Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İnan ki anlamadım neyi var çok öksürüyor sesi falan gitti. Burun akıntısı çok yok ama tıkanıklık oluyor
Bu sene hastalıklar çok ilginç . Doktorlar da kesin bir tanı koyamıyor . Aynı hastalık aynı evin içindeki bireylerde farklı semptomlar gösteriyor . Ne yapacağımızı şaşırdık gercekten . Yiyorsa sarımsak bak limon suyu yap ver en azından bağışıklığına iyi gelir

Merhabalar,
Chocolita Bonus
3 Mart,Pazartesi günü cezamın 1. gününü tamamladım. Gün içinde biraz yürüdüm. Akşam 30 dak. dans ettim. (Adımlarımın 400'ü ertesi güne sarktı.)
Adımlarım: 6212

Sabah,
1 haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim kaşar,1 çay kaşığı bal,1 avuçiçi miktarınca pide,
Akşam,
sulu köfte,3 y.k. mercimekli bulgur pilavı,2 kaşık z.yağlı biber yemeği,3 kaşık yoğurt yedim.Sonra 1 kuru cennet hurması yedim.
Su: 1,5 lt.
İyi geceler.

İnşallah yine influenza değildir. Sarımsak verdim portakal suyu sıkıp veriyorum yarar inşallah

Canım bu arada geçen haftanın hesabını kapatıyorum onun bildirimini yapmış olayım
Senin 2 gün egzersizin kalmıştı 1 yapıldı, diğeri kaldı. Mazeret olmadığından 1 uyarı geldi. Doğum gününde diyet dışı beslenmiştin onu aslında bugün atılması gerekiyordu ama yoktum bende, yarın beklerim

G gelgor seninde geçen hafta tartıdan 2 gün egzersizin vardı yapılmadı. 1 uyarı geldi ve gitti. Çünkü Liste yıldızı oldun

Kuzum iki hafta önceki +300 gram değil mi konu olan . Ben bir egzersiz yapıp , çarşamba perşembe cuma +6000 adım atınca silindi sandım , öyle değil miydi ?

MaaşAllah ne güzel takip ediyorsun canım , ben bugün ne yedim diye 40 saat düşünüyorum

Şimdi gelelim yeni haftaya.
Gelgör D u t
labellevie (tartı gönderene kadar) hariç hepimiz cezalıyız
Tek tek etiketlememe gerek yok çünkü hepimiz + geldik. İlk sayfa güncellendi oradan bakabilirsiniz. Bu hafta bollllca egzersiz bizi bekliyor kızlar
Adımlar leslieler güzel menüler yapalım bir de diyet dışı bindirmeyelim

Son düzenleme:
Bu adımı diyet dışı günüme sayalım
Çünkü gelen giden dikkat edemedim
Regl oldum oruç tutmadım
Aa belki o yüzden + geldim. Bir umut
Bu arada kızlar Sabah kalkar kalkmaz kıyafetimle tartıldım, 2 dk sonra wc girip kıyafetleri çıkarıp tartılınca bayağı fark etti. Yani soyunup tartılmak gerekiyor

Eklentiler

• 1000019276.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 3
Aylık sonuçlarda sınırın altında kalanlar için 3 gün 8.000 adım veya 30/40 dk egzersiz olarak güncelledim. 10.000 adıma zorlanan için yarım saat geriye çekilmiş oldu. Ama tabi 10.000 olsa çok iyi olur. Çünkü 1 ayda sonuç alamıyorsak demek ki biraz daha hareket etmemiz gerekiyor. Bir şeyler farklı olmalı

Senin ne cezası vardı canım? Diyet dışı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…