Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederimÇok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bu mevsim tam hastalık dönemi.
Bileğinizdeki şişlik böyle bir şey mi?
Eğer buna benzerse aynısı bende de oldu doktorlar hiçbir şey yapmıyor, ameliyat ile alınıyormuş ama bir süre bileği kullanmayınca el kasları zayıflıyormuş ve bir süre eli kullanırken zorlanıyormuş insan. Bana doktorum hiç önermedi. Kendiliğinden geçebiliyor dedi ve öyle oldu. Otururken falan sürekli masaj yaptık ovaladım. Bir süre sonra gitti.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin canım öksürükde geçer insAllah
MaşAllah canım çok güzel ilerledin ya tebrik ederim 18 kg süper bileğindeki şişlik nohut kadar kızımda da olmuştu gösterdim müdahale gerektirecek bi durum değil dedi bi süre sonra kendiliğinden kayboldu ağrı sizi yoktu ama bizde
Valla bilemedim ki canımChocolita napalım cezayi
Benimki de bu kadar büyük değildi, internetten buldum aratıp hatta elin üstünde de olabiliyormuş. Benim de ağrı oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. İlaç krem vs kullanmadım, sadece otururken masaj yaptım. Bu da çok becerikli ve çalışkan insanlarda çıkıyormuşTsk ederim
Evet ayni böyle benim biraz daha küçük
Dr gittim dediginiz gibi müdahaleye gerek yok dedi kolum komple çok ağrıyor deyince muayene etti kaslarda zorlanma olmus olabilir dedi röntgen de bisey cikmaz mr sart dedi devlete randevu aldım dedim mr orda cekinirsin sonucu ister bana istersende devletteki dr gösterirsin dedi
Kolunu kullanma dedi cocuklarini kucagina fln alma başka türlü iyilesmez dedi Kas gevşetici ve krem yazmış onları kullanmaya başladım
İnş benimkide kendiliğinden geçer bende mesaj yaparım![]()
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin canım öksürükde geçer insAllah
MaşAllah canım çok güzel ilerledin ya tebrik ederim 18 kg süper bileğindeki şişlik nohut kadar kızımda da olmuştu gösterdim müdahale gerektirecek bi durum değil dedi bi süre sonra kendiliğinden kayboldu ağrı sizi yoktu ama bizde
Valla bilemedim ki canımChocolita napalım cezayi
Gece olmasını saymazsak vicdan yapmalik bir şey yememissin bebeğim afiyet olsunYa ben dün gece bir yeşil elma 2 çatal muz yedim
Arkasından yeşilçay içtim çok pis vicdan yaptım![]()
Geçmiş olsun delfi inşallah hemen toparlarsinMerhabalar
Ateşlendim, grip olmuşum, aile hekimim 2 gün rapor verdi, evdeyim.
İyileşene kadar yürüyüş ve egzersiz yapamayacağımFit mutlu anne
Chocolita
Siz uygun görürseniz sadece menü bildirimleri ile devam edebilirim. Olmaz derseniz ben de mazeretli olayım,nasıl uygun görürseniz.![]()
Teşekkür ederim canım, sağolasınGeçmiş olsun delfi inşallah hemen toparlarsin![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhabalar
Chocolita
Siz uygun görürseniz sadece menü bildirimleri ile devam edebilirim. Olmaz derseniz ben de mazeretli olayım,nasıl uygun görürseniz.![]()
Porsiyona dikkat ettikten sonra yenir canım. Hepimizin evinde pişiyor sonuçtaYa biz mkrn yiyomuyduk
Akşama yemek yok kız hasta eşime makarna yapariz dedim nolur olur diyin
Adını yazamadım korktum ceza alırım diye![]()
Çok teşekkür ederim canım, sağolasınGeçmiş olsun canım Allah şifa versinmazeretli sayarız seni
![]()
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar
Chocolita
Kızına çok geçmiş olsun canımYa biz mkrn yiyomuyduk
Akşama yemek yok kız hasta eşime makarna yapariz dedim nolur olur diyin
Adını yazamadım korktum ceza alırım diye![]()
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasınÇok geçmiş olsun canım
Kızına çok geçmiş olsun canımaz makarna yanına bol salata ile güzel olur bence
![]()