Selam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
Spor cezamı ertelesek ve 1-2gün spordan muaf olsam olur mu kızlar?Cemoos Chocolita Arrietty_
Hanimlar gece 12 gibi alırım menüleri ona göre halledin ayy bugün yeni diyete başlamış gibiyim
Bu hafta iyi geçiyor gibi ne dersiniz
İyi akşamlar kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Ezine peyniri
3 zeytin
Öğle
Yeşilçay
2 ceviz
Akşam
Etli nohut
Domatesli makarna
1 kase yoğurt
Su tamamlanacak. 50 dk Chloe Ting yaptım. Cezamın 3.günü tamam.Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3335735
Ayy evet bak sen yazınca hatırladım benim de 9-10 günüm var şişkinlik olacak gibi belirtiler var ama olsun napalim elimizden geleni yapıyoruzCemos, arada böyle şeyler olur, olmalı da yoksa hayatın tadı nasıl çıkar? Sevdiklerinle keyifli keyifli bir şeyler yemek çok güzelbildiğin gibi en önemlisi denge, denge, denge
bu hafta şahsım için fena geçmiyor. sadece reglin yaklaştığı için hafif ağrı ve pms sendromları var. ofiste de işler biraz yoğun. fakat dengeli beslenme ve egzersiz zihnime, ruhuma, bedenime çok iyi geliyor
Ayy evet bak sen yazınca hatırladım benim de 9-10 günüm var şişkinlik olacak gibi belirtiler var ama olsun napalim elimizden geleni yapıyoruz
Ben hâlâ egzersiz,spor yapmaya başladım ama sadece dengeli yemek bile fark ettirdi kaç aydır.
Ayy bı enerji doldum
Geçmiş olsunSelam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
Spor cezamı ertelesek ve 1-2gün spordan muaf olsam olur mu kızlar?Cemoos Chocolita Arrietty_
İkisi bir arada evet. Videoları kısa kısa ama saniyeler dakika gibi gelebiliyor. Ben önce iki haftalık weight loss challenge ile başladım. O bittikten sonra bu hafta hourglass challengeına geçtim. Ağırlık ve direnç bantlarıyla çalışıyorum bu programında çoğunlukla. Öncekini de sevmiştim bunu da sevdim şahsen. Karında ikisi de işe yarar çıktı. Kilomda azalma olmasa da incelme ve sıkılasma gördüm. Tavsiye ederim yalnız hareketleri yaparken kendinizi zorlamamaniz lazım sakatlanmamak için çünkü kendisi yanlış yapıyor bir çok hareketi, duruşu falan yanlış olabiliyor. Sizin doğrusunu yapmanız gerekiyor.Arte, chloe ting’i çok kez duydum, hatta pandemi zamanı challenge programları falan çok patlamıştı. fakat hiç denemedim. seviye olarak nasıl sence? ne kadar kondisyon gerekir? hem kardiyo hem güç antremanı mı yoksa ayrı ayrı mı yapıyor?
Kondisyon sormuşsun atlamışım onu. Belli bir kondisyon gerektiriyor evet ama yaptıkça da kondisyonun artıyor zaten. Guclendigini farkediyorsun. İlk başladığımda nefesi başka yerlerden alıp yere yapışıyordum. Molaları biraz uzatıyordum, bazi hareketlerin hafif versiyonlarını yapıyordum. Ama şu an sadece aşırı terliyorum.Arte, chloe ting’i çok kez duydum, hatta pandemi zamanı challenge programları falan çok patlamıştı. fakat hiç denemedim. seviye olarak nasıl sence? ne kadar kondisyon gerekir? hem kardiyo hem güç antremanı mı yoksa ayrı ayrı mı yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?