Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Değil mi, sonuçta vücuttaki yağ oranını bizim yediklerimiz ve bıraktığımız kalori açıkları belirliyor sonuçta. Elbette bazılarının vermesi daha kolay bazılarınınki daha zor olabilir ama bu imkansız anlamına gelmez ki

Çok haklısın, aslında mental sağlığımız için senin yaptığını yapmalı ve bize iyi gelenleri etrafımızda tutmalıyız

Tabi illa birazi genetik,
Ben kalcali birisiyim mesela, ne yaparsam yapayim kalcali olurum,
Gidip ust bedeni buyutup alt bedeni kucultmek istesem esretik yaptirmam lazim.

Ama diyet ve sporla iki tarafi da toparliyorum, ama vucut oranimi degistiremiyorum, o kisim genetik. Ama sonucta bu kotu bir sey degil. Insanlar farkli boy ve sekillerdedir.

Ailenin en fiti ol da gorsunler

Ben yilda bir akrabalari ziyarete gidiyorum. Gecen bir akraba sey dedi, her yil sanki genclesiyorsun duzenli spor inanilmaz etkiliyor

Hadi yürüyüse cikalim
Hava ne kadar ic karartici olsada

Buyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.

Sabah kucuk sipayi okula goturdum geldim, acildim ama

Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun kuzuma
Ben gideyim, sen de benim sipaya bak,
Cok nazliyiz biz ailecek hasta olunca evde senlik, sabirli birisi lazim
Bende de ne sabir varya yaramazlik yapani pipisinden asiyorum tavana
Ise gitcem ,gidemen
Gak gak
1 de uyudum 5.30 da kalktim. Usenme hadi
Hastayim ule. Dun hasta hasta spor salonunda calistim bugun rest.
Tir gecmis ustumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…