Eve gelince su tk500 u deneme planim var.Oh ne güzel dinlen. 1 saate uzatirdim belki ama kardeşime gideceğim ancak bu kadar oldu.
Hastane randevun neden var canım
Günaydın, benim iki kez cezam vardı ben bu hafta her gün spor yapıyorum dün atladım bir tek. Çekmişimdir cezamı diye düşünüyorum.En başta ben
labellevie
sedulu cezalarınızi çekin
Yalnız şuan yazarken fark ettim de kızlar biz aynı gruptayız rezalet ahzbxbhxhx
Bu hafta kafayı mı yedik grubun yarısı cexali
Ev yapimi tarhana gibisi yokGünaydınnnhaftaya yeni başlamış gibiyim annemden dün döndüm. Tarhana verdi nım nımm Keloğlan misali icesim var
Ufo görmüş gibi gezdim ana sayfayıDün buradaki dedikodular beslenmemi etkilediaç karnına kahve içmeyen ben kahve ictim
Sabah
Bir avuç fıstık 7 tane hurma bir fincan kahve ..
Uzun süre tok tuttu
Öğlen yine hurma ve fıstık yedim
Aksam
2.5 dilim tb ekmek
Balık salata :)
3500 adım 2 litre suCemoos Chocolita
Hala regl olamadım çok şiskinim
Yer yerinden oynadı kıazz bir aksiyon bir heyecanUfo görmüş gibi gezdim ana sayfayı
Bu sene yapmadı mı? Benim annem yapıp veriyor yıllarca kalıyor hala bitmedi. Bu sene de yapmış ama uzaktayız alamadım.Ev yapimi tarhana gibisi yok
Bana kv vermisti gecen yaz. Yeni bitti. Cok mutsuzum
Günaydın en sevdiğim hava durumu ama o kadının programlarını hiç sevmiyorum.Yağmurlu bir sabahtan güüüü nayyy dııııınnnnn (Seda Sayan tonlaması ile)
Benim dediğim tonlama şu eski 2000li programlarında orkestra ile vurgulu şekilde heceleyerek güğğğ nayyy dııığğğn dediği idi. Şuanki Seda Sayan programlarını asla izlememGünaydın en sevdiğim hava durumu ama o kadının programlarını hiç sevmiyorum.
Hadi bende regl ödemi vardı sizdeEn başta ben
labellevie
sedulu cezalarınızi çekin
Yalnız şuan yazarken fark ettim de kızlar biz aynı gruptayız rezalet ahzbxbhxhx
Bu hafta kafayı mı yedik grubun yarısı cexali
Labelcim biz kilo aldığımız için 3 gün cezaliyizGünaydın, benim iki kez cezam vardı ben bu hafta her gün spor yapıyorum dün atladım bir tek. Çekmişimdir cezamı diye düşünüyorum.
Canım ben kilo almadım bu hafta.Labelcim biz kilo aldığımız için 3 gün cezaliyiz
Evet sen kilo almamissin neden cezalisin acabaCanım ben kilo almadım bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?