Evet aft.Nasıl yaralar. Aft mı. Aft vitaminsizlikten oluyor bende. D vitamini içince geçiyor bendeki. Covidde yara duymamıştım
Arri marketlerde karadut özü,suyu,reçeli ne bulursan al.Yok alamiyorum hala. Konuda yok. En kotusu suan agzimin icimdeki yaralar
Iste onlari pek kolay bulamamArri marketlerde karadut özü,suyu,reçeli ne bulursan al.
Bir günde gecer o yaralar.
Bir kaşık ye sabah akşam ertesi güne kalmaz.
Geçmiş olsun.Ates yok. Agri agiz ici ve bogazda daha cok suan. Ayakda fazla duramiyorum bide
Labelcim kilo aldığın için 3 gün 10000 adım cezan var bu birincisi diye yazıyorum.İyi geceler kızlar, bugünkü menüm
Kahvaltı; yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu.
Kahve
Çay, 2 kuru incir
Akşam kendi yaptığım lahmacun, ayran ve ezme.
Yatmadan yeşil çay
Su 2 litre
Spor 10 bin adımı geçmiştir. Bu sadece dışarıda yürüdüğüm. Evde de biraz Leslie hareketleri yaptım.
Tamamdır, teşekkür ederim.Labelcim kilo aldığın için 3 gün 10000 adım cezan var bu birincisi diye yazıyorum.
Geçmiş olsun canım. İns en kısa sürede iyileşme sağlar ilaçlarSağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
İyi ki doktora gitmişim. İlaç ve jel iyi gelecek inşallah.
ne kadarmıs kız bende hergün tartılırımTartı pili fiyatlarını görünce eşim tüm aile üyelerine her gün tartılmayı yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?