası okunucak arkadaşımız

🔷 H Hazellll 🔷

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allahım bu niyetine okuduğumuz kişinin halledemediği sorununu var tez vakitte çözüme kavuştur. İçinde kopan fırtınaları sen biliyorsun Rabbim yardım et ona. Gönlünden geçeni en iyi sen biliyorsun Rabbim. Ol de ve olsun Allahım. Kötü düşüncelere, kötü niyetlere fırsat verme. İçinde yaşadığı kimseye anlatamadığı acısını gider. Asla senin yolundan ayırma Rabbim yolunda tutacak işler nasip et ona. Yeri geldi haşa isyan etti sen affet onu Allahım, isyan eden kalbini, dilini temizle Aminn..

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

İSM-İ AZÂM DUASI

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

İsmi Azam Duası Anlamı

“Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

👍 okumalarımız bitiyor
👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

1. H Hazellll

2. @Ssero

3. @penyez83