Zaten tartı sonucu en büyük ödül aslında. Kolay gibi görünüyor ama hiç değil. Kendimle gün içinde kavga edip duruyorum diyete sadık kalmak için. Kafada bitirdigini düşünüyorsun mesela ama o kavga geldi mi geliyor. Alışkanlık kolay mı. Zamanla oturacak inşallah. O yüzden yani tartidaki eksinin anlamı fenaKilo verene odul var zaten, hic fazladan hesaba gerek yok.
Zaten goruruz bakariz bu sekilde kilo veriliyor mu verilmiyor mu,
Veriliyorsa katilanimiz gunden gune artar, o da odulumuz olur
Kahve her şeyimi karşıladı canım. Aksine midem bos olunca daha mutlu ve enerjik hissediyorumAksam ogunun muhtemelen yuksek kalorili geldi diye gunduz bisey yememissin, enerjisiz kalmadin mi?
Kahve her şeyimi karşıladı canım. Aksine midem bos olunca daha mutlu ve enerjik hissediyorum
Selamlar
Sabah
Melemen 3 yk
2 dilim tb ekmeği
7 zeytin
1 tk tahinli pekmez
Öğlen
Kakaolu süt 1 küçük elma ve mandalina
Ara
Kahve kuru incir bir tane
Akşam
7 8 yk nohut yemeği 4 yk pilav
Bir bardak ayran
Adım 4.900
Su 2 litre bitti
Cemoos
3 öğün beslenmek daha sağlıklı. Ben iki ogün ve ara yapıyorum. Ama arada iyi geliyor bu şekilde yapınca. Hafiflik hissi aslında iyi hissettiriyorBi soyle olamadim
Aslinda 1 yila yakin belki daha fazla if yaptim ama simdilerde hepsinden vazgecip klasik 3 ogune dondum, arada ara da yapiyorum, onlari kaldirsam daha iyi de
Nohut çorbalara da çok yakışıyorMenulerde nohut gordukce nohut aserdim ahahaha, ben de yarin yapayim islattim simdi
Guzel menu,
Bi salatasi eksik
Cemoos Chocolita
sabah
1tabak menemen
1 parça ekmek
ara
1 kahve
öğlen
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık kıymalı barbunya
1 parça ekmek ( ekmeğim bitmiş beyaz ekmek olduğu için birer parça alıp yedim)
akşam
1 tabak sulu köfte
1 yk kayısı reçeli ve 1 parça ekmek( regl tatlı krizi ötelemesi)
su 2 lt
spor karnımın ağrısı geçerse yapmayı düşünüyorum
Nohut çorbalara da çok yakışıyor
Nerelisin alys (neden kendimi özele düşen sapık gibi hissettim)Nohut her seye yakisiyor ya, hem de tok tutuyor insani ne kadar guzel ve faydali.
Hemen yapayim
Chocolita Cemoos
Sabah 10.30
Pul biberli omlet ,peynir ,zeytin 2 dilim tb ekmek
Öğlen
yoğurt tb ekmekten sandviç
Aksam
et güveç (sadece etini yedim) 2 dilim tb ekmek
Yoğurt 2 tane acı biber :)
2 litrede fazla su
Bugün telefonu üzerimde daha çok taşımaya calistim.aksam 6 sonrası en çık hareketli olduğum zamandır telefon yine üzerimde değildi.
Sonuc Eki Görüntüle 3328482
Nerelisin alys (neden kendimi özele düşen sapık gibi hissettim)
2 Kasım menüm
Sabah 3 ceviz
Öğlen
Klasik kahvaltı
Haşlanmış yumurtalı
Ara öğün 3 çilek 15 kadar sarı üzüm
Akşam
Bir kase korili mercimek çorbası
Kalorisi az minik cıs
Çay icicem az sonra
Belki 2-3 ceviz yerim
Gece yeşilçay içerim.
Su 2 litre olur.
Adım 11 bin küsur
Ceviz kırmızı çizgisiCevizi bol bulan masum uzayli,
3 ceviz yeter daha yeme
Bana diyetisyen 6 dilim vermişti ben 76 civarında kilolardayken burda arkadaşlar biliyor bu azaltmış halimDilimlerin boyutu onemli tabi ama,
Benim diyetisyen 4 dilim veriyordu bana (tost dilimi boyutunda)
Benim diyetisyen kadar verenini gormedim daha, o yuzden ekmegin fazla geldi gozume canim. Belki baska bir seyle degistirirsin.
3 öğün beslenmek daha sağlıklı. Ben iki ogün ve ara yapıyorum. Ama arada iyi geliyor bu şekilde yapınca. Hafiflik hissi aslında iyi hissettiriyor
Bana diyetisyen 6 dilim vermişti ben 76 civarında kilolardayken burda arkadaşlar biliyor bu azaltmış halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?