• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar normalde tartilmiyorum ama bugün bi tartilmak istedim çok güzel bir rakam gördüm inşallah cumartesi ye güzel olacak 🤗 annemler geldi memleketten bugün . Pazar günü ikizlerimin doğum günü 15 20 kişiye iftar vercem bide pasta kesilecek o gün biraz bozulur gibi ama bakalım pasta yerim en azından.
Oy miniklerin hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah canım 🤲🏼🤲🏼

Gelirim inşallah canım
Yarın umduğum gibi geçerse inşallah 🤲
😘
1741303140077.webp

Zaten yataktan kalkar kalkmaz tartıldım, malum aramızda 2 saat var ve benim ramazanda gecem gündüzüm birbirine karışıyor. Ikindiye yakın tartıldığımda +300 gr idi ve bu benim için çok iyi, çünkü ödem atamıyorum, çok gergin dolanıyorum, sanki iğne batırsam su fışkıracak 😔
Feza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?

Feza canım sen de gurbetçisin öyle mi? Terapiyi online mı alıyorsun kuzum sakıncası yoksa?
Evet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim 🤩, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm 💃🏻, araba otomatik, onun rahatlığı var

Evet canım, Almanya’dayım
Ne sakıncası olacak canım, 2 sene önce felç geçirdim
Bacak ağırlıklı aletli çalışma, dizden aşağı masaj ve lenfödem masajı yapılıyor, online olmaz malesef, terapi merkezine gidiyorum.
Ve bir ilk yarın arabayla kendim sürüp gideceğim 🤩, bugün deneme yaptık, gayet normal sürdüm 💃🏻, araba otomatik, onun rahatlığı var
Ahh çok geçmiş olsun ama bak sana helal olsun kız, neler atlatmışsın 🧿 yarın senin için çocuk oyuncağı bunlar yanında, Allah yardımcın olsun 🙏 ben bir şey geçirmedim, tırsağın tekiyim, sen aslanlar gibi sürersin 🙏

Ahh çok geçmiş olsun ama bak sana helal olsun kız, neler atlatmışsın 🧿 yarın senin için çocuk oyuncağı bunlar yanında, Allah yardımcın olsun 🙏 ben bir şey geçirmedim, tırsağın tekiyim, sen aslanlar gibi sürersin 🙏
Canım benim, bende tırsaktım, eşim sağolsun, ehliyet almam için çok teşvik etti, sonra iyiki almışım dedim, 21 sene gayet güzel sürerken ( upuzun yol ve farklı şehir tecrübem yok, en uzak 1 saatlik mesafeye gittim, oda bikaç sefer ) 2 sene önce bacaklar tutmadı, 3 gün hiç kırmaşmadı, sonra yavaş yavaş kırmaşmaya başladı 🤲🏼
Nerden nereye geldim, hiç umudumu kaybetmedim, ben ayağa kalkacağım dedim, kalktım, Rabbim ömür verirse ağrılardan da kurtulacağım 🤲🏼
Sen nerdesin? Türkiye’de benim de hiç cesaretim yok araba sürmeye, maşallah trafik dehşet, herkes Allah’a emanet 🙁

Back