Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ah bilemedim
Ilk sayfada soyle yaziyor

Galiba yirttin

Bence bana hic ceza kesilmemesi lazim zaten,
Caliskan ogrenciyim ki ben

Asil ikram 300 kalorilikti, yirtayim diye yarisini yedim. Ama ikram oldugunu bilseydim ogle yemegini ona gore ayarlardim. Proteinim cok dusuk kaldi diger makrolar doldu

Bence bana hic ceza kesilmemesi lazim zaten,
Caliskan ogrenciyim ki ben

Asil ikram 300 kalorilikti, yirtayim diye yarisini yedim. Ama ikram oldugunu bilseydim ogle yemegini ona gore ayarlardim. Proteinim cok dusuk kaldi diger makrolar doldu
Aslinda iyi bir protein tozu bulundurmak iyi Boyle durumlarda. Bodylab varmi orda?

Aslinda iyi bir protein tozu bulundurmak iyi Boyle durumlarda. Bodylab varmi orda?

Protein tozum var da yarim porsiyonluk kalorim kaldi onu icicem aksam, yine de eksigim. Neyse kalori daha fazla alamam bugun

Sen kes ceza ya,
Proteinsizligin cezasi olsun , tembelligin salata yapmamanin cezasi olsun ahahahaha

Çok geçmiş olsun Fit mutlu anne
Bugün daha iyisindir inşallah.
Saol canım daha iyi sayılırım
Fit mutlu anne gecmis olsun
Zaten sasirdim. Cok disipliydin,sabahdan sporuda hallediyordun. Hastalik mi var acaba dedim
Sporu yaptım ama biraz psikolojik olarak düşüs vardi ondan kaynaklı bence yenidrn düzene sokacağım canım
Teşekkür ederim açıkçası 2 hafta deneme yaptım kalori hesabı nasil olacak diye spor ve günlük kalori ihtiyacimi gözden geçircem spor konusunda cok sikintim yok iyi geliyo kondisyonum arttı sanırım 1 buçuk saat yapıyordum 45 dakika ya da 1 saat yapacagim artik bakalım beni psikolojik iniş çıkışlar zorluyo bi kaç gündür canımı bişeylere sıktım motivasyonumu etkiledi
Tesekkur ederim canım

Menumu yazayim
Yemedim daha. Antibiotik vercem, hastalik bekliyorum 30dkdir
Sonra yemek yemeye gidiyorum

Ilk ögün
Firinda yarim kabak
Uzerine yogurt
2 yk haslanmis makarna

Son ögün
1 hindi schnitzel
3 yk salata
2 yk firinda patates

1 L yesilcay
1,5 L su
26 km bisiklet olacak Eve gittigimde
Adimim suan 7300
Unutmazsam guncellerim

Kızlar dışarıda yürüdüm 30 dak. kadar.
Karnım aç olduğu için yemek molası verdim. Sonra devam edeceğim inşallah. Hava çok soğuk.
Biraz daha yürürüm, olmazsa eve gidip Leslie ile 10000'e tamamlarım.

Son düzenleme:
Cemoos Chocolita Arrietty_ kızlar 2 gündür diyet dışı beslendim cezaları mı da çektim bu hafta kalan günleri çok daha güzel geçireceğime söz veriyorum hem kendime hem takıma motivasyonumu yeniden yakalayacağım karbonhidrat fazla tükettim çünki bu beni çok mutsuz ediyo cezalarımı çektim

Eklentiler

• Screenshot_20231114_211157_com.xiaomi.hm.health.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20231114_211412.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 38
Selam canım.
Ya şu cocuklarin 1 haftalık tatil resmen dolu dolu geçiyor. Gidemedigimiz akrabalara gittik.
Kız kardeşim doğum yaptı. Şu birkaç gündür aktif giremiyorum. Anneme gittim.kaldim derken. Yarın yine bı gezmedeyim Perşembe doğum yapan kardeşime gideceğiz, cuma komşularım gelecek ,cumartesi tekrar anneme gitme lafimiz var e pazar geldi ben bişey anlamadım bu ratilden
Velhasıl bende durum vahim.
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…