Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Valla mi ya. Olabilir ama. Çilek çikolata sevmeyeni de gördü bu gözler. Şok olma şeysini orada kullanmıştım
Benimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yatabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi

Benim sok olma seyim sogan domates yemeyen insan.
E sen bisey yeme yani, sogansiz yemek mi olur.
Hele de sogansiz yumurtaya menemen demeler falan
Ay o soğanı közleyip yemekkk şu dünyada en sevdiğim bininci şey Tatlı sevmiyorum diyen var mesela. Tatlı ya. Hayret ediyorum nasıl mümkün olabilir

Benimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yatabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi
Ananem çok guzel yapar onun lahanalı hâli fav

Ay o soğanı közleyip yemekkk şu dünyada en sevdiğim bininci şey Tatlı sevmiyorum diyen var mesela. Tatlı ya. Hayret ediyorum nasıl mümkün olabilir
Degil mi bizim icin birinci kilo alma sebebi dunyamda tatli olmasaydi hayat cok daha kolay olurdu benim icin kesinlikle kuvvetli bir bagimlilik maalesef

Degil mi bizim icin birinci kilo alma sebebi dunyamda tatli olmasaydi hayat cok daha kolay olurdu benim icin kesinlikle kuvvetli bir bagimlilik maalesef
Aynen onu sevmesem her şey çözülecek. Ama uzun süre şekerli yemeyince yediğinde çok tatlı geliyor. Bayiyor böyle keşke yemeseydim diyorsun

Aynen onu sevmesem her şey çözülecek. Ama uzun süre şekerli yemeyince yediğinde çok tatlı geliyor. Bayiyor böyle keşke yemeseydim diyorsun
Iki kere sekersiz 21 gun yaptim birinde tam 21 gun basarili oldum digerinde kacamaklarim oldu ama her seferinde sasiriyordum ben bu paket gidalari nasil yiyormusum diye fakat rafine seker öyle bir zehirki maalesef cok yavas birakiliyor ama cok hizli alisiliyor

Ceviz kırmızı çizgisi
Çarşamba günü hiç ceviz yemedim biliyon mu gece yatakda döndüm durdum dur bu saatte yeme sabah kalkar kalmaz yerim diye zor ikna ettim kendimi
Persembeyi 6 cevizle kapattım yavaş yavaş azaltiyorum az kaldı onları da buzluğa atcam yemem artık

Ben sevmiyorum hiçbir çeşidini, ne sütlü ne şerbetli. Annem eskiden ev b… açardı bayramlarda, 1 dilim bile yemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…