- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Bende aynı TV izlerim .İyi aksamlar napayim oturuyorum sen napiyosun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı TV izlerim .İyi aksamlar napayim oturuyorum sen napiyosun canim
Evet CISTatli bölümünden özellikle kaçıyorum bende![]()
Evet ya şansa bakBu hafta hiç bildirim yapmamissin canım Mazeret de bildirmedin. Bundan önce bir uyarın vardı. 2. Uyarı diskalifiyedir. Ama yeni yıl şansı mi desek kurallar gereği grup yıldızı seçildiğin için lige çıkıyorsun. Yoğunluğun var yapamıyor olabilirsin. Eğer pazartesi günü kazanırsan zaten 1. Olacağın için menü bildiriminden muaf olacaksın. Bu da bir sebep olur sana. Ama her gün kısa da olsa menü bekliyoruz. 5 dk lik bir olay. En azından bundan sonraki ilk acıkta sonuçtan haberin olmuş olsun![]()
Tamam canım o zaman bu hafta mazeretli olursun haftaya bakarız. Hastayken cezaları da yapamazsin zaten. Çok geçmiş olsunMerhabalarFit mutlu anne
Chocolita
6 Ocak,Cuma günü
Yediklerim:
(12:00)
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar
*8 yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı bal,az tereyağı ile
*1 dilim tam buğday ekmeği
(19:00)
*5 y.k. kıymalı börülce yemeği
*4 y.k. yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği
*2 kuru incir
Su:1,5 lt.
* Evde raporlu idim, gripten dolayı günün çoğu uyku ile veya yatıp, istirahat ederek geçti.
İçtiğim grip ilacından ve hareketsizlikten dolayı bu Pazartesi tartıda büyük ihtimalle ödem ve kilo artışı olacak. Mazeretli olduğumda Pazartesi günü kilo bildiriminde bulunacak mıyımChocolita
Haftasonunda izin mi almalıyım? Nasıl yapmalıyım,size danışmak istedim.Chocolita
Fit mutlu anne
Cuma gününe ait menüyü Cuma gün bitiminden sonra, 1 saat geç paylaşabildim bugün, kusuruma bakmayın.
Çok teşekkür ederimTamam canım o zaman bu hafta mazeretli olursun haftaya bakarız. Hastayken cezaları da yapamazsin zaten. Çok geçmiş olsun
Label canım bu hafta 3 gün 10.000 adım cezan varmış. 9.000 de kabul görür ama sayıyı tamamlamak gerekiyor. 7000 adımı isim yazma cezası olarak veriyoruz. Mazeretsiz olduğun için bunu günlük egzersiz olarak alabiliriz. Cezalarimizi tamamlayalım. Mazeretin olduğu durumlarda kanıtlı 45 dk egzersiz bekliyoruzİyi geceler, menümü yazayım
Kahvaltı 1 elma sonrasında kahve
Tüm gün dışarıdaydım akşam çocuklar pizza istedi
Akşam 2 dilim pizza
Su 2 litreyi geçti
Spor çok yoğundu hasta ziyaretine de gittim akşam 7500 adım
Fit mutlu anne
Chocolita
Dansı hayatımıza sokalim kızlar
Adımlar sıkıcı gelebilir. Leslie aralarına dans karıştıralım. Dişil enerjiyi fişeklesin
Benim gibi kilo aldıktan sonra aynalardan uzaklastiysaniz eğer. Kalınlaşan hatta fıtıklasan belimizin farkındayız. Ama istediğimizde gayet estetik kıvrılabilen belimizinde farkında olalımkadın olmanın güzelliğini dibine kadar yaşayalım
Bugün yaptım canım. Ama ben cezayı neden aldım bilmiyorum.Label canım bu hafta 3 gün 10.000 adım cezan varmış. 9.000 de kabul görür ama sayıyı tamamlamak gerekiyor. 7000 adımı isim yazma cezası olarak veriyoruz. Mazeretsiz olduğun için bunu günlük egzersiz olarak alabiliriz. Cezalarimizi tamamlayalım. Mazeretin olduğu durumlarda kanıtlı 45 dk egzersiz bekliyoruz