Zumba + 10bin adim mi yaniBide ceza olarak zumba egzersiz sayılıyor ve zumbayla Ödemiş oluyorum cezamı :)))))
Allah rahmet eylesin.İnce düşünceli kibar arkadaşım teşekkür ederimbugün daha iyiyim dün Ayşenur parlak vefat edişi beni sarstı çok takip ettiğim biriydi.. hersey olacağına varıyor..
Ay hayır sadece zumba anca ben bebekli kadınımZumba + 10bin adim mi yani? Oo Super
Anca kurtarir dunu
Dün instgramda hikayede görüp merak edip baktim etkisinden çıkamadım kızına ailesine sabır versin rabbim ışıklar içinde uyusunİnce düşünceli kibar arkadaşım teşekkür ederimbugün daha iyiyim dün Ayşenur parlak vefat edişi beni sarstı çok takip ettiğim biriydi.. hersey olacağına varıyor..
Uye alimi yok diye bildirimi var konu sahibininbenide alın lütfennnn motive için böyle aktif bir gruba ihtiyacım var eski hesabımın mailini kaybettim yoksa yok aktif bir üyeydim
evet canım sabahları spor yapmak hem o günü daha kaçamaksız geçirmek için iyi oluyor. spor yaptığın günler salamıyorsun kendini. tavsiye ederim.Sabah sporu yapıyor olman harikaprensesss016
Geçen gün bu konuda bir yazı okudum, sabahları yapılan spor çok faydalı imiş, metabolizma daha hızlı oluyormuş sabahları ve güne de güzel başlamak açısından faydalı imiş.
Kızlar benim hesap karışmış. Baştan baktım şimdi. Çok özür diliyorum
20 Kasım Yıldız Savaşçıları
Prensesss016 Labellevie
D U T Lori ye karşı olacak eğer yarın berrfelinda yüzde de dutu geçmezse.
@D U T canım sen alfadasin hep alfadaydin aslında da tablo yaparken kafam karışmış.labellevie canım sende bu hesaba göre grup yıldızısn
hindistan cevizi yağı hiç kullanmadım ama çok duydum. kahve bende alışkanlık oldu. güne kahvesiz başlayamıyorum asla.Afiyet olsun sabahları aç karnına içilen filtre kahve içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar ama tabii emin değilim.
Afiyet olsun chloe beni aşırı yoruyor onu yapabilen görünce helal olsun diyorum.
Afiyet olsun sporda olsa şahane bir gün olur
Afiyet olsun
Cemoş bugün ödül günün müydü çeyrek simit yersin anlarım da 1 simit neden
11 yaşından beri kanserin farklı türleriyle mücadele etmiş. Benimde annem genç vefat etti gecen yıl kanser sebebiyle.. 7 yaşında kızı elaya çok üzüldüm mahvoldum dünden beri… insallah cennetinde kavuşsunlar..Dün instgramda hikayede görüp merak edip baktim etkisinden çıkamadım kızına ailesine sabır versin rabbim ışıklar içinde uyusun
Neler çekmiş kim bilir son günlerinde kizina bakip ne kadar üzülmüştür bensiz büyüyecek diye çok zor bir durum
Ben haftanın 2 günü EMS fitness antrenmanına gidiyorum canım, ciddi kardiyo antrenmanı yapıyorum kişisel eğitmen eşliğinde, diğer günler ağır spor yapmamam gerekiyor. diğer günler 10000 adım yeterli olur diyor spor eğitmenim.evet canım sabahları spor yapmak hem o günü daha kaçamaksız geçirmek için iyi oluyor. spor yaptığın günler salamıyorsun kendini. tavsiye ederim
aa süpermiş. ben hiç bi eğitmenden eğitim alamadım yada spor salonuna gidemedim. aslında çok istiyorum ama yaz zamanım olmadı zamanım olduğundada maddiyat yetmedi gibi gibi.... bende eliptik aldım eve 7-8 yıl önce.Ben haftanın 2 günü EMS fitness antrenmanına gidiyorum canım, ciddi kardiyo antrenmanı yapıyorum kişisel eğitmen eşliğinde, diğer günler ağır spor yapmamam gerekiyor. diğer günler 10000 adım yeterli olur diyor spor eğitmenim.
2 gün gittiğim sporda o kadar çok kalori yakıyorum ki, birkaç gün vücudun dinlenmesi gerekiyor.
(Şu birkaç haftadır ara verdim sadece. Parmağımda atel var, eklem kapsülü zedelenmiş. Öncesindeki hafta da ishal durumu oldu, kan şekerimde ani düşme oldu , hipoglisemi yaşadım spora gideceğim zaman, ondan ara verdim.)
2018 yılında Squatgirl Doris Hofer'in 500 kal. videolarını yapıyordum akşamları.
28,5 kg verdim o dönem.
Youtube'da squatgirl diye aratabilirsin, güzel egzersiz videoları var, değişiklik olur, arada onları da denemeni tavsiye ederim.
Mahvoldum yagmurda. Bir ara bisikleti birakip otobusemi binsem dedim. Sonra inmeye usendim bisikletden
Sabahları antrenman yapman harika, hem daha faydalı imiş sabah yapınca, aynen devam, tebrik ederim.aa süpermiş. ben hiç bi eğitmenden eğitim alamadım yada spor salonuna gidemedim. aslında çok istiyorum ama yaz zamanım olmadı zamanım olduğundada maddiyat yetmedi gibi gibi.... bende eliptik aldım eve 7-8 yıl önce.
sonra videolar buldum onları yaptım hep evde kendi kendime ama olsun yapıyorum sonuçta. ama aletli platese çok özenirim mesela şekillenmek için.
teşekkür ederim tavsiyelerin için bi bakayım değişiklik olur banada.
sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda başlarsın yine
Günaydin
Menu paylasimlari eksik arkadaslar var.
Izinli iseniz ve gozumden kactiysa ,izinli oldugunuzu bildirirseniz sevinirim
Devitamini
@Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
Chocolita
Canim ben asiri yorgunluk vardi bi de baş agrisi kafamı yastiktan kaldiramadim cok erken uyudum kusura bakmayon bugun ki menu ile aksam bildireyim
Çok geçmiş olsunCanim ben asiri yorgunluk vardi bi de baş agrisi kafamı yastiktan kaldiramadim cok erken uyudum kusura bakmayon bugun ki menu ile aksam bildireyim
Nedir bu tk500?ben bu tk500 videoyu neredeyse 3 haftadır düzenli bir şekilde yapıyorum haftada en az 4-5 gün.ve bugün farkettimki benim sezeryan göbeğim yok olmaya başladı ve karın kaslarım çıkmaya başladı.
hatta derlerya aslında karın kası herkeste vardır ama ortaya çıkması için üzerindeki yağ tabakasının kalkması gerekiyor. gerçekten öyleymiş.yıllardır bıngıl bıngıl olan karnım bi içe çekildi o sarkıklık azalmaya başladı ve kaslarım çıkmaya başladı çok mutlu oldum. daha çok motive oldum şimdi sporu bırakmaya hiç niyetim yok olucak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?