Çok şanslısın label ya. Peki tuzlularla aran nasıl? Paketli gıdalarlaBen sevmiyorum hiçbir çeşidini, ne sütlü ne şerbetli. Annem eskiden ev b… açardı bayramlarda, 1 dilim bile yemezdim.
Benim de kuruyemis bagimliligim varÇarşamba günü hiç ceviz yemedim biliyon mu gece yatakda döndüm durdum dur bu saatte yeme sabah kalkar kalmaz yerim diye zor ikna ettim kendimi
Persembeyi 6 cevizle kapattım yavaş yavaş azaltiyorum az kaldı onları da buzluğa atcam yemem artık
Hayalimdeki yaşam tarziBen sevmiyorum hiçbir çeşidini, ne sütlü ne şerbetli. Annem eskiden ev b… açardı bayramlarda, 1 dilim bile yemezdim.
Kuruyemiş de var kuru meyve de var ama bu ceviz beni bitirdiBenim de kuruyemis bagimliligim varvoldemort eksikligini bünyem öyle kapatiyor
Geçen gün sevdiklerimi saydım ceza aldımÇok şanslısın label ya. Peki tuzlularla aran nasıl? Paketli gıdalarla
Bir de ceviz içlerinde en yagli olani badem findigabir avuc veriyolar da ceviz de sadece 2 3 tane o da cok az degil mi ya agzina atmanla bitmesi bir oluyorKuruyemiş de var kuru meyve de var ama bu ceviz beni bitirdi
Günde bir avuç yesek tamam da gidip gelip ona sarıyorum ama birakicam sende azalt bence faydası olur onu da
Hurmayla dene birde.Geçen gün sevdiklerimi saydım ceza aldımPaketli gıda seviyorum ama almıyorum. Son zamanlarda o bisküvilerin içinden çıkan ip, kıl, lastik gibi şeyleri görünce hiç almıyorum artık. Midem almıyor. Çocuklara çavdar yulaf unuyla yapıyorum bir şeyler. Bir kez şeker yerine bal koydum anne bu ne tatsız dediler beğenmediler.
İp kıl lastik nerde gördün canımGeçen gün sevdiklerimi saydım ceza aldımPaketli gıda seviyorum ama almıyorum. Son zamanlarda o bisküvilerin içinden çıkan ip, kıl, lastik gibi şeyleri görünce hiç almıyorum artık. Midem almıyor. Çocuklara çavdar yulaf unuyla yapıyorum bir şeyler. Bir kez şeker yerine bal koydum anne bu ne tatsız dediler beğenmediler.
Ben de çayın yanına arıyorum birşeyler, o da kuruyemiş oluyor. Ama onlarda da inanılmaz kalori var. Bir avuç kuruyemişte 1 dilim pasta kalorisi var. Tamam biri sağlıklı ama bu kadar kalori de haksızlık. Leblebi aldım o daha masum sanki, mideye de iyi geliyor.Benim de kuruyemis bagimliligim varvoldemort eksikligini bünyem öyle kapatiyor
Leblebi iyidir. Bir avuç leblebi 50 kaloriBen de çayın yanına arıyorum birşeyler, o da kuruyemiş oluyor. Ama onlarda da inanılmaz kalori var. Bir avuç kuruyemişte 1 dilim pasta kalorisi var. Tamam biri sağlıklı ama bu kadar kalori de haksızlık. Leblebi aldım o daha masum sanki, mideye de iyi geliyor.
Bu hesapta başka da var.İp kıl lastik nerde gördün canım
Salatalık ya da elma yiyorum. Mide bulantisi geliyorsa üç dört lokma ekmek atıyorumKızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
Hiçbir şey.Kızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
Su içiyorumKızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
Keten tohumu :)Kefir icine salatalik rendele bide ismini unuttum tarif edicemsusam gibi ama kahverengi,ay türkcesi aklima gelmiyor ondan ekle,tadi enfes. Wc e de cikartiyor
Bayağı aştın kendinidehşetle seyrediyoruz hojam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?