Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapmışsın geçmiş olsun. Bazen odem deyip geçmemek gerekSağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
İyi ki doktora gitmişim. İlaç ve jel iyi gelecek inşallah.![]()
Yok alamiyorum hala. Konuda yok. En kotusu suan agzimin icimdeki yaralarAfiyet sifa olsun canim duzelemedin mi daha tad alman yok mu
Gecmis olsunSağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
Ay tuh geçer insAllah demek ki hala etkileri ayni kovidinYok alamiyorum hala. Konuda yok. En kotusu suan agzimin icimdeki yaralar![]()
Çok geçmiş olsunYok alamiyorum hala. Konuda yok. En kotusu suan agzimin icimdeki yaralar![]()
Geçmiş olsun.Sağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
Geçmiş olsun delfi
Nasıl yaralar. Aft mı. Aft vitaminsizlikten oluyor bende. D vitamini içince geçiyor bendeki. Covidde yara duymamıştımYok alamiyorum hala. Konuda yok. En kotusu suan agzimin icimdeki yaralar![]()