Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında bu hafta içi yogunduk iş yerinde yeni bir sisteme geçtik, kafam şişti bütün gün akşamları da giremedimCanım sen izinli de değilmissin baktım da şimdi. Neden giremedin?
Doğrudur. Bu konuyuYa aslında bu hafta içi yogunduk iş yerinde yeni bir sisteme geçtik, kafam şişti bütün gün akşamları da giremedim
Tamam canım haklısın,devam etmek isterim ama sizi de zor durumda bırakmak istemem, kimseye haksızlık olmasinDoğrudur. Bu konuyuFit mutlu anne yle konuşayim duruma göre dönüş yapayım haksızlık olmasın
Bu hafta hiç bildirim yapmamissin canım Mazeret de bildirmedin. Bundan önce bir uyarın vardı. 2. Uyarı diskalifiyedir. Ama yeni yıl şansı mi desek kurallar gereği grup yıldızı seçildiğin için lige çıkıyorsun. Yoğunluğun var yapamıyor olabilirsin. Eğer pazartesi günü kazanırsan zaten 1. Olacağın için menü bildiriminden muaf olacaksın. Bu da bir sebep olur sana. Ama her gün kısa da olsa menü bekliyoruz. 5 dk lik bir olay. En azından bundan sonraki ilk acıkta sonuçtan haberin olmuş olsunTamam canım haklısın,devam etmek isterim ama sizi de zor durumda bırakmak istemem, kimseye haksızlık olmasin
Hiç bilgim yok canımİyi akşamlar
Bu sabah t.b ekmeğinden sandviç yedim.
Öğle
4,5 kasik patetes salatası yedim.
Reformer vardı bugün.
Bir şey soracağım kızlar.
Sizce bu işlemler ise yariyor mu?
Ya da nedir bilgisi olan var mi?
Eki Görüntüle 3364475
İyi akşamlarİyi aksamlar bacılar nasılsınız naparsiniz![]()
Tamam canim@baltasar ın misafirleri gidene kadar mazeretli kabul edelim canım
Afiyet olsun benim bilgim yok canimİyi akşamlar
Bu sabah t.b ekmeğinden sandviç yedim.
Öğle
4,5 kasik patetes salatası yedim.
Reformer vardı bugün.
Bir şey soracağım kızlar.
Sizce bu işlemler ise yariyor mu?
Ya da nedir bilgisi olan var mi?
Eki Görüntüle 3364475
İyi aksamlar napayim oturuyorum sen napiyosun canimİyi aksamlar bacılar nasılsınız naparsiniz![]()
Bunun adını da koymuş olalım bu arada. Genel bir duyuru olsunBu hafta hiç bildirim yapmamissin canım Mazeret de bildirmedin. Bundan önce bir uyarın vardı. 2. Uyarı diskalifiyedir. Ama yeni yıl şansı mi desek kurallar gereği grup yıldızı seçildiğin için lige çıkıyorsun. Yoğunluğun var yapamıyor olabilirsin. Eğer pazartesi günü kazanırsan zaten 1. Olacağın için menü bildiriminden muaf olacaksın. Bu da bir sebep olur sana. Ama her gün kısa da olsa menü bekliyoruz. 5 dk lik bir olay. En azından bundan sonraki ilk acıkta sonuçtan haberin olmuş olsun![]()
Olur canım. Akşam yemeğini biraz erkene çek o bile çok fark ediyor5 Ocak menüm
Öğlen t.b tost çay
Ara Türk kahvesi
Akşam dışarıdan yedim mecburen ekmek arası
Çay içtim.
Şimdi biraz meyve yerim
Gece kirazsapi icicem bu hafta bir kez bitki çayı içtim.
Su az yürüyüş yok
Hafta sonu baya temizlik yapicam inşallah faydası olur.
Bende mastersef izliyorum. Hem diyet yapmaya çalış hem izledigim şeye bak. Gerçi şu an çok cazip gelen bişey yok bana sanırım ondan izliyorumİyi akşamlaroturdum dizi izliyorum sen napıyorsun
İyi seyirler canımİyi akşamlaroturdum dizi izliyorum sen napıyorsun
Tatli bölümünden özellikle kaçıyorum bendeBende mastersef izliyorum. Hem diyet yapmaya çalış hem izledigim şeye bak. Gerçi şu an çok cazip gelen bişey yok bana sanırım ondan izliyorum![]()