• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

IMG-20231103-WA0001.jpg
Günaydın 🌹🌹🌹

Bugün yıkım.ekini biraz yavaş menüler eksik diğer gruplar maşallah yazmış 🌸
Chocolita Chocolita
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 Kasım menüleri eksik kızlar.

@prensesss016 bir gün cezan kaldi (10k)
@sedulu (17k)
Deenniizz Deenniizz (17k)
@Beyaz leylak (10k)
@Arrietty_ (10k)
Başka ceza yok inşallah olmasın kzilar liste doldu taştı.

Artık yarın gece kontrol ederim listeyi ona göre atın cezalarınızi ve menülerinizi 😘
Ay şu ara bi uyku hali var nasıl. Akşam girdim siteye yazıyım diye elimde tel uyumuşum. Sanki nişanlılık dönemimdeyimde onunla mesajlasiyorum da uyuyakalmisim gibi sabah telaseye düştüm🤣🤣🤣🤣 ama tabi okul telaşı derken bu saate kaldım🤭🤭

Bugün yıkım.ekini biraz yavaş menüler eksik diğer gruplar maşallah yazmış 🌸
Chocolita Chocolita
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
2 Kasım menüleri eksik kızlar.

@prensesss016 bir gün cezan kaldi (10k)
@sedulu (17k)
Deenniizz Deenniizz (17k)
@Beyaz leylak (10k)
@Arrietty_ (10k)
Başka ceza yok inşallah olmasın kzilar liste doldu taştı.

Artık yarın gece kontrol ederim listeyi ona göre atın cezalarınızi ve menülerinizi 😘
ah bi kendime gelsem cezayı bayıla bayıla çekicem de
bi dizim ağrıyor bi karnım ağrıyor regl oluyorum bi midem bulanıyor. kızzz hangi kem gözlü nazar etti banaa :KK53:

ah bi kendime gelsem cezayı bayıla bayıla çekicem de
bi dizim ağrıyor bi karnım ağrıyor regl oluyorum bi midem bulanıyor. kızzz hangi kem gözlü nazar etti banaa :KK53:
Hayir kilo da vermedin nasıl nazar değecek :KK53:

Hayir kilo da vermedin nasıl nazar değecek :KK53:
ilk 2 hafta 3 kilo verdim. yiyip yiyip kilo veriyorsun diye diye valls nazara geldim😁sonra devam ettiğimizde dizim bi başladı bi midem bi başka bi şey . bi daha toparlayamadım😏

ilk 2 hafta 3 kilo verdim. yiyip yiyip kilo veriyorsun diye diye valls nazara geldim😁sonra devam ettiğimizde dizim bi başladı bi midem bi başka bi şey . bi daha toparlayamadım😏
Sende zart diye verme alıştır benim gibi :süslü: bak sindire sindire veriyorum

Düelloya ben varım. Ödül olayını mesela şöyle yapabiliriz, mesela yeni durumda olan kullanmadığımız bir eşyamızı ödül olarak koyup kim kazanırsa ona hediye olarak gönderebiliriz. Bir kargo ücreti çıkar, o da çok fazla tutmaz. Hediye gönderen için biraz zahmetli olacak ama başka bir zaman da o kazanır. Biraz da güvene dayalı tabi adres paylaşmak falan. Ne dersiniz?
Bu olmaz işte. Adres paylaşılmaz.

Back