- 25 Temmuz 2013
- 12.899
- 52.807
- 798
Geçmiş olsun.Mideyi fena bozmuşum dün geceden beri feci karnım ağrıyor
Ohh mis iyi vakit gecirmelerSelam kizlar
Bisikletimi sarj etmeyi unuttum. 6,5km centrum a kadar surdum,. Aslinda daha cok ama saati gec calistirdim
Simdi kutuphaneye yuruyorum. Sansima hava cok güzel
Sabah ortaligi hizlica temizledim. 15 e kdr izin verdim kendime. 5 saatim var
Ya bugün pazada pazarcı bı kadına bu kırmızı büyük eriğin baya faydasını sayiyodu.
İşte diyette çok iyidir bağırsak temizler falan diye girdi damardan girdi aldım hemen
Yarın bir tane yemeyle başlicam bakalım o bitki çayından iyidir inşallah
Selam kizlar
Bisikletimi sarj etmeyi unuttum. 6,5km centrum a kadar surdum,. Aslinda daha cok ama saati gec calistirdim
Simdi kutuphaneye yuruyorum. Sansima hava cok güzel
Sabah ortaligi hizlica temizledim. 15 e kdr izin verdim kendime. 5 saatim var
Naptın ya krallıkIyi geceler Eki Görüntüle 3328618
burası anonim bi yer canım. kimse ki ben yapmam mesela adını soyadını adresini paylaşmaz paylaşmamalı da benceDüelloya ben varım. Ödül olayını mesela şöyle yapabiliriz, mesela yeni durumda olan kullanmadığımız bir eşyamızı ödül olarak koyup kim kazanırsa ona hediye olarak gönderebiliriz. Bir kargo ücreti çıkar, o da çok fazla tutmaz. Hediye gönderen için biraz zahmetli olacak ama başka bir zaman da o kazanır. Biraz da güvene dayalı tabi adres paylaşmak falan. Ne dersiniz?
Allahım nolur ben de sağlıkla spora başlayabileyim artıkBende yürüyüşteyim. Müzikler açıldıysa kaldırımlar titresin bee
İnşallah cabuk toparlanirsin canım önce sağlık. Takma kafanaAllahım nolur ben de sağlıkla spora başlayabileyim artık
Alfanin gücüNaptın ya krallık
Hadi bakalimBende yürüyüşteyim. Müzikler açıldıysa kaldırımlar titresin bee
Bende yürüyüş bitince evin işini yapıp yemek, sonra herhalde çocuğu almaya. Onu alınca da üstümüzü başımızı düzeltip vesikalık çekmeye gidicez. Tekrar ev. Sonra kv gelecek. Her şey gözümde büyüyor şu anTünaydın kızlar
İşten geldim bı uyumuşum yeni uyandim
Çayımı yaptım daha kahvaltı yapicam.
Akşam yemeğini yapıp biraz ev işi yaparım.
Sizler nasılsınız
Bende park anneliğimi yaptım geldim yürüyüşümüde yaptım kahvemi içiyorum şimdi , sonrada bavul hazırlığı yapacağımTünaydın kızlar
İşten geldim bı uyumuşum yeni uyandim
Çayımı yaptım daha kahvaltı yapicam.
Akşam yemeğini yapıp biraz ev işi yaparım.
Sizler nasılsınız
Hay maşAllahDünki Voldemort u fazlasiyla yaktim
Allah kolaylik versin bazen hersey buyuyo insanin gozundeBende yürüyüş bitince evin işini yapıp yemek, sonra herhalde çocuğu almaya. Onu alınca da üstümüzü başımızı düzeltip vesikalık çekmeye gidicez. Tekrar ev. Sonra kv gelecek. Her şey gözümde büyüyor şu angidip sadece oturmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?