Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

14 Kasım salı
Diyet dışı beslendim kizlar hemde felaket. Yarın elimden geldigince toparlyacagim
Arrietty_ Cemoos Chocolita

Spor saatin var mi?
Yarin 10bin adim cezasi veriyorum.
Hatta ayri bir spor yapip 300 kalori yakmani isticen ama cok gaddarca olcak.
Cemoos Chocolita hemen dönün dediginizi duyuyorum
Ceza kisimlarini sizlere mi birakayim? Ben kalpden gidiyorum
Iki ögün makarna olmasaymis guzel olurdu

Tamamdır canım sabah sporunu atacağım sana .

Günaydın kızlar

Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi?

Günaydın canım bizim ailedede göbek genetik gibi bisey zayıflayan 2 kuzenim var düz karinlarida oldu sıkma canını
Bide kan bağım sevdigim kim varsa baktım sözleri üzüyor beni strese sokuyor negatif enerjilerini aldığım an sadece merhaba merhaba demeyi öğrendim zor oldu ama 3 günlük dünya bunlara canımı sikacagima hayatımdan çıkarırım daha iyi dönemindeyim

Yok bacim ya. Sulalece olmuyor bu isler.
Kimseye bahsetme diyetinden. Illaki boyleleri cikiyor
Sonradan zayiflayarak catlat kiz onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…