Afiyet sifa olsun canim duzelemedin mi daha tad alman yok muTarhana gorunce yaptim bende sayende. Son tarhanamdi. Tadini anlamadim ama sifa olsun insallah
Karnabahara bayılırımmmmBende karnabahar yapacağım fırında sanırım bi de tarhana çorbası
tamam canım. hastalık beni çok zorladı evet. 4 gündür şehir dışından misafirlerim var. çok girmeye vaktim de olmadı. gerçi eksi geliyorum gruba o anlamda negatif bir etkim yok. ama menü paylaşımı ve etkileşim konusunda evet eksik kaldım. yarın ufak bi tatile çıkıyoruz. umarım bana da iyi gelir. kopmak istemiyorum açıkçası ama araya hastalık girmesi ve spor yapamamak motivasyonumu çok düşürdü.Deenniizz canım bu hafta sana ikinci uyarıyı vericem.
Pazartesi tartidan sonra grupsuz devam edersin.
İzin istemissin o zamandan beri menü paylaşımı yok diyette hastalık da zorluyor seni.
Biraz toparlanman grup için de iyi olacak
Bende her türlüsunü seviyorum cidden yaKarnabahara bayılırımmmm
Çok geçmiş olsunSağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
İyi ki doktora gitmişim. İlaç ve jel iyi gelecek inşallah.
Geçmiş olsun .Sağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
Geçmiş olsunSağ yüzük parmağımda ödem olmuştu, ağrıyordu, kıvırmakta zorlanıyordum. Bugün doktora muayene oldum. Parmağın eklem kapsülü zedelenmiş. Ağrı için ilaç ve bir jel krem verdi, 3 ay kadar zaman alırmış tam iyileşmesi. O elimle ağırlık kaldırmamalıymışım bu süreçte.
Kiz yok olmadigi icin cok mutluyum canimKusura bakma doğru dürüst okumadan yazmışımafedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?