Disarida mi yiyeceksiniz gelince,evde mi?Arkadaşım gelecek.
Buyuk ihtimalle azıcık ipin ucu kaçacak.
O yüzden de yemedim.
Ceza kesecegim sana
Ah bilemedimSeriatin kestigi parmak acimaz
Kes bakalim
200 kalori üzeri sağlıksız besinler diyet dışı olarak kabul edilir.
Ah bilemedim
Ilk sayfada soyle yaziyor
Galiba yirttin
Aslinda iyi bir protein tozu bulundurmak iyi Boyle durumlarda. Bodylab varmi orda?Bence bana hic ceza kesilmemesi lazim zaten,
Caliskan ogrenciyim ki ben
Asil ikram 300 kalorilikti, yirtayim diye yarisini yedim. Ama ikram oldugunu bilseydim ogle yemegini ona gore ayarlardim. Proteinim cok dusuk kaldi diger makrolar doldu
Aslinda iyi bir protein tozu bulundurmak iyi Boyle durumlarda. Bodylab varmi orda?
Dusuneyim ben. Sabah etiketlerimProtein tozum var da yarim porsiyonluk kalorim kaldionu icicem aksam, yine de eksigim. Neyse kalori daha fazla alamam bugun
Sen kes ceza ya,
Proteinsizligin cezasi olsun , tembelligin salata yapmamanin cezasi olsun ahahahaha
Dusuneyim ben. Sabah etiketlerim
Oyle yap en iyisiPsikolojikman hazirlanmam lazim
Sabaha kadar dusuneceksen ben spor kiyafetleriyle yatayim dorek pijama yerine
Saol canım daha iyi sayılırım
Sporu yaptım ama biraz psikolojik olarak düşüs vardi ondan kaynaklı bence yenidrn düzene sokacağım canımFit mutlu anne gecmis olsun
Zaten sasirdim. Cok disipliydin,sabahdan sporuda hallediyordun. Hastalik mi var acaba dedim
Teşekkür ederim açıkçası 2 hafta deneme yaptım kalori hesabı nasil olacak diye spor ve günlük kalori ihtiyacimi gözden geçircem spor konusunda cok sikintim yok iyi geliyo kondisyonum arttı sanırım 1 buçuk saat yapıyordum 45 dakika ya da 1 saat yapacagim artik bakalım beni psikolojik iniş çıkışlar zorluyo bi kaç gündür canımı bişeylere sıktım motivasyonumu etkilediGeçmiş olsun. Aşırı egzersiz yapmış olabilir misin? Dikkat etmeni öneririm buna. Tempolu egzersiz yapıyorsan 1 saati aşmamaya çalış. Bir de sporla günlük bin kalori yakmaya çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Aslında uyarmak istedim ama yanlış anlarsın diye cesaret edemedim. Daha önce de yapmıştır belki bedeni alışıktır diye düşündüm. Ya aldığın kaloriyi artirman gerekiyor ya da sporu biraz azaltman. Ama yok ben hep böyle yapıyordum, overtraining değil benim için, başka bir şeyden rahatsız olmuşumdur diyorsan mesajimi görmezden gelebilirsin.
Tesekkur ederim canım
Oyle yap en iyisi
Buldum
10dk stairmaster150 kalori yakmam garantili
Merdiven cikiyorsun y makinadaO ne acaba,
Googlelayim
Selam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?