-
- Konu Sahibi olcayayana
hoşgeldin mira benim tartıda önce eşimi tartınca doğru gösteriyor walla 1 kilo için nerdeyse tartıyı değiştiricemEnson 51. gün cuma olarak paylaşmışım 48.günü paylaşayım dedim tartıda şok oldum .Annemin tartısıyla arada kocaman bir fark var ya anneminki eksik tartıyordu yada benim tartı fazla tartıyor.Umarım benim tartım fazla tartıyordur.Yapacak bir şey yok .Buna göre paylaşım yapacağım artık
Aynen ya sinir oldum ne kadar zor gidiyor o bir kilohoşgeldin mira benim tartıda önce eşimi tartınca doğru gösteriyor walla 1 kilo için nerdeyse tartıyı değiştiricem
bende öğleni biraz abarttımSabah kahvaltım biraz abartı oldu .Eşime yumurtalı ekmek yaptım dayanamadım bir dilim yedim.Bir iki çatal peynir aldım.
Öğle yemeğini yetiştiremedim.ev toplamaya çalışmaktan kıymayı difrizden çıkartmayı unutmuşum.Ancak akşam yemeği olur artık.Ev tam takır yemek yapılacak başka bir şey yok.ne sebze ne meyve ne yeşillik .Alışveriş yapmam lazım
ohhh ayran içseydin yanındaBir tabak kısır yedim
Aklıma gelmedi de ölçü kaçtı galibaohhh ayran içseydin yanında
Kolay gelsin.Benim bir saat doldu yapabilirsem arttırmam lazım.Bakalım nette araştırma yapıyorum yaklaşık 7700 kal bir kg ediyormuş.Ben bu gün 1000kal yaktım tabi bisikletin yalancısıyım. Bir saatimi aldı.Bu da yaklaşık sekiz saat haftada spor yapmak gerekiyor kaba hesapla haftada bir kilo için.Bende yuruyus hazirligindayim
bende ucundan borek ve tavuk suyuna çorba içtim.aslında sebze yemeği yiyecektir ama yürüyüş den geç gelince çorba ile gecistireyim dedim tabi leblebi de yedim 1 meyve hakkım kaldiAkşam bir tabak kısır yedim