Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Melegimkorusun canım pazartesi salı menü bildirimi yok.
2 gün üst üste oldu ona dikkat et menü bildirimi bekliyorum.
Ama bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattım gerçi akşam yapacaktım uyuyakalmışım kusura bakmayın. Ama ben yine de dünü yazayım

Günaydın hanımlar
Salı menüm
Sabah çok erken randevum vardı
1 muz+ 2 ceviz

Öğle
Krem peynirli salatalıklı sandviç ve kahve

Ara
2 hurma+ 2 kayısı+ 5-6 çiğ fındık

Akşam
Balık + salata

Su: 1lt ancak olmuştur.
Spor: 40dk kadar yürüyüş (10800adım)
Cemoos Chocolita

Eklentiler

• F0671073-39FF-49DD-A004-91907F89E7FD.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 24
2 gün girmedim özledim valla sizi. Bugün yine yoğun. 11:30 doktor randevum var. Kalp damara sevk isteyeceğim bacaklarımda bölge bölge ağrı var. 3 yıl önce varislerden bir operasyon olmuştum sanırım tekrarlanması gerekecek bakalım. Tiroid ilacımı yazdırmam lazım. Bir de evi dip bucak temizlemem lazım. bizim kışlıklar daha çıkarmadım hurcun içinde alıp giyiyorum hava 10 derece artik yapsam fena olmaz

An itibariyle sporumu bitirdim bende bittim şu içinde kaldım
Süpersin valla sabah yapınca kafada çok rahat oluyor. Bende oğlanı okula bıraktıktan sonra hep çıkıyordum tekrar o düzene dönmem gerek. Günler çok kısaldı sonrası zor oluyor

selam kızlar günaydın.
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına.
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsun bu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.

çok geçmiş olsun

Diyette olmayani bile komaya sokar o tabak, hem de aksam oturmasinda
Ozellikle bir arkadasa giderken kahveye geliyorum, sakin yanina bir sey yapma, yemekten sonra gelicem diyorum, puskevitle kurtariyorum o zaman

Ama bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattım gerçi akşam yapacaktım uyuyakalmışım kusura bakmayın. Ama ben yine de dünü yazayım
Evet canım yıkım ekibi 2 gün muaf. Genelde bu hakkı haftasonu kullanıyor kızlar o yüzden cemos kontrolünü yapmıştır. Öyle bir kural yok tabi haftaici de kullanılabilir

Bu müthiş iraden için tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…