• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
İyi ki doktora gitmişim. İlaç ve jel iyi gelecek inşallah.🥰🙏
En iyisini yapmışsın geçmiş olsun. Bazen odem deyip geçmemek gerek

Sağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
Gecmis olsun

7 Kasım menüm

09:00

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-5 kaşık mercimek yemeği
-1 kase yoğurt
-1 kase salata

13:00

-1 fincan sade türk kahvesi

19:30
-1 kase ezogelin çorbası
-3 kaşık salçalı makarna
-4 kaşık zeytinyağlı kabak
- yoğurt
-salata

su: 2 lt

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika pamela reif abs workout beginner + 5 dakika stretching yoga

Adım: 2.931 (adımım az oldu, tüm gün ofisteydim)

IMG_0104.jpeg

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita 🌸

Geçmiş olsun.

Back