Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Gecmis olsun,
Basiniz sag olsun.

Dinlen sen bolca. Dikkat et kendine.

iyi akşamlar kızlar, kahvemi alıp geldim

15 Kasım menüm

09:00

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-1 kase tarhana çorbası
-1 porsiyon türlü (tabağım orta boydu)
-1 kase yoğurt
-salata ve biraz jalapeno

16:15
-1 küçük mandalina
-yarım çay bardağından az leblebi

19:30
-2 kaşık türlü
-1 kaşık bulgur pilavı
-2 kaşık tavuk sote
-salata ve biraz jalapeno

buzdolabı temizliği yaptık

20:30
-1 fincan sade türk kahvesi

yavaştan dinlenme ve uyku moduna geçerim sonrasında, yeme-içme faslı bitti

Su: 1,5 lt

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika kol, omuz ve sırt hareketleri yt videosu

Adım: 9.982

Cemoos Chocolita Arrietty_

Hanimlar gece 12 gibi alırım menüleri ona göre halledin ayy bugün yeni diyete başlamış gibiyim
Bu hafta iyi geçiyor gibi ne dersiniz

Cemos, arada böyle şeyler olur, olmalı da yoksa hayatın tadı nasıl çıkar? Sevdiklerinle keyifli keyifli bir şeyler yemek çok güzel bildiğin gibi en önemlisi denge, denge, denge

bu hafta şahsım için fena geçmiyor. sadece reglin yaklaştığı için hafif ağrı ve pms sendromları var. ofiste de işler biraz yoğun. fakat dengeli beslenme ve egzersiz zihnime, ruhuma, bedenime çok iyi geliyor

Arte, chloe ting’i çok kez duydum, hatta pandemi zamanı challenge programları falan çok patlamıştı. fakat hiç denemedim. seviye olarak nasıl sence? ne kadar kondisyon gerekir? hem kardiyo hem güç antremanı mı yoksa ayrı ayrı mı yapıyor?

Ayy evet bak sen yazınca hatırladım benim de 9-10 günüm var şişkinlik olacak gibi belirtiler var ama olsun napalim elimizden geleni yapıyoruz
Ben hâlâ egzersiz,spor yapmaya başladım ama sadece dengeli yemek bile fark ettirdi kaç aydır.
Ayy bı enerji doldum

sabahları o hafif karınla uyanmak bile günün güzel başlamasını sağlıyor bence

Geçmiş olsun

Başınız sağ olsun

İkisi bir arada evet. Videoları kısa kısa ama saniyeler dakika gibi gelebiliyor. Ben önce iki haftalık weight loss challenge ile başladım. O bittikten sonra bu hafta hourglass challengeına geçtim. Ağırlık ve direnç bantlarıyla çalışıyorum bu programında çoğunlukla. Öncekini de sevmiştim bunu da sevdim şahsen. Karında ikisi de işe yarar çıktı. Kilomda azalma olmasa da incelme ve sıkılasma gördüm. Tavsiye ederim yalnız hareketleri yaparken kendinizi zorlamamaniz lazım sakatlanmamak için çünkü kendisi yanlış yapıyor bir çok hareketi, duruşu falan yanlış olabiliyor. Sizin doğrusunu yapmanız gerekiyor.

Kondisyon sormuşsun atlamışım onu. Belli bir kondisyon gerektiriyor evet ama yaptıkça da kondisyonun artıyor zaten. Guclendigini farkediyorsun. İlk başladığımda nefesi başka yerlerden alıp yere yapışıyordum. Molaları biraz uzatıyordum, bazi hareketlerin hafif versiyonlarını yapıyordum. Ama şu an sadece aşırı terliyorum.
Bir dene istersen. Ama dediğim gibi zorlamadan. Ve öncesinde mutlaka ısın. Özellikle zıplamalı hareketlerde ayaklarını sakatlamamaya özen göster.

Bugün yediklerim
Sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı bal

Kahvalti omlet,marul,roka,salatalık 2 tane karabugday patlagi yesil çay

Öğlen çörek otlu yogurt bi mandalina

Ara sade Türk kahvesi ceviz

Akşam lahana dolması cacık

Spor 30dk leslie
100 mekik
90 squat
100 alt karın hareketi
1dk 10sn plank
Cemoos

Iyi aksamlar
Menu yazio kaciyorum.
Gece Eve gelince uyuyamazsam gecmis yaparim.

Ilk ögün 16.30
Yarim ayva

Son ögün 19.00
1 kucuk kase salata
200 gr kapuska

2 kupa kahve
500 ml maden suyu
800 ml yesilcay
1200 ml su
Sivi 3L i geciyor biraz.
26 km bisiklet
30dk acik havada yürüyüs
2 tur lastik ile kol egzersizi

Simdilik 14bin adim
4,5 saatde herhal 20bini gorururum

Cemoos Chocolita

Merhabalar
Chocolita Cemoos Arrietty_
15 Kasım 2023,Çarşamba günü menüm:
Öğlen:

*1,5 ekşi elma
*1 su bardağı yoğurt
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
Akşam:
*6 y.k. kıymalı börülce
*4 y.k. makarna
Su:2,5 lt.
Adımlarım: 10080 adım
30 dak. dışarıda tempolu yürüyüş+akşam evde Leslie
İyi geceler.

Eklentiler

• 20231115_223252.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…