• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün öğleden evvel izinli idim. Öğlene doğru tartıldım ve 98,4 kg çıktım. Dün reglimin 2. günü idi, tartıdaki kilom ise 99,1 kg idi. Bugün reglinin 3. gününde sonuç 98,4, -700 gr :KK48:
Regl günlerinde tartının insana nasıl sürpriz yapabildiğinin güzel bir örneği olması açısından paylaşmak istedim. Henüz reglim devam ediyor, bir miktar daha ödem vardır diye tahmin ediyorum.
Geçen haftaya göre 100 gr artı şu an.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita @Arriety
Bir nebze moral oldu bu.

Eklentiler

• 20231114_113657.webp
    20231114_113657.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
Ise gitmeden aksam yemegi hazirliyorum. Birde cocuklar futbolda gitmeden okuldan sonra,hemen atistirmalik enerji verecek birsey lazim olur diye muzlu ekmek yapiyorum.
Ev cok guzel kotu 🥲
Kendimede ilk ögün niyetine firinda kabak var. Uzerine yogurt dokecegim.

Ben felaket odemliyim. Bacaklarim. Nasil atarim bu odemi?

inmek icin tam bir haftan var acele etme :rolleyes:
normal duzende beslen bence, suan tamamen iyilesmen her seyden onemli.

Ise gitmeden aksam yemegi hazirliyorum. Birde cocuklar futbolda gitmeden okuldan sonra,hemen atistirmalik enerji verecek birsey lazim olur diye muzlu ekmek yapiyorum.
Ev cok guzel kotu 🥲
Kendimede ilk ögün niyetine firinda kabak var. Uzerine yogurt dokecegim.

Ben felaket odemliyim. Bacaklarim. Nasil atarim bu odemi?
Bugün 2 fincan yeşil çay iç canım.
Ananas, kayısı, maydanoz, salatalık,az yağlı yoğurt da ödem atılmasında da faydalı imiş.

Son düzenleme:
Selamlar,

Dün çok mutsuzdum diyet dışıydım. Bugün klasik kahvaltımı yaptım şimdi bir sade Cafe cream içtim yanında on tane fındık yedim. Akşama tavuk haşlama yemeği ve yoğurt yerim. Akşam zumba dersine gideceğim 1 saatlik. Bol kalori yakarım inşallah..

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Bugün daha iyi misin Devitamini Devitamini
Kendine dikkat et.🙏🌸🌺💐
Günün güzel geçer inşallah.

Selamlar,

Dün çok mutsuzdum diyet dışıydım. Bugün klasik kahvaltımı yaptım şimdi bir sade Cafe cream içtim yanında on tane fındık yedim. Akşama tavuk haşlama yemeği ve yoğurt yerim. Akşam zumba dersine gideceğim 1 saatlik. Bol kalori yakarım inşallah..

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Umarim hersey yolundadir. Anlik bir durumdur da sizi daha fazla etkilemez.

Zumba disinda 10bin adim bekliyorum sizden

Bugün daha iyi misin Devitamini Devitamini
Kendine dikkat et.🙏🌸🌺💐
Günün güzel geçer inşallah.
İnce düşünceli kibar arkadaşım teşekkür ederim 🌸 bugün daha iyiyim dün Ayşenur parlak vefat edişi beni sarstı çok takip ettiğim biriydi.. hersey olacağına varıyor..

Back
X