• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklasamiyorum

Sanırım eşiniz hamilelik döneminizde cinsellikten epey soğumuş. Çünkü bir erkek kolay kolay reddetmez diye düşünüyorum. Karşılıklı oturup, sakince konuştunuz mu? Üzüntünüzü ve endişelerinizi çekinmeden anlatsanız?

Evet 3 4 defa konuştuk ama fayda etmiyor.

Cevapları ne oluyor peki?
Sonuçta dikişlerinizin çoktan iyileşmiş olması gerekiyor. İstememesinin sebebini söylüyor mu?

Farklı farklı şeyler. İlk ben senin iyilesmeni bekliyorum aşkım korkuyorum bişey olcak diye oldu. Ki dogumdan 50 gün geçmişti. Sonra bi defa ben adım attım hastaydı hastayım aşkım dedi orda da bozuldum baya özurdiledi yanlış anladığımı söyledi. 3. Ye o geldi ben tam yatiyodum beni yataktan kaldırdı 4. Şimdi ben gidiyorum bana böyle yapıyor. 3 ve 4 un arasında da 1.5 2 hafta falan var

Farklı farklı şeyler. İlk ben senin iyilesmeni bekliyorum aşkım korkuyorum bişey olcak diye oldu. Ki dogumdan 50 gün geçmişti. Sonra bi defa ben adım attım hastaydı hastayım aşkım dedi orda da bozuldum baya özurdiledi yanlış anladığımı söyledi. 3. Ye o geldi ben tam yatiyodum beni yataktan kaldırdı 4. Şimdi ben gidiyorum bana böyle yapıyor. 3 ve 4 un arasında da 1.5 2 hafta falan var
Oha iki hafta yaa napiyo bu adam bu kadar sanki çocuğu o dogurdu

Bugün ben bi adım atayım dedim herkesi dinledim suslendim puslendim eşime de mesaj attım fotoğrafımı attım falan eve gelmek üzereyken. Neyse geldi sarıldı falan ben bi utandım neyse geçtik içeri mutfağa başka biseyden konuştuk o ara servisle ilgili bişey falan neyse. Sonra sigara içiyodu aşkım dedi gel gittim sarildim yarın sabah 7 de uyanicam şöyle de böyle de bişeyler dedi ben dondum kaldim hani duşa giremiceginden bahsediyor saçları bozulurmus falan bende ne alakası var dedim ya işte soyle de böyle de gerçi saçımı sokmam suya falan dedi herhalde benim suratımı görünce öyle dedi neyse işte. Ben öyle bakakaldım döndüm gidecektim tam şey dedi istenmediğini düşünüp sen mahfediyosun herşeyi dedi bende tamam sorun değil dedim lavaboya doğru j gidecektim arkamdan geldi ben kapıyı kapaticam kapıyı tuttu zorladı gel dedi zorla tekrar mutfağa götürdü biraz bağırdı yanlış anladığımı söyledi falan bende tamam dedim gittim tekrar lavaboya yaptığım makyajlı sildim komple saçlarımı da bozdum üstümü de değiştim. Gittim içeri mutfağa neden üstünü değiştin dedi kızımızı uyandiricam dedim yüzüne bakmadım ılık su hazirliyodum altını acabilmem için. O da kalktı yerinden bana yemek hazırlama dedi gitti içeri bende kızımın odasına gittim yattım az önce baktım koltukta sırtını dönmüş yatiyo. Böyle işte.
Cok ilginc bir erkek esiniz.Bu kadar ara verilmis bir durumda kolay kolay reddemez insan benim bildigim..Yanlis anlamazsaniz aldatiyor olabilir mi ya da artik sevmiyor olabilir mi ? Cunku kendi kendine biseyler yapiyor demissiniz cinsellikten sogusa oyle bisey yapmaz

