- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Haftaya yeniden bi ismimi ortamda bulundurmalıyımElim alışmış demek ki
Ben yemedim tabi kiGeçen yeğenle aburcubur yediğini gördümminşaallahh port kırmamışımdır
Ooooo iyi durdun helalBen yemedim tabi kiyediğimizi yazıyoruz. Yazdıktan sonra da pot kırmadım demek
Orta sıklette yeni bir isim adını sayfalara yazdiriyooorr
prensesss016 ilk birinciliğini alıyor
Tebrikler prenses
Eki Görüntüle 3334187
Ve ağır siklette fit mutlu anne liderliği kaptiriyorr
Yine yeni bir isimmm
KazanaaanPembe Lotus tebrikler pembis
Eki Görüntüle 3334186
Fit mutlu anne Cemoos yine yılmadan adınızı yıldızlara yazdırıp lige çıktığınz için sizleri de tebrik ediyorum. Bir büyük başarı da burada yatıyor
Alfa kızı Pembe Lotus süpernova prensesss016
Dokunulmazsiniz
Menü bildiriminden muafsiniz
Geçmiş cezalarınız varsa yok sayildi
1000 kalorilik hakkınız var
Yeni savaşçılar gün içinde belirlenecek
Merhabalar,
Kurallara göre ben de her gün 10000 adım cezası alacağımO değil de bir hafta boyunca her gün 10 bin adım cezası yedim iyi mi?Bu hafta kesin kilo veririm artık.
yaaaa nasıl mutlu oldum görünceOrta sıklette yeni bir isim adını sayfalara yazdiriyooorr
prensesss016 ilk birinciliğini alıyor
Tebrikler prenses
Eki Görüntüle 3334187
Ve ağır siklette fit mutlu anne liderliği kaptiriyorr
Yine yeni bir isimmm
KazanaaanPembe Lotus tebrikler pembis
Eki Görüntüle 3334186
Fit mutlu anne Cemoos yine yılmadan adınızı yıldızlara yazdırıp lige çıktığınz için sizleri de tebrik ediyorum. Bir büyük başarı da burada yatıyor
Alfa kızı Pembe Lotus süpernova prensesss016
Dokunulmazsiniz
Menü bildiriminden muafsiniz
Geçmiş cezalarınız varsa yok sayildi
1000 kalorilik hakkınız var
Yeni savaşçılar gün içinde belirlenecek
biraz daha iyim. ailece hastalandık geçen hafta oğlum hala düzelmedi ama biz toparladık gibi. biraz değişiklik ve dinlenmek iyi geldi açıkçası. yok bırakmıcam inşallah. terslikler oldu ama topicten kopmayı düşünmüyorum. toparlıcam inşallahİnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordum
olsun sen yinede şansını dene bence tartıl artıda çıksan haftaya toparlarsın
teşekkür ederim bebekler daha iyim devam edicem inşallahTekrar hoşgeldin Denizumarım tatil iyi gelmiştir
Gelecek ay listeleri sallayacağız.Kurallara göre ben de her gün 10000 adım cezası alacağımArtemissisipi
Seninle kader arkadaşı olduk.
Önümüzdeki ay için başarılar dilerim ikimize de.
Sabah benim de 600 gr arti vardı uykudan uyanır uyanmaz. Öğlen 12 gibi tartıldım sabitlendim bir iki güne eski kilomuza döneriz
Listeye baktım da, her gün bu hafta 10000 adım cezası olacaklar sadece biz değiliz maalesef.Gelecek ay listeleri sallayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?