Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Dut bu sefer diyete girdiğimi kimseye söylemedim. Böylesi daha iyi var ya

Sağlık için tb yiyoruz diyor eşim herkese .az yemeye calisiyorum. Az yedin diyene de yeni yedik geldik diyorum

Kims3 bu şekilde umursamiyor diyetteyim yok yiyemem dersen resmen gırtlağına dayiyorlar ye diye

Bebislerin yanina uzandim reglin 2.gunu agrim var biraz aksama lahana dolması corba cacık var cacigi yapmadım daha bebisler uyanmadan yapmam lazım

Valla benim de tek elim biliyo geçen gün kaynanama gittik evde kabak yedim gittim midem bozuk falan dedim tatlı verdi illa ye diye kızlara yedirdim kimse görmeden

Gereksiz bir yorum olmuş bence de. Eğer herkes bizde genetik deyip, ipin ucunu bıraksaydı kimse zayıflayamazdı.
Evet, ailede kilo alıp vermeye yatkınlık olabilir. Bizde de var. Ama bu kilo verilip, sporla vücut sıkılaşamayacak anlamına gelmiyor.
Bence de önemsemeyin. Bir daha yorum yapan olursa da kibarca böyle yorumların bu süreçte bir faydası olmayacağını söylersiniz.

Son düzenleme:
bel fıtığının olmasına üzüldüm. çok sıkıntılıdı. inşallah şifa bulursun. teşekkür ederim bende seni kutlarım gayretin için
Nedir bu tk500?
Iki acil sezeryan oldum.
Normalde hicbir yerimden sikayet etmem.
Ama sezeryan gobegimi hic sevmiyorum.
canım youtube ta ir cideo toplam 30 dk sürüyor. ama ilk yaptığınızda kan içinde bırakıyor sonra 1 hafta kadar ağrılar olabilir ama sonra alışıyorsun. benim gibi yıllardır yapanlarda şekillenmeye başlıyor tavsiye ederim benimde her yerim orantılıdır ama malesef sezeryan göbeğim var birazda sarkık tüm cabam onu eritip toparlayabilmek. çünkü pantalonlarda kötü gözüküyor. bu videoyu hep yaparım ama 3 haftadır çok düzenli yapıyorum ve karnımın düzleşip sıkılaştıgını farkettim. hatta karın kaslarım ortaya çıkmaya başladı

Çok
Çok teşekkür ederim prensesss016

Sağolasın.

Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere

Menuleri eksik kizlar

prensesss016 aksam yedin mi birseyler

Cezali kizceler. Kendinizi biliyorsunuz. Aksam gozum bildirimlerde olacak

Ben tekrar yatmaya gidiyorum
selam canım evet malesef akşam yemeğini dışarda yedik eşimle çünkü o aç gelmiş. bende her ihtimale karşı pek bişey yememiştim. yazmayayım ama burdan. çok abartmadım ama etli bişeyler yedim. bol bol da yürüdük ama yarısını yakmış olbilirim

selam kızlar bugün anca bakabildim buraya.
menümü paylaşaym

sabah
filtre kahve
çiğ fındık kaju ve ceviz 3-5 adet toplam

öğle
2 dilim kepek ekmeği
patates yemeği
domates süzme peynir 1 adet zeytin
ayran

ara
türk kahvesi
bir avuç kadar soyalı fıstık

akşam birazdan yiyeceğim
yoğurt + muz+çilek+fıstık ezmesi+gronola karışım

su 2,5 lt
spor yine aynı tk500 ile 30 dk da 500 kalori yakıldı

dahada eve gidince birşey yemem
Cemoos Chocolita Arrietty_

aynen bide aman senin neyin varki diyet yapıyosun diyolar açıklama yapmaktansa bahane bulmak daha iyi.
şunuda diyebilirsiniz midemi bozmuşum yersem daha kötü olurum

aynen bide aman senin neyin varki diyet yapıyosun diyolar açıklama yapmaktansa bahane bulmak daha iyi.
şunuda diyebilirsiniz midemi bozmuşum yersem daha kötü olurum
Sana senin neyin var diyo olabilirler 1.57 boyumla bana bunu söylemiyorlar

Selam hanımlar nasılsınız? Ben neden olduğunu anlamadım ama şifayı kaptım sanırım sabahtan beri evde battaniyenin altında titreyip duruyorum şimdilik daha ateşim yok ama resmen içim ürperiyor. Kolumu kaldıracak hal yok. Ben 1-2 gün spor için izin istesem olur mu ? bu hafta aslında cezam var kilo aldığım için 10.000 atmam lazım 3gün. onu da yapamadım ama geçte olsa yapacağım. Yarına inş toparlamış olurum ben 2 gün önce sevdiğim birinin ölüm haberini aldım. Çok ama çok üzüldüm. Belkide sadece üzüntüden böyleyimdir. Aslında bugün çok daha kabullenmiş kalktım ölümünü ama anlamadım.
Spor cezamı ertelesek ve 1-2gün spordan muaf olsam olur mu kızlar? Cemoos Chocolita Arrietty_

Olur tabi canım düşünme bunlari sonra bakarsın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sabrını versin hepinize

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm.
Dikkat et kendine üzüntüden de olur ama hastalık havası.
Zaten 3 gün kaldı sen dinlen istirahat et.
Diyetine devam et ama izinli yazalım seni pazartesi tartiyla başlarsın cezaların haftaya ertelenir.
Burayı da düşünme bu zor zamanlarında

15 Kasım menüm
Bugün günüm olduğu için tek öğün beslendim ama hem karbonhidrat vardı.
Kendimi cezalı yazdım yarın hallederim artık
Öğlen 3 civarı başladım yemeğe 5 de kahvemi içip sonlandırdım.
Az sonra çay içerim.
Gece yeşil çay içerim
Aslında çok yürüdüm kosturdum bugün ama telefon yanımda değildi.
Adım sayım az.
Su 1-1.5 lt tamamlarım.

çok geçmiş olsun Melegimkorusun
Dilerim çabuk iyileşirsin.

Bu gruba girmek icin ne yapmaliyiz? Vesikalik vs degil tabi diyetisyene gidiyorum ama spor motivasyonu lazim. Dogru yerde miyim bacılar?

Sana senin neyin var diyo olabilirler 1.57 boyumla bana bunu söylemiyorlar
Boyum 1.70 ama bana da neyin var diyen tok minik
Başın sağolsun canım İnşallah bir an önce toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…