• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklasamiyorum

Birşey sorabilirmiyim? bu biraz kendi adıma bir soru olacak aslında. Hamilelik döneminde nasıldınız. Çok mu uzak kaldınız. Ben de şuan bir bebek bekliyorum ve ister istemez bunları yaşayabilecegimi düşünüyorum.

18 mayısta bebeğimiz için deneme yaptık ve tuttu daha sonra doğuma kadar hatta dogumdan sonra 50 gün daha hiç birlesmedik. Eşinize bağlı o. Benim eşim bana gelmedi o yüzden bende biraz ilişkiden soğudum ama evliliği kurtarmak içinde onu bana itmeye çalıştım dün yaptığım hareket gibi. Şuana kadar da 2 kez oldu bebeğim de 3 aylik

18 mayısta bebeğimiz için deneme yaptık ve tuttu daha sonra doğuma kadar hatta dogumdan sonra 50 gün daha hiç birlesmedik. Eşinize bağlı o. Benim eşim bana gelmedi o yüzden bende biraz ilişkiden soğudum ama evliliği kurtarmak içinde onu bana itmeye çalıştım dün yaptığım hareket gibi. Şuana kadar da 2 kez oldu bebeğim de 3 aylik
Teşekkür ederim kişisel bir soruya cevap verdigin için. Ama senin adına şu şekilde bir his oluştu içimde birbirinizden ayrı kalmışsınız o size kıyamamış siz de anlaşılan artık istenmiyorum diyerek sogumuşsunuz. Bugün yaşadıgınız pskolojiden kurtuldugunuzda birbirinizi özlemiş olup ilk tanıştıgınız kadar tutkulu olabilirsiniz sanki. Ben de hep bunları düşündügümden araştırdıgımdan. Nekadar güzel olsada yorucu bir süreç oldugunu tahmin ediyorum. İnşallah herşey gönlünce olur. Mesela evde süslensen gecelik giysen ama ona pas bile vermesen teklif ettiginde geri çevirsen ( nazik bir şekilde gülümseyerek ) ulaşılamayan hep daha tatlıdır ya ;)

Back