Sabahları antrenman yapman harika, hem daha faydalı imiş sabah yapınca, aynen devam, tebrik ederim.

EMS fitness'a gitmemin bir sebebi de bel fıtığım olmuş idi. EMS antrenmanları ile sırt kaslarını güçlendirince faydasını gördüm. Hocalar bel fıtığına iyi gelmeyecek hareketleri yaptırmıyorlar.
Kasları güçlendirmek ve kas artışı amaçlı EMS antrenmanı faydalı oluyormuş. 30 dak. sürdüğü için ve kişiye göre haftada 2 veya 3 gün yapılabildiği için,çalışanların ve yoğun olanların da vakit ayırabildiği için tercih ettiği bir antrenman türü olmuş.
Aslında spor salonuna gitmek şart değil. Hem salona vakit ayırmak zor olabiliyor,hem son zamanda biraz arttırdılar fiyatlarını maalesef.
Evde kendimiz yapabiliyorsak çok güzel egzersiz videoları var artık. Doris Hofer'in 40 dakikada 500 kalori videosu çok güzeldi. Diğer videoları da faydalı oluyordu. Bana da başka bir arkadaşım önermişti 2018 yılında. Hoşuna gideceğini tahmin ediyorum.
Ben de tk500 antrenmanlarını yapacağım ems fitness'ı bırakınca. 20 ders hakkım vardı, o bitince kışın evde devam edeceğim sanırım.