Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İnce düşünceli kibar arkadaşım teşekkür ederim bugün daha iyiyim dün Ayşenur parlak vefat edişi beni sarstı çok takip ettiğim biriydi.. hersey olacağına varıyor..
Allah rahmet eylesin.Ayşenur Parlak senelerce kansere karşı büyük bir mücadele vermiş. Ailesine sabırlar diliyorum. Çok erken bir veda.

İnce düşünceli kibar arkadaşım teşekkür ederim bugün daha iyiyim dün Ayşenur parlak vefat edişi beni sarstı çok takip ettiğim biriydi.. hersey olacağına varıyor..
Dün instgramda hikayede görüp merak edip baktim etkisinden çıkamadım kızına ailesine sabır versin rabbim ışıklar içinde uyusun
Neler çekmiş kim bilir son günlerinde kizina bakip ne kadar üzülmüştür bensiz büyüyecek diye çok zor bir durum

benide alın lütfennnn motive için böyle aktif bir gruba ihtiyacım var eski hesabımın mailini kaybettim yoksa yok aktif bir üyeydim

evet canım sabahları spor yapmak hem o günü daha kaçamaksız geçirmek için iyi oluyor. spor yaptığın günler salamıyorsun kendini. tavsiye ederim.
labellevie canım başarılar dilerim
hindistan cevizi yağı hiç kullanmadım ama çok duydum. kahve bende alışkanlık oldu. güne kahvesiz başlayamıyorum asla.

selam kızlar nasılsınız
bugün anca girebiliyorum.
menü bildirimide yapayım girmişken

sabah
filtre kahve

öğle
2 dilim ekmek
peynir domates zeytin ayran

ara
türk kahvesi
yeşil çay
kiraz saplı çay
1 adet elma

akşam belli değil eşim almaya gelicek muhtemelen dışarda yeriz. ama o toksa bende hiçbirşey yemeyi düşünmüyorum.

su 1,5 lt
spor 30 dk 500 kalori yakıldı tk 500 video ile
Cemoos Chocolita Arrietty_

ben bu tk500 videoyu neredeyse 3 haftadır düzenli bir şekilde yapıyorum haftada en az 4-5 gün. ve bugün farkettimki benim sezeryan göbeğim yok olmaya başladı ve karın kaslarım çıkmaya başladı.
hatta derlerya aslında karın kası herkeste vardır ama ortaya çıkması için üzerindeki yağ tabakasının kalkması gerekiyor. gerçekten öyleymiş. yıllardır bıngıl bıngıl olan karnım bi içe çekildi o sarkıklık azalmaya başladı ve kaslarım çıkmaya başladı çok mutlu oldum. daha çok motive oldum şimdi sporu bırakmaya hiç niyetim yok olucak bu iş

11 yaşından beri kanserin farklı türleriyle mücadele etmiş. Benimde annem genç vefat etti gecen yıl kanser sebebiyle.. 7 yaşında kızı elaya çok üzüldüm mahvoldum dünden beri… insallah cennetinde kavuşsunlar..

evet canım sabahları spor yapmak hem o günü daha kaçamaksız geçirmek için iyi oluyor. spor yaptığın günler salamıyorsun kendini. tavsiye ederim
Ben haftanın 2 günü EMS fitness antrenmanına gidiyorum canım, ciddi kardiyo antrenmanı yapıyorum kişisel eğitmen eşliğinde, diğer günler ağır spor yapmamam gerekiyor. diğer günler 10000 adım yeterli olur diyor spor eğitmenim.
2 gün gittiğim sporda o kadar çok kalori yakıyorum ki, birkaç gün vücudun dinlenmesi gerekiyor.
(Şu birkaç haftadır ara verdim sadece. Parmağımda atel var, eklem kapsülü zedelenmiş. Öncesindeki hafta da ishal durumu oldu, kan şekerimde ani düşme oldu , hipoglisemi yaşadım spora gideceğim zaman, ondan ara verdim.)
2018 yılında Squatgirl Doris Hofer'in 500 kal. videolarını yapıyordum akşamları.
28,5 kg verdim o dönem.
Youtube'da squatgirl diye aratabilirsin, güzel egzersiz videoları var, değişiklik olur, arada onları da denemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
aa süpermiş. ben hiç bi eğitmenden eğitim alamadım yada spor salonuna gidemedim. aslında çok istiyorum ama yaz zamanım olmadı zamanım olduğundada maddiyat yetmedi gibi gibi.... bende eliptik aldım eve 7-8 yıl önce.
sonra videolar buldum onları yaptım hep evde kendi kendime ama olsun yapıyorum sonuçta. ama aletli platese çok özenirim mesela şekillenmek için.
teşekkür ederim tavsiyelerin için bi bakayım değişiklik olur banada.
sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda başlarsın yine

Sabahları antrenman yapman harika, hem daha faydalı imiş sabah yapınca, aynen devam, tebrik ederim.
EMS fitness'a gitmemin bir sebebi de bel fıtığım olmuş idi. EMS antrenmanları ile sırt kaslarını güçlendirince faydasını gördüm. Hocalar bel fıtığına iyi gelmeyecek hareketleri yaptırmıyorlar.
Kasları güçlendirmek ve kas artışı amaçlı EMS antrenmanı faydalı oluyormuş. 30 dak. sürdüğü için ve kişiye göre haftada 2 veya 3 gün yapılabildiği için,çalışanların ve yoğun olanların da vakit ayırabildiği için tercih ettiği bir antrenman türü olmuş.
Aslında spor salonuna gitmek şart değil. Hem salona vakit ayırmak zor olabiliyor,hem son zamanda biraz arttırdılar fiyatlarını maalesef.
Evde kendimiz yapabiliyorsak çok güzel egzersiz videoları var artık. Doris Hofer'in 40 dakikada 500 kalori videosu çok güzeldi. Diğer videoları da faydalı oluyordu. Bana da başka bir arkadaşım önermişti 2018 yılında. Hoşuna gideceğini tahmin ediyorum.
Ben de tk500 antrenmanlarını yapacağım ems fitness'ı bırakınca. 20 ders hakkım vardı, o bitince kışın evde devam edeceğim sanırım.

Son düzenleme:
Günaydin

Menu paylasimlari eksik arkadaslar var.
Izinli iseniz ve gozumden kactiysa ,izinli oldugunuzu bildirirseniz sevinirim

Devitamini
@Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
Chocolita
Canim ben asiri yorgunluk vardi bi de baş agrisi kafamı yastiktan kaldiramadim cok erken uyudum kusura bakmayon bugun ki menu ile aksam bildireyim

Nedir bu tk500?
Iki acil sezeryan oldum.
Normalde hicbir yerimden sikayet etmem.
Ama sezeryan gobegimi hic sevmiyorum.

Merhabalar
Chocolita Cemoos Arrietty_
Sizden bir ricam olacak.
1 ay içerisinde aylık artışım 0,2 kg
16 Ekim'de 98,9 kg idim.
13 Kasım'da 99,1 idim.
İlk sayfadaki tabloda aylık artışım +0,8 kg yazılmış,onu +0,2 kg olarak düzeltebilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20231114_164951.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…