TeşekkürlerŞuraya yeniden dikkat çekmek istiyorum. Ay sonu kilolarinda ortalamaya bakınca bir güncelleme iyi olur dedim. Ay sonu verilmesi beklenen kiloyu biraz düşürdüm
Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında diskalifiye edilecek
70+ kilo arkadaşlar, ay sonunda en az 1.5 kilo, 70in altında kilosu olan arkadaşlar en az 1 kilo veremezse bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Haşimato, insülin direnci vb. rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 800 gram vermiş olması yeterlidir
Adım sayar ekran görüntüsünde tarih ve saat yer alacak
Bebeği olan ya da hava koşullarından dolayı yürüyemeyen arkadaşların adım süresi en az 45 dakika egzersize çevrilecek
Ceza egzersizlerinde kanıt beklenir.
Adım sayar konusunda mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar;
1- Seçtikleri bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü
2- Akıllı saat fotoğrafı
3- Spor aleti varsa süre göstergesinin fotoğrafı
Cezalar 24 saat içinde uygulanır. Hastalık vb. mazereti olan arkadaşların cezası ertelenir
Afiyet olsun sabahları aç karnına içilen filtre kahve içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar ama tabii emin değilim.süper ama ben bugün kullanmayayım bildirim olayı unuttuğum zamana sayarız.
bugünkü menü
sabah
filtre kahve
öğle
2 adet kaşarlı köfte
1 adet tavuk şiş
salata + ayran+ 2 dilim ekmek eşliğinde
ara
türk kahvesi
yeşil çay
akşam yemek yemeği düşünmüyorum ama nar yiyeceğim 1 adet yerim
su 2 lt
spor 30 dk 500 kalori yakıldı tk 500 video ile sabah 5,30 da yine
Afiyet olsun chloe beni aşırı yoruyor onu yapabilen görünce helal olsun diyorum.İyi akşamlar kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 dilim ekmek
Öğle
Yeşilçay
Akşam
1 kase yayla çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2 dilim ekmek
Su tamamlanacak. 50 dk Chloe Ting yaptım. Bugünkü ceza adımım tamam.Cemoos
Eki Görüntüle 3334560
Afiyet olsun sporda olsa şahane bir gün olurMerhaba kizlar
Tum gun oturdum, bir isi de halledemedim pof
Aksam spora gideyim diyorum, gece kalacak ama.
Menu yazayim
Sabah
1 tatli 1 tuzlu ekmek
Ogle
Yarim porsiyon kiymali makarna
2 kasik sebze sote
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuru fasulye, pilav
Spor sonrasi
Yogurt
1700 kalori
+
Spor olacak ins
Cemoos Chocolita
Afiyet olsun
Cemoş bugün ödül günün müydü çeyrek simit yersin anlarım da 1 simit neden13 Kasım menüm
Sabah 10bucuk gibi
1 simit cay
2-3 kupa içtim galiba
Ara öğün yok
1 ikramlık minik bişey yedim
Akşam 18.30
2 kase mercimek çorbası
3-4 yaprak sarma
Havuç salata
Şimdi çay icicem
Su az oldu sayamadim
Adım 8.500 oldu suan
Hedefim 50
Zamanla olur. Yılmamak önemli. Ben bu sitedeki başarı hikayelerini okuyunca motivasyonum artıyor. Bir tanesi diyor ki1 kaşıkta yesem 15 kaşıkta yesem aynı. Vücuduma bunu yapmayacağım deyip tadına bakıp bıraktım diyordu. Ne kadar da haklı. Zaten hata hep yanlış şeyler yemek. Israrla sağlıklı şeyler yiyince zaten zayıflığımızı koruyoruz. Yılmadan devam yani..
Hava iyi olsa bile dışarıda yürümüyorum ki ben. Evde koridorun bir ucundan salonun sonuna gidip geliyorum. Çok tozlu buranın havası. Yıkımlar devam ediyor hala. Sanırım iki seneye ancak bitirirler yıkımları. Dışarıda yürüyüş yapmak sağlıksız. Maskeyle de yürüyemem.Orada hava nasıl arte yürüyüş için? Ben donuyorum
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.O zaman kalk iç. Su çok önemli. Kırışırsın, böbreklerin sıkıntıya girer, ödemleri atamazsın, nikinde bile su var.
Çok geçmiş olsunLori
Bugün evde istirahat etmen iyi olmuş, dilerim en kısa zamanda iyileşirsin.
Şehriyeli Tavuk suyu çorbası bağışıklık için çok iyiymiş.
Merci canlarGecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?