Iki ögün makarna olmasaymis guzel olurdu14 Kasım 2023, Salı günü
Menüm
öğle yemeği:
*domates çorbası
*fırında köfte
*3 y.k. makarna
*salata
ara öğün:
*yeşil çay
*sade Türk kahvesi
akşam yemeği:
*tavuk ızgara
*4 y.k. makarna
*salata
su:2 lt.
Egzersiz: dışarıda yürüyüş 30 dak.,10000 adım olana kadar evde Leslie ile devam.
Adımlarım:
10016 adım
(1 hafta 10000 adım cezamın 2. günü tamam.)
Cemoos Arrietty_ Chocolita
iyi geceler
Tamamdır canım sabah sporunu atacağım sana .
Boyutunu tarif etmek için söyledim ama pekii 7K adım atılıyor efendimBayram cikosuna cezaismini soyledin diye 7bin adim eksidesin bebis
Günaydın yıldız savaslarinda birinci olduğum için menü bildirmeme hakkim var ödül niyetine yanlış okumadiysamPembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
Menuleri eksik kizlar
prensesss016 aksam yedin mi birseyler
Cezali kizceler. Kendinizi biliyorsunuz. Aksam gozum bildirimlerde olacak
Ben tekrar yatmaya gidiyorum
TamamdirGünaydın yıldız savaslarinda birinci olduğum için menü bildirmeme hakkim var ödül niyetine yanlış okumadiysam
Diyetim sporuma devam ediyorum bugünden itibaren paylaşırım
Günaydın canım bizim ailedede göbek genetik gibi bisey zayıflayan 2 kuzenim var düz karinlarida oldu sıkma canınıGünaydın kızlar
Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi?
Yok bacim ya. Sulalece olmuyor bu isler.Günaydın kızlar
Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?