Günaydın canım bizim ailedede göbek genetik gibi bisey zayıflayan 2 kuzenim var düz karinlarida oldu sıkma canını
Bide kan bağım sevdigim kim varsa baktım sözleri üzüyor beni strese sokuyor negatif enerjilerini aldığım an sadece merhaba merhaba demeyi öğrendim zor oldu ama 3 günlük dünya bunlara canımı sikacagima hayatımdan çıkarırım daha iyi dönemindeyim
Yok bacim ya. Sulalece olmuyor bu isler.
Kimseye bahsetme diyetinden. Illaki boyleleri cikiyor
Sonradan zayiflayarak catlat kiz onlari
Günaydın kızlar
Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi?
Asıl böyle havalarda modunu yakalamak icin insan hareket etmeli bence valla yoksa iyice miskinlesip yatiyorum benHadi yürüyüse cikalim
Hava ne kadar ic karartici olsada
Benim yerime okula gidersen olarHadi yürüyüse cikalim
Hadi yürüyüse cikalim
Gecmis olsun canimBuyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.
Sabah kucuk sipayi okula goturdum geldim, acildim ama
Bugünün sporu süreyi 1 saate indirdim tempomu da baya bi dusurdum bu hafta böyle tamamlayim haftaya belki 45 dk dusurur tempomu yukseltirim
Benim yerime okula gidersen olar
Ise gitcem ,gidemenBenim yerime okula gidersen olar
Gecmis olsun.Buyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.
Aslinda hava cok güzelmis. Aksam yemegini hazirlayip bahcede oturma planim varAsıl böyle havalarda modunu yakalamak icin insan hareket etmeli bence valla yoksa iyice miskinlesip yatiyorum ben
Gecmis olsun kuzumaBuyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Bende de ne sabir varyaBen gideyim, sen de benim sipaya bak,
Cok nazliyiz biz ailecekhasta olunca evde senlik, sabirli birisi lazim
Hastayim ule. Dun hasta hasta spor salonunda calistim bugun rest.Ise gitcem ,gidemen
Gak gak
1 de uyudum 5.30 da kalktim. Usenme hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?