süper ama ben bugün kullanmayayım bildirim olayı unuttuğum zamana sayarız.Bu arada 1. Olan grubu da hızlıca açıklayayım
Grup Süpernova
İki gün bildirimden muafsiniz. Ceza adimlariniz varsa bir güne mahsus yarıya düşecek
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
D u t canım başarılar dilerim ben önümüzdeki haftadan çok umutlu değilim regl haftam olucak ama yinede salmayacağım dikkat et bana
Sabah sporu yapıyor olman harikasüper ama ben bugün kullanmayayım bildirim olayı unuttuğum zamana sayarız.
bugünkü menü
sabah
filtre kahve
öğle
2 adet kaşarlı köfte
1 adet tavuk şiş
salata + ayran+ 2 dilim ekmek eşliğinde
ara
türk kahvesi
yeşil çay
akşam yemek yemeği düşünmüyorum ama nar yiyeceğim 1 adet yerim
su 2 lt
spor 30 dk 500 kalori yakıldı tk 500 video ile sabah 5,30 da yine
Ben biraz cahelYüzdeleri ilk sayfaya girdim arkadaşlar. Geçmiş mesajları okuyamadim. Anneme gidiyorum
Berrfelinda nin mazereti var tartıyı yarın atacak. Onun sonucuna göre grup alfanin yıldızı belli olacak. Diğer grup yıldızları belirlendi.
20 Kasım Supernovadanprensesss016 sexual Chocolates den D u t a karşı
Yıkım ekibindenLori grup alfa dan ya @Pembe Lotus ya da @Berrfeelinda olacak berfinin yarınki tartı sonucuna göre
Hepinizi tebrik ederim sonuçlar çok güzelartıda olan arkadaşlarımda hiç canınızı sıkmayın bu hafta halledicez inşallah
Evet o olay iki hafta tutuyor seni. İki hafta uğraştığın durum içinde 3. Hafta fazla esnetemiyorsun. Mesela hiç birincilik sonrasi kilo alan gormedim. En fazla korumuştur. Sonraki haftalarda kilo alan oldu ama o 3. Haftası almadıKarşı grubun 1.si ile yarışmak daha motive edici. 1.oldum diye salamıyorlar.
O değil de iyi ki ben hep arada kaynıyorum
Tskler kuzucuk
Orada hava nasıl arte yürüyüş için? Ben donuyorumİyi akşamlar kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 dilim ekmek
Öğle
Yeşilçay
Akşam
1 kase yayla çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2 dilim ekmek
Su tamamlanacak. 50 dk Chloe Ting yaptım. Bugünkü ceza adımım tamam.Cemoos
Eki Görüntüle 3334560
Buralarda hem soğuk hem yağmurlu.Orada hava nasıl arte yürüyüş için? Ben donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?