• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

14 Kasım salı
Diyet dışı beslendim kizlar hemde felaket. Yarın elimden geldigince toparlyacagim 😔😔
Arrietty_ Arrietty_ Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
:KK20:
Spor saatin var mi?
Yarin 10bin adim cezasi veriyorum.
Hatta ayri bir spor yapip 300 kalori yakmani isticen ama cok gaddarca olcak.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita hemen dönün dediginizi duyuyorum 🥲
Ceza kisimlarini sizlere mi birakayim? Ben kalpden gidiyorum 😂
14 Kasım 2023, Salı günü
Menüm
öğle yemeği:
*domates çorbası
*fırında köfte
*3 y.k. makarna
*salata
ara öğün:
*yeşil çay
*sade Türk kahvesi
akşam yemeği:
*tavuk ızgara
*4 y.k. makarna
*salata
su:2 lt.
Egzersiz: dışarıda yürüyüş 30 dak.,10000 adım olana kadar evde Leslie ile devam.
Adımlarım:
10016 adım
(1 hafta 10000 adım cezamın 2. günü tamam.)
Cemoos Cemoos Arrietty_ Arrietty_ Chocolita Chocolita
iyi geceler :KK200::KK68:
Iki ögün makarna olmasaymis guzel olurdu

:KK20:
Spor saatin var mi?
Yarin 10bin adim cezasi veriyorum.
Hatta ayri bir spor yapip 300 kalori yakmani isticen ama cok gaddarca olcak.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita hemen dönün dediginizi duyuyorum 🥲
Ceza kisimlarini sizlere mi birakayim? Ben kalpden gidiyorum 😂

Iki ögün makarna olmasaymis guzel olurdu
Tamamdır canım sabah sporunu atacağım sana . 🤭

Kahvemi yudumluyorum birazdan spora başlıycam yeni bi hesap yaptım başlıycam bakalım

Eklentiler

• IMG_20231115_081508.webp
    IMG_20231115_081508.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar 💕

Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi? 😔

Günaydın kızlar 💕

Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi? 😔
Günaydın canım bizim ailedede göbek genetik gibi bisey zayıflayan 2 kuzenim var düz karinlarida oldu sıkma canını
Bide kan bağım sevdigim kim varsa baktım sözleri üzüyor beni strese sokuyor negatif enerjilerini aldığım an sadece merhaba merhaba demeyi öğrendim zor oldu ama 3 günlük dünya bunlara canımı sikacagima hayatımdan çıkarırım daha iyi dönemindeyim 😅

Günaydın kızlar 💕

Yok bacim ya. Sulalece olmuyor bu isler.
Kimseye bahsetme diyetinden. Illaki boyleleri cikiyor😅
Sonradan zayiflayarak catlat kiz onlari🤣

Back
X