Senin adına çok sevindim canımKızlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederimdarısı sizlerin basina
Haftaya 73 göreyim artık
bu arada kendimi m beden gömlek aldim nasıl mutlu oldum icine girince evdeki tüm gömlek ustler asiri bol geliyor geçen kış 87 kiloyken giyiyordum pantolonlarda ayni şekilde
6 sene önce den 2 pantolonum vardi yeniydi atmaya kiyamamistim o zamanlar 77 kiloydum onlari giyiyorum disari ciktikca
3 kilo daha verip pantolon fln alırım artik gerçi dugunler için yandan yırtmaçlı beli lastikli s beden etek aldim az dar ama kilo verdikce tam olur uzerinede açık renk bi üst aldim ceket kombin yaptim motive oldum
Evet haftaya daha fazla vermiş olacaksın muhtemelen. Ben de son üç günü sporsuz geçirip cuma da kaçamak yapınca yerimde saydım bu hafta ama ay geneline bakınca pek bir kilo verememişim.Listeye baktım da, her gün bu hafta 10000 adım cezası olacaklar sadece biz değiliz maalesef.
Bence bu her gün 10000 adım bize motivasyon olacak.
Hani bu hafta çabalamasam tamam diyeceğim; ama bu hafta 3 gün 13000,16000,17000'er adım attım, yediklerime dikkat ettim, çabaladım, elimden geleni yaptım. Olmayınca olmuyor regl dönemine denk gelince, o yüzden moralimi bozmuyorum.
Regl iken 2 kg bile fazla çıkabiliyor insan.
Dilerim haftaya güzel eksiler görürsünEvet haftaya daha fazla vermiş olacaksın muhtemelen. Ben de son üç günü sporsuz geçirip cuma da kaçamak yapınca yerimde saydım bu hafta ama ay geneline bakınca pek bir kilo verememişim.
inşallah canımSabah benim de 600 gr arti vardı uykudan uyanır uyanmaz. Öğlen 12 gibi tartıldım sabitlendim bir iki güne eski kilomuza döneriz
Merhabalar
MerhabalarChocolita Cemoos
13 Kasım, Pazartesi ilk kilo bildirimimde kilomu yanlışlıkla 99,2 kg. yazmışım. Ekteki tartı fotoğrafında kilom 99,1 kg idi. Listede değiştirebilir misiniz?
Bir önceki hafta kilom 98,3 kg idi. Bu hafta 800 gram artım var.
(Bugün 12:26'daki ilk kilo paylaşımımdaki tartı fotoğrafında da kilom 99,1 kg. Sabah ilk tartıldığımda 99,2 idim, yazarken ona gitmiş aklım, yanlış yazmışım.100 gram eksi; ama olsun.)
Evet deniz diskalifiye olmuştun sen.Günaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
küçük bir tatile çıktık. bugün dönüyoruz.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak
gerçiCemoos beni gruptan attı sanırım
Cemoos Chocolita
inşallah görüceksin canım çok istikrarlı gidiyorsun hakediyorsunKızlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederimdarısı sizlerin basina
Haftaya 73 göreyim artık
bu arada kendimi m beden gömlek aldim nasıl mutlu oldum icine girince evdeki tüm gömlek ustler asiri bol geliyor geçen kış 87 kiloyken giyiyordum pantolonlarda ayni şekilde
6 sene önce den 2 pantolonum vardi yeniydi atmaya kiyamamistim o zamanlar 77 kiloydum onlari giyiyorum disari ciktikca
3 kilo daha verip pantolon fln alırım artik gerçi dugunler için yandan yırtmaçlı beli lastikli s beden etek aldim az dar ama kilo verdikce tam olur uzerinede açık renk bi üst aldim ceket kombin yaptim motive oldum
olsun regl geçince eminim bol eksileri görüceksin. sakın + çıktım diye salma kendini. bende haftaya regl olucam o yüzden biraz tırmıyo değilim hiç değilse aynı geleyim inşallahListeye baktım da, her gün bu hafta 10000 adım cezası olacaklar sadece biz değiliz maalesef.
Hani bu hafta çabalamasam tamam diyeceğim; ama bu hafta 3 gün 13000,16000,17000'er adım attım, yediklerime dikkat ettim, çabaladım, elimden geleni yaptım. Olmayınca olmuyor regl dönemine denk gelince, o yüzden moralimi bozmuyorum.
Hedefim 50Anamm kaç kiloya düşmeyi düşünüyorsun kızzz erim erim eridin iyiceee
Zamanla olur. Yılmamak önemli. Ben bu sitedeki başarı hikayelerini okuyunca motivasyonum artıyor. Bir tanesi diyor ki1 kaşıkta yesem 15 kaşıkta yesem aynı. Vücuduma bunu yapmayacağım deyip tadına bakıp bıraktım diyordu. Ne kadar da haklı. Zaten hata hep yanlış şeyler yemek. Israrla sağlıklı şeyler yiyince zaten zayıflığımızı koruyoruz. Yılmadan devam yani..Listeye baktım da, her gün bu hafta 10000 adım cezası olacaklar sadece biz değiliz maalesef.
Haklısın @yiteeHedefim 50
Zamanla olur. Yılmamak önemli. Ben bu sitedeki başarı hikayelerini okuyunca motivasyonum artıyor. Bir tanesi diyor ki1 kaşıkta yesem 15 kaşıkta yesem aynı. Vücuduma bunu yapmayacağım deyip tadına bakıp bıraktım diyordu. Ne kadar da haklı. Zaten hata hep yanlış şeyler yemek. Israrla sağlıklı şeyler yiyince zaten zayıflığımızı koruyoruz. Yılmadan devam yani..
Haklısıninşallah görüceksin canım çok istikrarlı gidiyorsun hakediyorsun
olsun regl geçince eminim bol eksileri görüceksin. sakın + çıktım diye salma kendini. bende haftaya regl olucam o yüzden biraz tırmıyo değilim hiç değilse aynı geleyim inşallah
Tebrik ederimTsk ederim
Ellerine emegine sağlık
Ödül hakkimi haftaya pazartesi akşamı kullanirim hem o gün diyetisyen gunum
Kolay gelsinKızlar akşam pek aktif olamam yemek sonrası gardrop iclerini cekmeceleri fln duzenliycem
ŞahanesiinnnHedefim 50
Zamanla olur. Yılmamak önemli. Ben bu sitedeki başarı hikayelerini okuyunca motivasyonum artıyor. Bir tanesi diyor ki1 kaşıkta yesem 15 kaşıkta yesem aynı. Vücuduma bunu yapmayacağım deyip tadına bakıp bıraktım diyordu. Ne kadar da haklı. Zaten hata hep yanlış şeyler yemek. Israrla sağlıklı şeyler yiyince zaten zayıflığımızı koruyoruz. Yılmadan devam yani..
Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkYüzdeleri ilk sayfaya girdim arkadaşlar. Geçmiş mesajları okuyamadim. Anneme gidiyorum
Berrfelinda nin mazereti var tartıyı yarın atacak. Onun sonucuna göre grup alfanin yıldızı belli olacak. Diğer grup yıldızları belirlendi.
20 Kasım Supernovadanprensesss016 sexual Chocolates den D u t a karşı
Yıkım ekibindenLori grup alfa dan ya Pembe Lotus ya da Berrfeelinda olacak berfinin yarınki tartı sonucuna göre
Hepinizi tebrik ederim sonuçlar çok güzelartıda olan arkadaşlarımda hiç canınızı sıkmayın bu hafta halledicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?