- 6 Nisan 2010
- 4.041
- 15.023
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam biraz ağrım vardı; ama ilacı içip, jeli sürdükten sonra sabah daha iyiyim.
Sağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
İyi ki doktora gitmişim. İlaç ve jel iyi gelecek inşallah.![]()
Günaydın, geçmiş olsun.Akşam biraz ağrım vardı; ama ilacı içip, jeli sürdükten sonra sabah daha iyiyim.
Çok teşekkür ederimAlys
![]()
![]()
3 tanesi 91 lirane kadarmıs kız bende hergün tartılırım![]()
İnşallah böyle böyle gecer gider hafifler agrinda delficim geçmiş olsunAkşam biraz ağrım vardı; ama ilacı içip, jeli sürdükten sonra sabah daha iyiyim.
Çok teşekkür ederimAlys
![]()
![]()
Pazartesi gittim ben kursa canım çıktı birde nobetciydimKursa gideyim diyordum komsu kahvaltıya çağırdı![]()
Öğlen 12.30 a kadarPazartesi gittim ben kursa canım çıktı birde nobetciydim
Kahvaltı iyidir git kahvaltini yap öğleden sonra gidersin kursa![]()
Bizimkisi akşam üzeri 4 e kadar vallahi uzun ve zor geliyo banaÖğlen 12.30 a kadar![]()
Ben tartıyı aldığımdan beri 6 ay oldu daha pil değiştirmedim ama az kaldı pili göstergede öyle görünüyor3 tanesi 91 lira![]()
Bak asıl benim kurs günüm perşembe cuma 10 ile 16.30 arasıBizimkisi akşam üzeri 4 e kadar vallahi uzun ve zor geliyo bana![]()
Ben çok sık değiştiriyorumBen tartıyı aldığımdan beri 6 ay oldu daha pil değiştirmedim ama az kaldı pili göstergede öyle görünüyor![]()