Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kilo verene odul var zaten, hic fazladan hesaba gerek yok.

Zaten goruruz bakariz bu sekilde kilo veriliyor mu verilmiyor mu,
Veriliyorsa katilanimiz gunden gune artar, o da odulumuz olur
Zaten tartı sonucu en büyük ödül aslında. Kolay gibi görünüyor ama hiç değil. Kendimle gün içinde kavga edip duruyorum diyete sadık kalmak için. Kafada bitirdigini düşünüyorsun mesela ama o kavga geldi mi geliyor. Alışkanlık kolay mı. Zamanla oturacak inşallah. O yüzden yani tartidaki eksinin anlamı fena

Kahve her şeyimi karşıladı canım. Aksine midem bos olunca daha mutlu ve enerjik hissediyorum

Bi soyle olamadim

Aslinda 1 yila yakin belki daha fazla if yaptim ama simdilerde hepsinden vazgecip klasik 3 ogune dondum, arada ara da yapiyorum, onlari kaldirsam daha iyi de

Menulerde nohut gordukce nohut aserdim ahahaha, ben de yarin yapayim islattim simdi

Guzel menu,
Bi salatasi eksik

Bi soyle olamadim

Aslinda 1 yila yakin belki daha fazla if yaptim ama simdilerde hepsinden vazgecip klasik 3 ogune dondum, arada ara da yapiyorum, onlari kaldirsam daha iyi de
3 öğün beslenmek daha sağlıklı. Ben iki ogün ve ara yapıyorum. Ama arada iyi geliyor bu şekilde yapınca. Hafiflik hissi aslında iyi hissettiriyor

Guzel taktik
Guzel menu, bayildim, herseyli, cok dengeli.

Dilimlerin boyutu onemli tabi ama,
Benim diyetisyen 4 dilim veriyordu bana (tost dilimi boyutunda)
Benim diyetisyen kadar verenini gormedim daha, o yuzden ekmegin fazla geldi gozume canim. Belki baska bir seyle degistirirsin.

Cevizi bol bulan masum uzayli,
3 ceviz yeter daha yeme

Dilimlerin boyutu onemli tabi ama,
Benim diyetisyen 4 dilim veriyordu bana (tost dilimi boyutunda)
Benim diyetisyen kadar verenini gormedim daha, o yuzden ekmegin fazla geldi gozume canim. Belki baska bir seyle degistirirsin.
Bana diyetisyen 6 dilim vermişti ben 76 civarında kilolardayken burda arkadaşlar biliyor bu azaltmış halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…