Cok ilginc bir erkek esiniz.Bu kadar ara verilmis bir durumda kolay kolay reddemez insan benim bildigim..Yanlis anlamazsaniz aldatiyor olabilir mi ya da artik sevmiyor olabilir mi ? Cunku kendi kendine biseyler yapiyor demissiniz cinsellikten sogusa oyle bisey yapmaz

Aldatması imkansız ötesi hem zamanından dolayı hem benden dolayı. Esim gerçekten tuhaf biri. Biz 6 senedir birbirimizi tanıyoruz aile bireyleri birbirleriyle iyi özellikle abimle çok iyi anlaşırlar hergün beraber oyun oynarlardi gırgır şamata tatillere giderdik. Yani hem aileme saygısızlık yapmaz hem bana yapmaz o yüzden aldatmaz bana bu konuda saygı gösteriyor kim ne derse desin. Ama evet şu konuda hak veriyorum sevgisi bitmiş olabilir yani cinsel anlamda. Diğer türlü tamamen bitmiş olsa beni kırmamak için uğraşmaz yani korkuyo sürekli bişeyler yanlış anlicam diye genel olarak merhametli ve dost canlisi bi insan ama cinsellik konusunda eskisi gibi olmadığımız çok açık. Ve ben artık ona gitmek istemiyorum kesinlikle kendimi toparlamam lazım dağıttı attı beni.

Telsiz alıcam sanırım şuanda durumum yokta 1 2 aya alıcam yan yatırdığım da bi sorun olmaz diye düşünüyorum sırtı da desteklicem yastıkla tamamdır 1 ya da 2 yas çok uzun bi süre alışma süreci çok zor olur herşeyi bu zamanlarında yapmak lazım yoksa ilerisi pişmanlık diye düşünüyorum. Ayrıca evet bugün yapisicam bakalım bi problem çıkmazsa :KK70:

siz bilirsiniz ama bence değil ,okuduğum kitaplarda ve yaşadığım deneyim ( gördüklerim,)
o yöndeydi canım

Arkadaşlar yarım saat önce uyandım çıktım odadan o da salondan çıktı korktum sonra yanından gecicektim bekliyo oyle sarıldık baya sıkı sardı ve akşama hazırlan dedi hayır dedim 1 hafta daha ver bana hayır diyo bugün dedim bari 2 3 gün ver toparliyim kendimi hayır diyor beni istediğini söylüyor orami burami mincikladi :KK22: gece de istemiş beni ve stresten kolu falan kabarmış kurdasen gibi bişey var da @sibell09

Ayri yatmayin acik ve net.
Siz arkadas degil, essiniz. Ne ayri yatmasi.

Diger konuya gelince de lohusa sendromu diyebilir miyiz acaba sizin bu kadar kafanizda buyutmenize.

Her hafta yapilmak zorunda degil.

Arkadaşlar yarım saat önce uyandım çıktım odadan o da salondan çıktı korktum sonra yanından gecicektim bekliyo oyle sarıldık baya sıkı sardı ve akşama hazırlan dedi hayır dedim 1 hafta daha ver bana hayır diyo bugün dedim bari 2 3 gün ver toparliyim kendimi hayır diyor beni istediğini söylüyor orami burami mincikladi :KK22: gece de istemiş beni ve stresten kolu falan kabarmış kurdasen gibi bişey var da @sibell09
Eee akşam niye öyle yapmış peki birşey dedimi canım

Ben bugün reddettim ne yalan söyleyeyim hiç de icimden gelmedi pişman da değilim. Cezalandırıyor musun beni dedi hayır dedim yorgunum yattım simdi
Ahahahaha bide böyle dene bakalım ne olacak yarın yine takılır peşine kuyruk gibi :-)

Birşey sorabilirmiyim? bu biraz kendi adıma bir soru olacak aslında. Hamilelik döneminde nasıldınız. Çok mu uzak kaldınız. Ben de şuan bir bebek bekliyorum ve ister istemez bunları yaşayabilecegimi düşünüyorum.

Back
X