Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bu mevsim tam hastalık dönemi.
Bileğinizdeki şişlik böyle bir şey mi?
Eğer buna benzerse aynısı bende de oldu doktorlar hiçbir şey yapmıyor, ameliyat ile alınıyormuş ama bir süre bileği kullanmayınca el kasları zayıflıyormuş ve bir süre eli kullanırken zorlanıyormuş insan. Bana doktorum hiç önermedi. Kendiliğinden geçebiliyor dedi ve öyle oldu. Otururken falan sürekli masaj yaptık ovaladım. Bir süre sonra gitti.
Tsk ederim
Evet ayni böyle benim biraz daha küçük
Dr gittim dediginiz gibi müdahaleye gerek yok dedi kolum komple çok ağrıyor deyince muayene etti kaslarda zorlanma olmus olabilir dedi röntgen de bisey cikmaz mr sart dedi devlete randevu aldım dedim mr orda cekinirsin sonucu ister bana istersende devletteki dr gösterirsin dedi

Kolunu kullanma dedi cocuklarini kucagina fln alma başka türlü iyilesmez dedi Kas gevşetici ve krem yazmış onları kullanmaya başladım
İnş benimkide kendiliğinden geçer bende mesaj yaparım 🩷

Çok geçmiş olsun canım

Rabbim şifa versin canım öksürükde geçer insAllah
MaşAllah canım çok güzel ilerledin ya tebrik ederim 18 kg süper bileğindeki şişlik nohut kadar kızımda da olmuştu gösterdim müdahale gerektirecek bi durum değil dedi bi süre sonra kendiliğinden kayboldu ağrı sizi yoktu ama bizde

Valla bilemedim ki canım Chocolita Chocolita napalım cezayi
Sağol canım
Valla instgramda paylaştım bunlar geldi başıma nazara geldim🙈
Agrim olmasa sıkıntı yapmam da ağrı var inş ilaclar fayda eder 🩷

Tsk ederim
Evet ayni böyle benim biraz daha küçük
Dr gittim dediginiz gibi müdahaleye gerek yok dedi kolum komple çok ağrıyor deyince muayene etti kaslarda zorlanma olmus olabilir dedi röntgen de bisey cikmaz mr sart dedi devlete randevu aldım dedim mr orda cekinirsin sonucu ister bana istersende devletteki dr gösterirsin dedi

Kolunu kullanma dedi cocuklarini kucagina fln alma başka türlü iyilesmez dedi Kas gevşetici ve krem yazmış onları kullanmaya başladım
İnş benimkide kendiliğinden geçer bende mesaj yaparım 🩷
Benimki de bu kadar büyük değildi, internetten buldum aratıp hatta elin üstünde de olabiliyormuş. Benim de ağrı oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. İlaç krem vs kullanmadım, sadece otururken masaj yaptım. Bu da çok becerikli ve çalışkan insanlarda çıkıyormuş 😁 elini çok kullanmaktan. İnşallah sizinki de kendiliğinden geçer gider.

Çok geçmiş olsun canım

Rabbim şifa versin canım öksürükde geçer insAllah
MaşAllah canım çok güzel ilerledin ya tebrik ederim 18 kg süper bileğindeki şişlik nohut kadar kızımda da olmuştu gösterdim müdahale gerektirecek bi durum değil dedi bi süre sonra kendiliğinden kayboldu ağrı sizi yoktu ama bizde

Valla bilemedim ki canım Chocolita Chocolita napalım cezayi
baltasar baltasar ın misafirleri gidene kadar mazeretli kabul edelim canım

Merhabalar :KK200:
Ateşlendim, grip olmuşum, aile hekimim 2 gün rapor verdi, evdeyim.:hasta:
İyileşene kadar yürüyüş ve egzersiz yapamayacağım Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Siz uygun görürseniz sadece menü bildirimleri ile devam edebilirim. Olmaz derseniz ben de mazeretli olayım,nasıl uygun görürseniz.🌺
Geçmiş olsun delfi inşallah hemen toparlarsin 🙏

İyileşene kadar yürüyüş ve egzersiz yapamayacağım Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Siz uygun görürseniz sadece menü bildirimleri ile devam edebilirim. Olmaz derseniz ben de mazeretli olayım,nasıl uygun görürseniz.🌺
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 💐 mazeretli sayarız seni ♥️

Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻💐
Ya biz mkrn yiyomuyduk 🙈
Akşama yemek yok kız hasta eşime makarna yapariz dedim nolur olur diyin 🤦
Adını yazamadım korktum ceza alırım diye 🥲
Kızına çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 az makarna yanına bol salata ile güzel olur bence 🤗

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün sabah erken kalktım dedim bu sabah dinginliğine yoga yapayım daha önce hiç yapmadım yaşta neredeyse 39🙈 30dk lık bir video yoga başlangıç hareketler basit. Ama 12dk da benim bir midem bulandı anlatamam🙄 sanırım nefesleri yanlış aldım videoya ayak uyduracağım diye biraz hızlı gibi geldi nefeslerim ama böyle olacağını tahmin etmemiştim. Sonraki 1 saat sanki beni araba tutmuş gibi hissettim. Herseyini yaşı varmış sanırım ben yoga içşn biraz geç kaldım 🙈🤣🤣 dedim sen Leslie den şaşma bir 30dk boosted yaptım sonrasında. Çok heveslenmiştim aslında sırtım falan çok ağrıyordu bu ara🥺iyi gelir demiştim ama olmadı🤣🤣

İyi akşamlar herkese
Bugün sadece 1 kase çorba içtim.
Kase diyince bir midem bulandı ya 😳
1 avuçta kuru yemiş yedim.o kadarcık.
20240104_221633.webp

4 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-5 kaşık türlü
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kase yoğurt