• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos Arrietty_ Arrietty_
15 Kasım 2023,Çarşamba günü menüm:
Öğlen:

*1,5 ekşi elma
*1 su bardağı yoğurt
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
Akşam:
*6 y.k. kıymalı börülce
*4 y.k. makarna
Su:2,5 lt.
Adımlarım: 10080 adım
30 dak. dışarıda tempolu yürüyüş+akşam evde Leslie
İyi geceler.🌸🌺
Merhabalar
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos Arrietty_ Arrietty_
yazmayı unutmuşum az evvel, bugün 1 hafta 10000 adım cezamın 3. gününü tamamladım.:KK68:

Eklentiler

• 20231115_223252.webp
    20231115_223252.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
İkisi bir arada evet. Videoları kısa kısa ama saniyeler dakika gibi gelebiliyor. Ben önce iki haftalık weight loss challenge ile başladım. O bittikten sonra bu hafta hourglass challengeına geçtim. Ağırlık ve direnç bantlarıyla çalışıyorum bu programında çoğunlukla. Öncekini de sevmiştim bunu da sevdim şahsen. Karında ikisi de işe yarar çıktı. Kilomda azalma olmasa da incelme ve sıkılasma gördüm. Tavsiye ederim yalnız hareketleri yaparken kendinizi zorlamamaniz lazım sakatlanmamak için çünkü kendisi yanlış yapıyor bir çok hareketi, duruşu falan yanlış olabiliyor. Sizin doğrusunu yapmanız gerekiyor.

Kondisyon sormuşsun atlamışım onu. Belli bir kondisyon gerektiriyor evet ama yaptıkça da kondisyonun artıyor zaten. Guclendigini farkediyorsun. İlk başladığımda nefesi başka yerlerden alıp yere yapışıyordum. Molaları biraz uzatıyordum, bazi hareketlerin hafif versiyonlarını yapıyordum. Ama şu an sadece aşırı terliyorum.
Bir dene istersen. Ama dediğim gibi zorlamadan. Ve öncesinde mutlaka ısın. Özellikle zıplamalı hareketlerde ayaklarını sakatlamamaya özen göster.

harika, 2 haftalık bir spor programı yazmıştım kendime, o biter bitmez chloe’ye de bakacağım ufaktan. biraz videolarını karıştırayım bakalım. çook teşekkür ederim 😻

Aaaa sporu falan bırakıp kutu kutu alalım o zaman bundan.
Reklam yasak ablacım.
Pek tecrübeli değilim buralarda bilmiyordum reklamın yasak olduğunu. hesabım kapatılmaz umarım :/
Sporsuz ya da doğru beslenme olmadan hiçbir ürünün direkt zayıflatma etkisi yok zaten bence o bilgi bi kere yanlış :) ama koljaenin cildi ve saçları bebek gibi yaptığı , kırışık ya da ağrı vs güzel beslenme olmasa bile düzelttiği garanti:)))

Back
X