Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Senin adına çok sevindim canım Pembe Lotus
Tartıda nice eksilere inşallah.

Evet haftaya daha fazla vermiş olacaksın muhtemelen. Ben de son üç günü sporsuz geçirip cuma da kaçamak yapınca yerimde saydım bu hafta ama ay geneline bakınca pek bir kilo verememişim.

Sabah benim de 600 gr arti vardı uykudan uyanır uyanmaz. Öğlen 12 gibi tartıldım sabitlendim bir iki güne eski kilomuza döneriz
inşallah canım sedulu
Eskiden diyetisyenim regliniz bittikten 2 gün sonra tartılın, o zaman doğru sonuç alırsınız demişti. Sabredelim bir süre daha, haklısın.

Merhabalar
Chocolita Cemoos
13 Kasım, kilom: 99,2 kg
Bir hafta evvelki kilom:98,3 kg idi. 900 gram artım var. Bu haftanın reglzedesi benim Dün tartıda 600 gram daha az çıkmıştım yahu.
Merhabalar Chocolita Cemoos
13 Kasım, Pazartesi ilk kilo bildirimimde kilomu yanlışlıkla 99,2 kg. yazmışım. Ekteki tartı fotoğrafında kilom 99,1 kg idi. Listede değiştirebilir misiniz?
Bir önceki hafta kilom 98,3 kg idi. Bu hafta 800 gram artım var.
(Bugün 12:26'daki ilk kilo paylaşımımdaki tartı fotoğrafında da kilom 99,1 kg. Sabah ilk tartıldığımda 99,2 idim, yazarken ona gitmiş aklım, yanlış yazmışım.100 gram eksi; ama olsun.)

Eklentiler

• 20231113_120614.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Eklentiler

• Screenshot_20231113_120634_Gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Evet deniz diskalifiye olmuştun sen.
Ama yüzde için iyi olurdu tartin neyse zaten önemli değil
İyi tatiller bol dinlenmeler.

inşallah görüceksin canım çok istikrarlı gidiyorsun hakediyorsun
olsun regl geçince eminim bol eksileri görüceksin. sakın + çıktım diye salma kendini. bende haftaya regl olucam o yüzden biraz tırmıyo değilim hiç değilse aynı geleyim inşallah

Anamm kaç kiloya düşmeyi düşünüyorsun kızzz erim erim eridin iyiceee
Hedefim 50
Zamanla olur. Yılmamak önemli. Ben bu sitedeki başarı hikayelerini okuyunca motivasyonum artıyor. Bir tanesi diyor ki1 kaşıkta yesem 15 kaşıkta yesem aynı. Vücuduma bunu yapmayacağım deyip tadına bakıp bıraktım diyordu. Ne kadar da haklı. Zaten hata hep yanlış şeyler yemek. Israrla sağlıklı şeyler yiyince zaten zayıflığımızı koruyoruz. Yılmadan devam yani..

Haklısın @yitee
Süreklilik önemli.
Yılmadan devam.

Haklısın prensesss016 , moralimi bozup kendimi salmamam lazım. Teşekkür ederim, sağolasın.
Regl döneminde ve hatta öncesindeki günler tartıda gördüğün artı senin de moralini bozmasın, gelip geçici bir durum olarak düşünüp, kendini rahatlat, olur mu prensesss016

Şahanesiinnn

Yüzdeleri ilk sayfaya girdim arkadaşlar. Geçmiş mesajları okuyamadim. Anneme gidiyorum

Berrfelinda nin mazereti var tartıyı yarın atacak. Onun sonucuna göre grup alfanin yıldızı belli olacak. Diğer grup yıldızları belirlendi.

20 Kasım Supernovadan prensesss016 sexual Chocolates den D u t a karşı

Yıkım ekibinden Lori grup alfa dan ya Pembe Lotus ya da Berrfeelinda olacak berfinin yarınki tartı sonucuna göre

Hepinizi tebrik ederim sonuçlar çok güzel artıda olan arkadaşlarımda hiç canınızı sıkmayın bu hafta halledicez inşallah

Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
D u t canım başarılar dilerim ben önümüzdeki haftadan çok umutlu değilim regl haftam olucak ama yinede salmayacağım dikkat et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…