- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Saol canimBasiniz sagolsun.
Islerim bitti benim. Suan ikilemdeyim. Kahvemi icip biraz uzansam sonra egzersiz mi yapsam yoksa once egzersiz sonra uzansam mi
Dut bu sefer diyete girdiğimi kimseye söylemedim. Böylesi daha iyi var yaGeçen sene 69 kiloya düştüğümde ille de kaynanam ayy çok hasta görünüyon bu kadar zayıflama çirkinleştin diye yırtındıbizde de göbek genetik kız kardeşim 53 kilo ama göbüşü var.
Kimseyi takmıyom he tamam deyip geçiyomçok da şaaaaaapmamak lazım kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle millete bal yeme düşer
Valla benim de tek elim biliyoDut bu sefer diyete girdiğimi kimseye söylemedim. Böylesi daha iyi var ya
Sağlık için tb yiyoruz diyor eşim herkese .az yemeye calisiyorum. Az yedin diyene de yeni yedik geldik diyorum
Kims3 bu şekilde umursamiyor diyetteyim yok yiyemem dersen resmen gırtlağına dayiyorlar ye diye
Gereksiz bir yorum olmuş bence de. Eğer herkes bizde genetik deyip, ipin ucunu bıraksaydı kimse zayıflayamazdı.Günaydın kızlar
Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi?
Çok geçmiş olsunBuyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.
Sabah kucuk sipayi okula goturdum geldim, acildim ama
bel fıtığının olmasına üzüldüm. çok sıkıntılıdı. inşallah şifa bulursun. teşekkür ederim bende seni kutlarım gayretin içinSabahları antrenman yapman harika, hem daha faydalı imiş sabah yapınca, aynen devam, tebrik ederim.
EMS fitness'a gitmemin bir sebebi de bel fıtığım olmuş idi. EMS antrenmanları ile sırt kaslarını güçlendirince faydasını gördüm. Hocalar bel fıtığına iyi gelmeyecek hareketleri yaptırmıyorlar.
Kasları güçlendirmek ve kas artışı amaçlı EMS antrenmanı faydalı oluyormuş. 30 dak. sürdüğü için ve kişiye göre haftada 2 veya 3 gün yapılabildiği için,çalışanların ve yoğun olanların da vakit ayırabildiği için tercih ettiği bir antrenman türü olmuş.
Aslında spor salonuna gitmek şart değil. Hem salona vakit ayırmak zor olabiliyor,hem son zamanda biraz arttırdılar fiyatlarını maalesef.
Evde kendimiz yapabiliyorsak çok güzel egzersiz videoları var artık. Doris Hofer'in 40 dakikada 500 kalori videosu çok güzeldi. Diğer videoları da faydalı oluyordu. Bana da başka bir arkadaşım önermişti 2018 yılında. Hoşuna gideceğini tahmin ediyorum.
Ben de tk500 antrenmanlarını yapacağım ems fitness'ı bırakınca. 20 ders hakkım vardı, o bitince kışın evde devam edeceğim sanırım.
canım youtube ta ir cideo toplam 30 dk sürüyor. ama ilk yaptığınızda kan içinde bırakıyor sonra 1 hafta kadar ağrılar olabilir ama sonra alışıyorsun. benim gibi yıllardır yapanlarda şekillenmeye başlıyor tavsiye ederimNedir bu tk500?
Iki acil sezeryan oldum.
Normalde hicbir yerimden sikayet etmem.
Ama sezeryan gobegimi hic sevmiyorum.
Çok teşekkür ederimbel fıtığının olmasına üzüldüm. çok sıkıntılıdı. inşallah şifa bulursun. teşekkür ederim bende seni kutlarım gayretin için
canım youtube ta ir cideo toplam 30 dk sürüyor. ama ilk yaptığınızda kan içinde bırakıyor sonra 1 hafta kadar ağrılar olabilir ama sonra alışıyorsun. benim gibi yıllardır yapanlarda şekillenmeye başlıyor tavsiye ederimbenimde her yerim orantılıdır ama malesef sezeryan göbeğim var birazda sarkık tüm cabam onu eritip toparlayabilmek. çünkü pantalonlarda kötü gözüküyor. bu videoyu hep yaparım ama 3 haftadır çok düzenli yapıyorum ve karnımın düzleşip sıkılaştıgını farkettim. hatta karın kaslarım ortaya çıkmaya başladı
selam canım evet malesef akşam yemeğini dışarda yedik eşimle çünkü o aç gelmiş. bende her ihtimale karşı pek bişey yememiştim. yazmayayım ama burdan. çok abartmadım ama etli bişeyler yedim. bol bol da yürüdük ama yarısını yakmış olbilirimPembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
Menuleri eksik kizlar
prensesss016 aksam yedin mi birseyler
Cezali kizceler. Kendinizi biliyorsunuz. Aksam gozum bildirimlerde olacak
Ben tekrar yatmaya gidiyorum
aynen bide aman senin neyin varki diyet yapıyosun diyolarDut bu sefer diyete girdiğimi kimseye söylemedim. Böylesi daha iyi var ya
Sağlık için tb yiyoruz diyor eşim herkese .az yemeye calisiyorum. Az yedin diyene de yeni yedik geldik diyorum
Kims3 bu şekilde umursamiyor diyetteyim yok yiyemem dersen resmen gırtlağına dayiyorlar ye diye
Sana senin neyin var diyo olabilirleraynen bide aman senin neyin varki diyet yapıyosun diyolaraçıklama yapmaktansa bahane bulmak daha iyi.
şunuda diyebilirsiniz midemi bozmuşum yersem daha kötü olurum
Sana senin neyin var diyo olabilirler1.57 boyumla bana bunu söylemiyorlar
Olur tabi canım düşünme bunlari sonra bakarsın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sabrını versin hepinizeSelam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anladım.
Spor cezamı ertelesek ve 1-2gün spordan muaf olsam olur mu kızlar?Cemoos Chocolita Arrietty_
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm.Selam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
Spor cezamı ertelesek ve 1-2gün spordan muaf olsam olur mu kızlar?Cemoos Chocolita Arrietty_
çok geçmiş olsunSelam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
Boyum 1.70 ama bana da neyin var diyen tok minikSana senin neyin var diyo olabilirler1.57 boyumla bana bunu söylemiyorlar
Başın sağolsun canımSelam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırımsabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?