• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabit kalmışım
Chocolita Chocolita
20231106_123328.webp

Orta sıklette yeni bir isim adını sayfalara yazdiriyooorr
prensesss016 prensesss016 ilk birinciliğini alıyor
Tebrikler prenses 🔥🔥🔥
Eki Görüntüle 3334187

Ve ağır siklette fit mutlu anne liderliği kaptiriyorr
Yine yeni bir isimmm
Kazanaaan Pembe Lotus Pembe Lotus tebrikler pembis 🔥🔥🔥
Eki Görüntüle 3334186

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Cemoos Cemoos yine yılmadan adınızı yıldızlara yazdırıp lige çıktığınz için sizleri de tebrik ediyorum. Bir büyük başarı da burada yatıyor 🔥

👑 Alfa kızı Pembe Lotus Pembe Lotus süpernova prensesss016 prensesss016 👑

Dokunulmazsiniz
Menü bildiriminden muafsiniz
Geçmiş cezalarınız varsa yok sayildi
1000 kalorilik hakkınız var 👑

Yeni savaşçılar gün içinde belirlenecek ⚔️

prensesss016 prensesss016 Pembe Lotus Pembe Lotus

tebrikler kızlaaar💃🏻😻🧿

Merhabalar
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
13 Kasım, kilom: 99,2 kg
Bir hafta evvelki kilom:98,3 kg idi. 900 gram artım var. Bu haftanın reglzedesi benim :KK35: Dün tartıda 600 gram daha az çıkmıştım yahu.
Merhabalar,
16 Ekim'de 98,9 kg idim, 4. haftada 99,2 kg'ım. 1 ay geçti.
Cezamı kesin Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos ,
ne yapmam gerekiyor?:KK61:
1 kg bile eksilemedim.

Orta sıklette yeni bir isim adını sayfalara yazdiriyooorr
prensesss016 prensesss016 ilk birinciliğini alıyor
Tebrikler prenses 🔥🔥🔥
Eki Görüntüle 3334187

Ve ağır siklette fit mutlu anne liderliği kaptiriyorr
Yine yeni bir isimmm
Kazanaaan Pembe Lotus Pembe Lotus tebrikler pembis 🔥🔥🔥
Eki Görüntüle 3334186

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Cemoos Cemoos yine yılmadan adınızı yıldızlara yazdırıp lige çıktığınz için sizleri de tebrik ediyorum. Bir büyük başarı da burada yatıyor 🔥

👑 Alfa kızı Pembe Lotus Pembe Lotus süpernova prensesss016 prensesss016 👑

Dokunulmazsiniz
Menü bildiriminden muafsiniz
Geçmiş cezalarınız varsa yok sayildi
1000 kalorilik hakkınız var 👑

Yeni savaşçılar gün içinde belirlenecek ⚔️
yaaaa nasıl mutlu oldum görünce :halay: emeklerimin karşılığını alamak çok güzel teşekkür ederim canım

tebriklerinizi aldım kızlar teşekkür ederim. darısı hepinizin başına inşallah. haftaya da yine yeni ismler görürüz inşallah zirvede. bu arada
geçen hafta 57.2
bu hafta 55.8 geldim
fark : 1.400 kg

bende bu kadar beklemiyordum ama demekki isteyince ve çabalayınca oluyormuş. ben veremiyorum diye ağlanmam bidaha :KK8:

İnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordum
biraz daha iyim. ailece hastalandık geçen hafta oğlum hala düzelmedi ama biz toparladık gibi. biraz değişiklik ve dinlenmek iyi geldi açıkçası. yok bırakmıcam inşallah. terslikler oldu ama topicten kopmayı düşünmüyorum. toparlıcam inşallah

Merhabalar
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
13 Kasım, kilom: 99,2 kg
Bir hafta evvelki kilom:98,3 kg idi. 900 gram artım var. Bu haftanın reglzedesi benim :KK35: Dün tartıda 600 gram daha az çıkmıştım yahu.
Sabah benim de 600 gr arti vardı uykudan uyanır uyanmaz. Öğlen 12 gibi tartıldım sabitlendim bir iki güne eski kilomuza döneriz

Kızlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ❤️darısı sizlerin basina
Haftaya 73 göreyim artık 🤲

bu arada kendimi m beden gömlek aldim nasıl mutlu oldum icine girince evdeki tüm gömlek ustler asiri bol geliyor geçen kış 87 kiloyken giyiyordum pantolonlarda ayni şekilde

6 sene önce den 2 pantolonum vardi yeniydi atmaya kiyamamistim o zamanlar 77 kiloydum onlari giyiyorum disari ciktikca
3 kilo daha verip pantolon fln alırım artik gerçi dugunler için yandan yırtmaçlı beli lastikli s beden etek aldim az dar ama kilo verdikce tam olur uzerinede açık renk bi üst aldim ceket kombin yaptim motive oldum 🤩🤩

Gelecek ay listeleri sallayacağız. 😂
Listeye baktım da, her gün bu hafta 10000 adım cezası olacaklar sadece biz değiliz maalesef.
Bence bu her gün 10000 adım bize motivasyon olacak.:KK19::KK200:
Hani bu hafta çabalamasam tamam diyeceğim; ama bu hafta 3 gün 13000,16000,17000'er adım attım, yediklerime dikkat ettim, çabaladım, elimden geleni yaptım. Olmayınca olmuyor regl dönemine denk gelince 🤷‍♀️, o yüzden moralimi bozmuyorum.
Regl iken 2 kg bile fazla çıkabiliyor insan.

Back
X